به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجتالاسلام محمد رضایی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس در نشست خبری ضمن تبریک سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، گفت: هر انقلابی هر چند که منجر به تحول در جامعه شود وقتی که محقق میشود باید زیرساختهایی برای ماندگاری در ابعاد گوناگون و مراحل مختلف و با اولویت بندی ایجاد کند.
او بیان کرد: اولویت تشکیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد فرهنگی از دیدگاه امام (ره) در رأس تشکیل مؤسسات و سازمانهای تبلیغات بود که تاسیس شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس تصریح کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بر اساس یک نیاز واقعی که عملا در سطح جامعه دیده شد، تشکیل شد و در زمان جنگ تحمیلی نقش این شورا هم در خصوص بسیج مردمی و هم پشتیبانی از جبههها و بحرانی که گروهکها اعم از کوملهها، مجاهدین خلق و دمکرات در ابتدای انقلاب ایجاد کرده بودند که در تبیین نگاه خطرناک این گروهکها و اطلاع رسانی خطرات این جریانها علیه نظام تاثیرگذار بود و خیلی زود هم مردم متوجه شدند.
رضایی ادامه داد: پس از تثبیت انقلاب، یکسری شعارهایی دادیم که شعارهای محوری بود و باید نسبت به این شعارها برنامه ریزی و برای تحقق آنها کار میشد.
او با اشاره به اینکه انقلابهایی که یک دستگاه فرهنگی مردمی در آنها ایجاد نشد، ماهیتشان از دست رفت، افزود: شورای هماهنگی برای حفظ شعائر دینی، مذهبی و انقلابی تاسیس شد و این ماموریت را به خوبی به انجام رساند و اگر جایی انحراف در جامعه دیده شد، به حکم قانون ورود کرد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینکه هزاران روزنه تبلیغاتی و جریانهای تبلیغاتی در دنیا وجود دارد که کمترین آن رادیو و تلویزیون است، اضافه کرد: به بخشی از اینها توانستهایم دسترسی پیدا کنیم، اما معلوم نیست که در آینده چه اتفاقی در فضای مجازی میافتد.
رضایی با تاکید بر اینکه اوصاف فوق تشکیل نهادی مانند شورای هماهنگی را ضروری کرده بود، اظهار کرد: ماموریت شورای هماهنگی تبلیغات هم اعلام موضع نظام جمهوری اسلامی در برابر جریانهای خارجی و هم موضع مردم در برابر جریانهای داخلی و خارجی است.
او، ماموریت دوم شورای هماهنگی را یک نهاد هماهنگ کننده بین نهادهای ستادی، تبلیغی و سیاسی عنوان کرد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس گفت: شورای تبلیغات اسلامی به حکم قانون، ٢١ عضو دارد که موظف به همکاری هستند که در استانها شامل؛ استانداری، دانشگاه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما، جهاد کشاورزی، بسیج مستضعفین، ارتش، نیروی انتظامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، ورزش و جوانان، کمیته امداد، ستادهای نماز جمعه، امور زنان و خانواده و سازمان تبلیغات اسلامی است.
رضایی با طرح سوالی مبنی بر اینکه آیا کار این شورا تنها حفظ شعائر انقلاب است؟ بیان کرد: جواب مثبت است، اما در قطعنامهها و بیانیهها به حکم قانون تذکراتی به دولتها که موجب نارضایتی مردم میشود، داده میشود.
او با بیان اینکه شورای هماهنگی مسئولیت نگه داشتن برنامههای فرهنگی، تبلیغی از آسیبها در مناسبتهای مختلف را بر عهده دارد، تصریح کرد: به عنوان نمونه برگزاری نماز عید فطر و جشن نیمه شعبان با پراکندگیهایی مواجه بود که با هماهنگی این شورا به صورت متمرکز و منسجمتر برگزار میشود.
انتهای پیام/