سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزون‌بر ۱۱ هزار پرس غذای گرم در زاهدان طبخ و توزیع شد

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل(ع) زاهدان گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰پرس غذای گرم به مناسبت ‏عید سعید غدیر خم در زاهدان طبخ و بین نیازمندان این شهر توزیع شد.

حجت الاسلام علی خیور امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل(ع) زاهدان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، ضمن تبریک عید سعید غدیر اظهارداشت: ‏به نیت و نام ۷۲ شهید کربلا و در عید غدیرخم و با مشارکت تعدادی از نیروهای هیات‌های مذهبی و ‏مساجد سطح شهر زاهدان، ۷۲ دیگ غذای گرم در محل مسجد حضرت ابوالفضل(ع)زاهدان ‏طبخ شده است.‏

وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته حدود ۱۰ هزار پرس غذای گرم برای توزیع در ‏محلاتی که بضاعت مالی برای اجرای برنامه‌های با محوریت غدیر را نداشتند براساس نیت خیرین ‏طبخ شد که از این میزان سه هزار پرس غذا در نصرت آباد، کورین و مناطق حاشیه ‏شهر زاهدان در بین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و هفت هزار پرس نیز در میان ‏هیات‌ها و مساجد دارای برنامه توزیع شد تا از مهمانان مراسمات حضرت امیر المومنین علی(ع) ‏پذیرایی شود.‏

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل(ع) زاهدان تصریح کرد: با کمک خیران در ‏کنار این ۱۰ هزار پرس غذای گرم، برای ۳۰۰ خانواده ایتام نیز یک‌هزار و ۵۰۰ غذای گرم با گوشت ‏گوساله از سوی خیرین طبخ و توزیع شد.‏

وی با بیان اینکه ۲ روز قبل از عید غدیر برنامه طبخ برنامه ریزی و پیگیری شده تاکید کرد: ‏در این مدت در هر شیفت تقریبا ۸۰ تا ۱۰۰ نفر به صورت شیفتی از مساجد و هیات‌های مذهبی ‏نقاط مختلف زاهدان در برنامه طبخ فشرده انجام شده مشارکت داشته‌اند و همین افراد مشارکت‌کننده ‏از غذای طبخ شده برای پذیرایی در برنامه‌های مساجد و هیات‌های خود بهره‌مند شده‌اند و می‌توان ‏گفت این برنامه طبخ کاری مشترک از چندین مسجد و هیات مذهبی بوده است.‏

حجت الاسلام خیور در خصوص هزینه‌های انجام شده و نحوه جمع‌آوری آن‌ها نیز گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) ‏برای سه هزار پرس غذای گرم قول پرداخت هزینه را داده و بنیاد علوی نیز به میزان ۱۵۰ میلیون ‏ریال کمک مالی کرده و بقیه مبلغ مورد نیاز که بخش قابل توجهی بوده را خیران پرداخت ‏کرده‌اند.‏

وی با اشاره به این مطلب که برای طبخ ۱۱هزار و ۵۰۰ پرس غذای گرم حدود ۱۷۰ میلیون تومان ‏هزینه صرف شده، خاطر نشان کرد: ابلاغ پیام غدیر، تبریک عید و فرهنگ سازی اطعام روز عید ‏غدیر خم از مهمترین اهداف اجرای این برنامه بوده است.‏

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.