به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، جعفر قیصری رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به مثابه یک شهر کوچک محسوب میشود که مسائلی مانند ترافیک، حمل و نقل، فضای سبز، ساختمان سازی و معماری بر آن حاکم است به همین دلیل تصمیم به تشکیل شورای مدیریت شهری برای آن با حضور نمایندگان شرکتهای فناور گرفته شد.
او با بیان اینکه این ابتکار برای نخستین بار در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یک مجموعه دانش بنیان اجرا شد، اظهار کرد: علاوه بر ستاد مرکزی و اداری، مجموعهای بزرگ از واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان در اراضی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر و برخی از آنها مستاجر ساختمانها و دسته دیگری مالک آنها هستند.
قیصری با اشاره به اینکه مدیریت این مجموعه با حدود هفت هزار و ۵۰۰ شاغل مانند مدیریت یک شهر کوچک با مسائلی مانند امکانات و خدمات عمومی است، تصریح کرد: با تشکیل شورای مدیریت شهری از مشارکت و همفکری مدیران و شاغلان در این شرکتها برای ارتقای هرچه بهتر و بیشتر شرایط زندگی و فعالیت در شهرک استفاده میشود.
او وظایف شورای مدیریت شهری را درباره مسائلی مانند مدیریت ترافیک شهری و امور حمل و نقل، نظافت محوطههای عمومی، نگهداری فضای سبز، نگهداری تأسیسات زیربنایی در محوطه عمومی شهرک، تعمیر و نگهداری معابر عمومی و توسعه مبلمان شهری شهرک و ارائه طرحهای مرتبط با خدمات فوق برنامه ورزشی، مسافرتی، زیارتی و سیاحتی به شاغلان در شرکتها، دانست و افزود: ارائه طرح برای ایجاد و توسعه زیرساختهای خدمات شهری و همفکری و مشارکت در تامین منابع مالی مورد نیاز جهت ارائه خدمات شهری از دیگر وظایف این شوراست.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه اعضای این شورا شامل چهار نفر از مدیران شهرک و پنج نفر از مدیران و کارکنان شرکتهای فناور مستقر در شهرک هستند، گفت: انتخابات مربوط به نمایندگان شرکتهای فناور، دوم مرداد امسال برگزار و اعضای منتخب برگزیده شدند.
قیصری با اشاره به اینکه این انتخابات به صورت مجازی و الکترونیکی برگزار شد تاکید کرد: شرکتهای فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استقبال خوبی از این رویداد داشتند و از بین ۲۰ نامزد چهار عضو اصلی و یک عضو علی البدل انتخاب شدند و یک عضو نیز توسط رییس شهرک، منصوب خواهد شد.
او با بیان اینکه آیین نامه شورای مدیریت شهری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پیش از این تدوین شده بود اما نمایندگان شرکتهای فناور در آن حضور نداشتند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اداره چنین مجموعه بزرگی بدون حضور خود ساکنان آن دشوار است به همین دلیل تصمیم به انتخاب نمایندگانی از بین فعالان این شرکتها برای حضور در شورای مدیریت شهری و به عنوان بازوی اجرایی شهرک گرفته شد.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر اینکه با فعالیت شورای مدیریت شهری، انتظار میرود که شرایط کار و زندگی در زیست بوم فناوری اصفهان بهتر و راحتتر شود اظهار کرد: امیدواریم با مشارکت شرکتهای فناور و اعضای شورای مدیریت شهری در برنامه ریزیها، تصمیمهای بهتری برای اداره مجموعه گرفته و در هزینهها صرفه جویی شود.
او با بیان اینکه از ۵۲۰ هکتار اراضی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان حدود ۳۵۰ هکتار عرصه قابل دستیابی است، افزود: از این مقدار تاکنون شرکتهای فناور در یکصد هکتار مستقر شدند یا اراضی برای استقرار آنها آماده شده است.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بهعنوان نخستین سازمان موسس مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در کشور و یکی از زیرمجموعههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکتهای دانشبنیان و تولید ثروت از علم راهاندازی شده است.
این شهرک دارای سه پارک علم و فناوری، هشت مرکز رشد فناوری، پنج مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علم و فناوری کودکان و نوجوانان در ۵۲۰ هکتار در شمال کلانشهر اصفهان و در جوار دانشگاه صنعتی اصفهان است.
در شهرک علمی و تحقیقاتی ۵۸۲ شرکت دانش بنیان و فناور مستقر است که توانسته برای بیش از هفت هزار و ۵۰۰ نیروی انسانی خلاق و نوآور اشتغال ایجاد کند؛ این کسبوکارها گردش مالی بیش از سه هزار و ۶۵۲ میلیارد تومانی را برای اقتصاد دانشبنیان به ارمغان آورده است.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/م