به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت نیرو، علی شبنورد مدیرکل دفتر نظارت، تعیین صلاحیت و کنترل پروژه ساتبا با اعلام خبر ساخت و بهرهبرداری از نخستین نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۴۲۳ کیلووات روی کانال پساب، گفت: این نیروگاه خورشیدی با ظرفیت قراردادی ۹۷۰ کیلووات با حجم سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد تومان برای نخستین بار در کشور روی سطح کانالهای خروجی پساب تصفیهخانه جنوب تهران نصب و راهاندازی شده است.
مدیرکل دفتر نظارت، تعیین صلاحیت و کنترل پروژه سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) اظهار کرد: از ویژگی بارز ساخت این نیروگاه جلوگیری از تبخیر آب از سطح کانال است که ضمن استفاده از یک سطح بدون استفاده، بهعنوان یک راه حل کارآمد برای مقابله با کمآبی باید در کشور توسعه یابد.
او با بیان اینکه در ساخت این نیروگاه خورشیدی از یکهزار و ۲۲۹ پنل خورشیدی ساخت داخل استفاده شده است، گفت: این نیروگاه قابلیت تولید سالیانه بیش از یکمیلیون و ۶۹۹ هزار کیلوواتساعت انرژی پاک را دارد.
بیشتر بخوانید:
شبنورد اضافه کرد: بهرهبرداری از این نیروگاه خورشیدی هر ساله مانع از انتشار یکهزار و ۱۷۳ تن گاز گلخانهای به محیطزیست میشود، همچنین سالیانه از مصرف ۳۷۴ هزار لیتر آب جلوگیری میکند و با صرفهجویی ۴۸۳ هزار مترمکعب گاز طبیعی در سال به صرفهجویی ذخایر سوختهای فسیلی کمک خواهد کرد.
او ادامهداد: احداث نیروگاه یاد شده در دوره ساخت و بهرهبرداری برای ۱۰ نفر اشتغال مستقیم و برای ۲۵ نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد کرده است.
انتهای پیام/