سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رتبه برترهای کنکور رمز موفقیت خود را بازگو کردند

باشگاه خبرنگاران جوان مصاحبه‌ای را با رتبه‌های برتر کنکور و رمز موفقیت آن‌ها انجام داده که در ادامه می‌خوانید.  

به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اسامی نفرات برتر آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ در ۵ گروه آزمایشی علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان اعلام شد.

بر همین اساس باشگاه خبرنگاران جوان مصاحبه‌هایی را با رتبه‌های برتر کنکور انجام داده است که در ادامه می‌خوانید.

برای کسب رتبه برتر ۳ سال تلاش کردم

حسن قیم رتبه ۵ کنکور سراسری رشته تجربی سال ۱۴۰۰ از اهواز در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان،  اظهار کرد: برای کنکور سراسری سه سال درس خواندم، تا توانسته ام این رتبه را کسب کنم.

او افزود: در طول روز تا حدی که توانایی آن را داشتم درس می‌خواندم و حدود ۳۰ میلیون تومان برای کنکور و کلاس‌های آموزشی آن هزینه کردم و سهمیه‌ای برای قبولی نداشتم.

رتبه ۵ کنکور سراسری تجربی ادامه داد: دوست دارم رشته پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب کنم.

او گفت: به سایر افرادی که سال آینده کنکور دارند، توصیه می‌کنم که فقط درس بخوانند و برای هدفشان تلاش کنند.

روزی ۱۲ ساعت درس می‌خواندم

آیناز مارالی، رتبه چهارم رشته تجربی کنکور ۱۴۰۰ از جلفا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: دو سال است که برای شرکت در آزمون تجربی درس می‌خوانم و امسال اولین سالی است که در آزمون تجربی شرکت کردم.

او افزود: ساعات درس خواندن متفاوت بود، میانگین ۱۰ تا ۱۲ ساعت مطالعه داشتم.

رتبه چهارم رشته تجربی ادامه داد: در کلاس‌های کنکور برای کسب نتیجه بهتر شرکت کرده و هزینه‌های زیادی را هم برای این موضوع پرداخت کردم.

او با بیان اینکه هدف اصلی او قبولی در رشته پزشکی دانشگاه تهران است، گفت: به افرادی که دوست دارند رتبه عالی در رشته تجربی در سال‌های دیگر کسب کنند، توصیه می‌کنم که تنها درس بخوانند و به حاشیه‌های دیگر توجه نکنند.

انتظار رتبه یک را نداشتم/ در کنکور تجربی هم شرکت کردم

امیرحسین زرندی رتبه یک کنکور سراسری زبان خارجه ۱۴۰۰ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص برتر شدن رتبه خود اظهار کرد: روزانه بین ۶ الی ۸ ساعت در شبانه روز درس می‌خواندم.

او افزود: در مدرسه استعداد‌های درخشان تحصیل می‌کردم. در سال جاری به علت ویروس کرونا آموزش هایمان حضوری نبود، اما بیماری هم تاثیری در مطالعه بنده برای کنکور نداشته است.

زرندی تصریح کرد: انتظار رتبه خوب را داشتم؛ چرا که در آزمون‌های آزمایشی شرکت می‌کردم و در آنجا موفق بودم، اما به هیچ عنوان فکر نمی‌کردم که رتبه یک را کسب کنم.

رتبه یک کنکور سراسری زبان خارجه ۱۴۰۰ ادامه داد: در کنکور تجربی شرکت کردم، اما با توجه به اینکه در کنکور زبان رتبه یک را کسب کردم، حتما در دانشگاه تهران درس خواهم خواند، اما برای انتخاب رشته باید با مشاورم مشورت کنم.

زرندی گفت: در ابتدا از خداوند و سپس از مادرم تشکر می‌کنم که منابع کنکور را برایم فراهم کرد و همواره پشتیبان بنده در مسائل درسی و روحی و جسمی بوده است.

در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم

محمد اسماعیلی، رتبه سوم رشته ریاضی و فنی کنکور ۱۴۰۰ از اراک در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: از سال یازدهم شروع به مطالعه کرده و با آغاز سال تحصیلی دوازدهم، بطور جدی تری برای کنکور برنامه ریزی کردم.

او افزود: هدف اصلی من قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف بود و برای رسیدن به این هدف روزانه بین ۷ تا ۹ ساعت برای مطالعه دروس مربوطه وقت می‌گذاشتم.

اسماعیلی گفت: مجازی بودن کلاس‌ها بنظر من نه تنها تاثیر منفی نداشت، حتی تاثیر مثبت هم داشته است، زیرا شرایط را فراهم کرده بود تا زمان بیشتری را برای تمرین داشته باشم.

رتبه سوم رشته ریاضی و فنی با اشاره به اینکه در مدرسه استعداد‌های درخشان درس خوانده است، گفت: به جز کتاب‌های درسی و کمک آموزشی در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم و فقط در کلاس‌های کنکور خود مدرسه حضور داشتم.

او بیان کرد: موفقیتم را مدیون خانوادم هستم که از سال دوازدهم به شدت برای رسیدن به این هدف من را حمایت کردند و با تمام مشکلات، شرایط خوبی را برای من فراهم کردند.

موفقیتم را مدیون حمایت های پدر و مادرم هستم

عرفان کرپه نفر سوم کنکور تجربی از شهرستان بندر ترکمن در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان،  گفت: از کسب این رتبه خیلی خوشحالم و در پوست خود نمی گنجم.

او افزود: این موفقیت را مدیون پدر و مادرم و حمایت های آن ها هستم. 

کرپه ادامه داد: فرزند چهارم خانواده هستم و دو برادر دیگرم یکی در مقطع کارشناسی ارشد علم و صنعت و دیگری در دانشگاه گلستان تحصیل می کنند. 

این دانش آموز گلستانی در مرکز آموزشی شهید بهشتی تیزهوشان گرگان تحصیل کرده است. 

سال گذشته هم محمد تیموری ماسوله با کسب رتبه سوم و شهریار سلیمانی با کسب رتبه ششم در رشته علوم تجربی از استان گلستان در کنکور ۹۹ درخشیدند.

دوری از معلمان یکی از آفات دوران قبل از کنکور

امیرمهدی زلفی رتبه ۱ کنکور انسانی ۱۴۰۰ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: حدودا از ساعت ۸ صبح تا ۱ بامداد درس می خوانده و کاملا به صورت مجازی پیش رفته است.

او ادامه داد: مجازی بودن کنکور در اختصاص دادن زمان بیشتر به مطالعه تاثیر بسزایی داشته و از این لحاظ  تحصیل مجازی را نکته مثبتی میدانسته است، البته دور بودن از معلمان را نیز یکی از آفات این دوران دانست.

او در خصوص ارتباط با معلمان خود در این دوران گفت: تنها از بستر مجازی و سامانه ملی شاد با آنان در تعامل بودند، او البته زیرساخت‌های این برنامه را قوی ندانست، اما به علت تحت فشار بودن در این سال آن را به اجبار مطلوب دانست، همچنین او برای دوران کنکور خود هیچ معلم خصوصی نگرفت و تنها با معلمین مدرسه خود پیش رفت.

زلفی ادامه داد: فکرش را نمیکرده که رتبه ۱ شود، اما در آزمون های آزمایشی رتبه های زیر ۱۰ را هم نیز آورده بوده است، او هنوز تصمیمی برای رشته های دانشگاهی خود ندارد، اما می گوید در دانشگاه تهران به تحصیلات خود می پردازد.

زلفی در این مسیر کمک و همراهی دوستانش را بسیار موثر دانست و از آنان بابت همراهی و لطفشان تشکر کرد.

با معلمان از طریق سامانه شاد در تعامل بودم

حسین ملکی پور، رتبه ششم گروه علوم انسانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: از هیچ تلاشی برای موفق شدن در کنکور ۱۴۰۰ مضایقه نکردم.

او افزود: به طور متوسط روزانه ۱۰ تا ۱۲ ساعت برای کنکور مطالعه داشته است. فقط از طریق مدرسه مجازی و سامانه شاد با معلمان خود در تعامل بودم.

رتبه ششم گروه علوم انسانی سامانه شاد را بسیار مشکل دار دانست و امیدوار است این زیرساخت‌ها ارتقا یابد.

ملکی پور تصریح کرد: یکی از مزیت های تحصیل مجازی، حضور پیدا نکردن در کلاس هایی بود که  نه تنها تاثیر چندانی در کنکور نداشت، بلکه  باعث هدر رفتن وقت می‌شد.

او در مورد رشته مورد علاقه برای تحصیل در دانشگاه بیان کرد: به رشته علوم قضایی علاقه مندم و احتمال دارد وارد این رشته شوم.

رتبه ششم گروه علوم انسانی در این مسیر خود را ابتدا مدیون لطف خدا، سپس همراهی های بی دریغ والدین و تلاش های مستمر خود دانست.

به رتبه شدن فکر نمی‌کردم/ توصیه رتبه یک تجربی به داوطلبان کنکوری

نیما ابوالحسنی رتبه یک کنکور سراسری تجربی ۱۴۰۰ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رتبه برتر شدن کنکور اظهار کرد: برای کنکور سراسری در پایه دهم ۶ ساعت، پایه یازدهم ۸ ساعت و در پایه دوازدهم ۹ تا ۱۲ ساعت مطالعه داشتم.

او افزود: در عید ۹ ساعت مطالعه داشتم. در زمان کنکور تفریحاتی داشتم، اما نمی‌گذاشتم ادامه دار باشد و دغدغه ذهنی ایجاد کند. برای مثال، با دوستانم فوتبال بازی می‌کردیم یا فیلم تماشا می‌کردم و ۴۰ دقیقه روزانه در صفحات مجازی بودم و تمامی این روند‌ها را در زمان استراحت طی می‌کردم.

ابوالحسنی تصریح کرد: در زمان کنکور خانواده حامی بنده بودند و اگر اهالی خانه نتوانند آرامش روحی ایجاد کنند، قطعا دانش آموز کنکوری ضربه می‌بیند.

رتبه یک کنکور سراسری تجربی ۱۴۰۰ ادامه داد: در مدرسه تیزهوشان دولتی تحصیل می‌کردم که استعداد درخشان بود. فکر می‌کردم که رتبه بین یک تا سه تجربی را کسب کنم، اما به هیچ عنوان انتظار رتبه یک را نداشتم.

ابوالحسنی گفت: در آزمون‌های آزمایشی هم شرکت می‌کردم و در آن از بین ۱۵ آزمون، در ۶ آزمون رتبه‌های تک رقمی به دست می‌آوردم.

رتبه یک کنکور سراسری تجربی ۱۴۰۰ اضافه کرد: در دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته پزشکی یا دندانپزشکی قصد ادامه تحصیل دارم.

ابوالحسنی اضافه کرد: به علت رتبه‌های تک رقمی که در کنکور به دست می‌آوردم بورسیه علمی می‌شدم و در طول ۳ سال دبیرستانم ۱۵ میلیون تومان هزینه کردم.

او ادامه داد: همیشه علاقه داشتم کار خود را انجام دهم و به رتبه شدن فکر نمی‌کردم و هم اکنون از این بابت بسیار خوشحالم.

رتبه یک کنکور سراسری ۱۴۰۰ تصریح کرد: همه داوطلبان کنکوری کتاب‌های مدرسه و کمک درسی را دارند، اما نکته متفاوت در این است که اگر آن‌ها در یک آزمونی رتبه خوبی را به دست نیاوردند نباید نگران آزمون‌های بعدی باشند و دلسرد شوند، بلکه باید به آینده درخشان خود فکر کنند.

ابوالحسنی بیان کرد: بنده همیشه از اشتباهاتم الگو می‌گرفتم و به دانش آموزان کنکوری ۱۴۰۱ هم توصیه می‌کنم که در صورت شکست خوردن حتما تحت هر شرایطی ادامه دهند.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۴۲ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
میگید ربطی به مدرسه و اینا نداره چرا تو ۱۴۰۰ یکی از رتبه های زیر ۱۰۰۰مال مدارس دولتی نبودن ؟؟؟؟
moon
۱۸:۴۶ ۳۱ تير ۱۴۰۱
شما خودت معلمای کل ایران رو مقایسه کن کل مدارس همه می لنگن همه منتظرن معلم و مشاور بیاد براشون معجزه کنه ولی اگه دانش اموزی به خودش بسنده باشه تمام تلاشش رو کنه خدا هم پشت و پناهشه اصلا ربطی به مدرسه نداره فقط خود فرد باید به این درجه از ایمان برسه که درس به دردش میخوره همین انقدر درگیر حاشیه نشین که چون ما کلاس کنکوری نمیریمو چون مدارس تیزهوشان و نمونه نیستیمو هزار تا چیزای دیگه پس نمیتونیم موفق شیم این باور خیلی غلطیه به جای 100 تا بهانه برای درس نخوندن و ادامه ندادن به 1000 فکر مثبت برای موندن و ادامه دادن فکر کنین با تمام وجود تلاش کنین همین
ناشناس
۱۵:۰۹ ۳۱ فروردين ۱۴۰۱
نمونه دولتی و تیز هوشان که آزمونی برا چی درس نخوندی که تو این ندارس در بیای
ناشناس
۱۶:۲۵ ۱۸ فروردين ۱۴۰۱
فقط از حرفاشون میشه فهمید که چقد مافیا کنکور پول درمیاره
ناشناس
۱۷:۲۰ ۲۷ اسفند ۱۴۰۰
هرچه بادا باد
ناشناس
۱۸:۰۲ ۰۲ اسفند ۱۴۰۰
هعی خدا فقط پول مهمه به ولله☹
ناشناس
۲۰:۴۳ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
عزیزم تویی که میگی بچه پولدارها قبول میشن و امکانات و مدرسه مهمه باید محترمانه بگم دهنتو ببند،.تو اگه درس خونی هیچ شرایطی جلودارت نیست.
حسین
۲۰:۲۲ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
عزیزان منم درس مدرسه نمونه دولتی درس میخونم ولی ای کاش نبودم دریغ از درس دادن!!! فقط وقت دانش آموزو میگیرن
مدارس نمونه و تیزهوشان برای این قبولی نسبتا بالایی در کنکور دارن دارن که دانش آموزانی در این مدارس قبول میشن که تلاش زیادی می کنند اصلا ۱ درصد هم به دبیر ربطی نداره خلاصه ربطی به مدرسه نداره خودتونو درگیر تیزهوشان و نمونه نکنید (نمیگم ربطی به دبیر نداره این دانش آموزانی که قبول میشن حتما دبیران خوبی داشن ولی هر مدرسه ای اینجوری نیست هر تیزهوشانی اون تیزهوشان نیست)
ناشناس
۱۵:۵۴ ۱۲ مرداد ۱۴۰۰
منم مدرسه تیزهوشان توی شیرازم که یک شهر منطقه یک هست! به والله دریغ از یک ذره درس خوب دادن... دوستان، منم نظرم و فکر شما رو داشتم و الان سال اخری هست ک توی این مدرسه درس میخونم و میفهمم که مدرسه های تیزهوشان و نمونه دولتی فقط برای پول گرفتن هستن نه چیز مفید دیگه ای..‌ من از انتخاب خودم برای رفتن به این مدرسه پشیمونم و میفهمم که اگر یک کسی از این مدرسه ها رتبه بیارع اکثرا بخاطر تلاش خودشون هست نه معلم های عالی! همه چیز دست تلاشه و البته پول هم نقش مهمی داره ولی نظر کلی من با تلاشه.
ناشناس
۱۶:۵۲ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
سر چشمه این بی عدالتی مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی غیر انتفاعی که میبینم بعضی ها از تبعیض سود زیادی میبرم!!!
ناشناس
۱۶:۴۹ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول فقط پول
همه این هایی که قبول شدن بچه پولدارن با پول میشه رفت مدرسه عالی امکانات عالی کتاب های عالی به خدا این بی عدالتیه که همه‌ی دانش آموز آن عادی هیچی نشن ولی تیزهوشان و نمونه غیر انتفاعی رتبه های یک رقمی آخر هم همه این های رتبه برتر میرن خارج
ناشناس
۰۱:۱۴ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
بله باید هزینه کرد.درس خودنم مال بچه پولداراست
ناشناس
۱۳:۵۵ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
من نمیدونم شما از چه طبقه ای هستی ولی اکثر این افراد که یکی شون هم همشهری من هستش از طبقه متوسط هستن و ضمنا اون طبقه پولداری که شما میگی اصلا درس نمیخونند یا صندلی می‌خرند یا پدر و مادر پولدارشون اونها رو می‌فرستد اون ور آب!
ناشناس
۲۰:۵۰ ۰۸ فروردين ۱۴۰۱
رتبه یک کنکور تجربی 1400 پدرش کارمند فرودگاه و مادرش دبیر هست بچه پولدار و مرفه بی درد نیست
ناشناس
۲۳:۳۲ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
افسوس که دروغ های اینا ۸۰ میلیون ایرانی رو سر کار گذاشتن بهترین معلم ها در بالین اینا بوده با منی که نمیتونم هزینه کنم
ناشناس
۱۳:۴۱ ۲۰ خرداد ۱۴۰۱
اشتباه منفی زدم، هزاران لایک
منصور
۲۲:۵۵ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
زیاد نمیخواد بخاطر رتبه اول خوشحالی کنید // هر وقت رفتی سر کار // البته اگه کار پیدا کردید // متوجه میشی رئیست یه ادم بیسوادیه که از طریق شایسته سالاری اومده سر کار // دنیا برات تیره و تار میشه // میگی عجب اشتباهی کردم درس خوندم
....
۱۱:۲۱ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
درس خواندن بهترین چیزه تلاشتون رو بکنید به نظرمن شما آدم درس خونی نبودی که این پیام رو نوشتی و کمی هم عقده ای بودی
ناشناس
۱۳:۵۲ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
شاید این حرف شما برای خیلی از نخبگان مملکتمان صادق باشد ولی این ها رتبه های ۱ تا ۱۰ هستند و اگه اون عکسی چندی پیش در فضای مجازی پخش،شده بود رو می‌دیدید که مربوط به رتبه های برتر سال ۸۰ بود و موقعیت آنها در زمان حال حاضر متوجه می شدید
ناشناس
۲۲:۵۳ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
دروغ بلد نیستن بگن میگن کلاس کنکو شرکت نکردیم اما پول زیاد خرج کردیم یک مش بجه پولدار پول خرج میکند قبول میشن وگرنه به لحاظ ذهنی و هوشی با بقیه هیچ فرقی ندارند
محسن
۲۲:۳۹ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
رمز رتبه خوب اوردن:مدرسه عالی و خانواده کم جمعیت و تفریح داشتن.پدر و مادر بیشترش شغلی با درامد تضمین شده دارن.
ناشناس
۰۸:۰۲ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
رستگار رحمانی رتبه یک کنکور تجربی 98
توی یه خونواده پرجمعیت زندگی میکرد
حسام الدین
۲۲:۳۳ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
خجالت بکشید با این آزمون ناعادلانتون .. همه از بهترین شهرها و بهترین مدارس و با کلی هزینه ... مقایسه کنید با بچه های شهرهای مرزی و محروم .. خجالت بکشید
ناشناس
۲۲:۲۵ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
فقط یه چیز بود همش پول پول پول حتما باید پول خرج کنی وگرنه ول معطلی
ناشناس
۲۱:۰۷ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
خداییش ما چقدر تو این کشور بدبختیم که نداریم برای کتابهای بچه مون هزینه کنیم همه شون مدارس استعدادهای درخشان بودند چقدر بی عدالتی
ناشناس
۰۷:۵۶ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
استعداد درخشان هم ازمون داره پس بی عدالتی نداره درس بخون قبول میشی
ناشناس
۰۷:۵۸ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
منم رتبه 600کنکور بودم به والله با پدر و مادر بی سواد در یک روستا .بدون یک کتاب تست و کلاس کنکوری .ولی برگ برگ کتاب ها رو می دونستم حتی یک مطلب رو می تونستم با ذکر صفحه ی کتاب و بالا و پایین ان بگم
ناشناس
۲۰:۱۶ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
همیشه همینه کنکور و دانشگاه های خوب بین مدارس خوب تقسیم میشن عدالت آموزشی کی برقرار میشه!
ناشناس
۱۹:۵۲ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
چه عجب رتبه برترها هزینه رو گفتن سال های قبل میگفتن فقط کتاب
ناشناس
۱۹:۲۹ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
هزینه هزینه هزینه
چه انتظاری داریم ان نوجوان خوش ذوق روستایی رتبه 1 بشه وقتی زندگیشون با یارانه سر میشه؟؟؟؟؟؟
من مخالف سر سخت حذف کنکورم میدونین چرا؟؟؟
چون کنکور یه فرصته برا اونایی که پول ندارن
اگر کنکور حذف بشه همین 4 درصدیا که الان 50 ملیون خرج کلاس میکنن فردا پول میدن نمره میخرن
حذف کنکور یعنی حذف فرصت های برابر
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
همیشه همینه رتبه های خوب بین بچه های تیزهوشان و نمونه دولتی بخاطر آموزش های قوی و غیرعادلانه تقسیم میشه دانش آموزان مدارس دولتی عادی هم غالبا به هیچ جا نمیرسن نه توی کنکور نه درس نه .... کیفیت آموزش مدارس دولتی عادی افتضاح هست معلم های مدارس دولتی بیشتر دنبال کلاس خصوصی و پول دراوردن از دانش آموزان هستن
ناشناس
۱۹:۱۲ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
4 سال دیگه همشون خارج ایران هسدن
بخصوص گروه ریاضی
حالا ببینید
ناشناس
۱۸:۵۷ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
فقط مواظب باشین پاتون به کلانتری نکشه والا پدرتون رو درمیارن
ناشناس
۲۰:۲۱ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
چرا؟
ناشناس
۰۱:۴۶ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
حالا چه ربطی به رمز موفقیت رتبه های برتر کنکور داره؟
ناشناس
۰۲:۲۲ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
ماذا فازا؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۲۱:۵۸ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
پسر من که رتبه برتره با چند تا از دوستاش که اونام شریفی و تهرانی و امیرکبیری بودن نشسته بودن که کارگرای میدون تره بار ریختن سرشون و لت و پارشون کردن و موبایلاشونم دزدیدن