سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماران سرپایی کرونا در گناوه ۷ برابر شدند

رئیس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه گفت: میزان مراجعه سرپایی بیماران کرونایی به این بیمارستان نسبت به یک ماه گذشته افزایش ۷ برابری داشته است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دکتر محمدعلی دریانورد رئیس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه از شدیدتر بودن موج پنجم کرونا در این شهرستان خبر داد و افزود: آمار مراجعین مرتبط با کرونا نسبت به یک ماه گذشته ۷ برابر شده و در روز بیش از ۱۰۰ مراجعه سرپایی داریم که ۱۰ تا ۱۵ درصد این موارد بستری می‌شوند.

او با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های این بیمارستان برای خدمت‌رسانی بهینه به مردم در این بحران، ادامه داد: با توجه به افزایش مراجعین و نیاز به تخت‌های بستری بیشتر، دو بخش‌ عمومی را ادغام کردیم و یک بخش جدید با ۳۲ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافت و ظرفیت تخت‌های بستری عمومی برای بیماران کرونایی به ۶۰ تخت افزایش پیدا کرد.

رئیس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه همچنین با تشکر از همکاری مؤثر بیمارستان سوانح و سوختگی برای پذیرش بیماران کرونایی عنوان کرد: در موج پنجم با توجه به افزایش موارد بستری و شدت علائم بیماران، ۴ تخت ویژه در بیمارستان سوانح و سوختگی پاسخگوی مراجعین نبود که با حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و کمک‌های خیرین حوزه سلامت بخش مراقبت‌های ویژه جدید برای بیماران کرونایی با ۴ تخت با تمامی  تجهیزات تخصصی راه‌اندازی شده است.

دریانورد گفت: در ۱۰ روز اخیر حدود هزار و ۷۵۰ مورد سی‌تی‌اسکن ریه انجام‌شده است که با توجه به خطراتی که اشعه برای بدن دارد باید توجه شود فقط در صورت ضرورت و با نظر پزشک سی‌تی‌اسکن انجام گیرد و درخواست برای سی‌تی‌اسکن باید در موارد محدودی انجام گیرد و نباید این‌طور باشد که برای همه افراد اسکن ریه درخواست شود.


بیشتر بخوانید


او بابیان اینکه تخت‌های بیمارستان در گناوه به‌طور کامل پُر است، بیان کرد: با وجود تکمیل ظرفیت تخت‌های بیمارستان، مدیریت لازم برای خدمت‌رسانی بهینه به مراجعین در دستور کار قرار دارد و هیچ بیماری در صورت نیاز به دریافت خدمات بستری به منزل فرستاده نمی‌شود.

رئیس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه با اشاره به خستگی کارکنان درمان، از مردم خواست از ماسک استفاده کنند و از تجمع‌ها بپرهیزند که تنها راه مقابله با این ویروس، دوری از هر گونه تجمع‌ و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی است.

دریانورد تاکید کرد: علائم اولیه ویروس جهش‌یافته هندی موسوم به دلتا، شبیه سرماخوردگی است و آبریزش بینی، گلو درد و احتقان بینی مهم‌ترین علائم اولیه ابتلا به کرونای هندی به شمار می‌رود که در صورت مشاهده این علائم فرد باید احتیاطات لازم را در ارتباط با سایر اعضای خانواده رعایت کند.

او از افراد خواست در صورت تشدید علائم به مرکز درمانی مراجعه کنند تا دوره طلایی درمان خود را از دست ندهند.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.