به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،شهین باهر شهردار تبریز گفت: تبریز خاستگاه مکاتب برجسته هنری و ادبی است و شعر و ادب و هنر آذربایجان در طول تاریخ توسعه یافته به نحوی که این شهر در هزار سال گذشته محل نشست و برخاست فضلا، شعرا و ادبای بسیاری از جمله صائب تبریزی، شمس تبریزی، ملا محمد فضولی، محمد حسین شهریار، پروین اعتصامی و همام تبریزی و ... بوده است.
او ادامه داد: این ها ظرفیت بسیار ارزشمند و گستردهای را برای تعاملات جهانی و کسب عنوان شهر خلاق در حوزه ادبیات فراهم میسازد که برای تحقق این مهم اقدامات لازم را از ماهها قبل آغاز کردیم.
شهردار تبریز یادآور شد: پیش از این با پیگیریهای انجام یافته شهرداری تبریز لایحهای در زمینه پیوستن تبریز به شبکه شهرهای جهانی خلاق مورد تصویب کمیسیون فرهنگی و نهایتاً شورای اسلامی شهر تبریز قرار گرفت و به دنبال آن کارشناسان یونسکو در تهران در شهرداری تبریز حضور یافتند و در خصوص تکمیل فرمهای مربوط بر اساس ظرفیتهای فرهنگی و تاریخی این شهر در حوزه ادبیات اقدامات لازم و تخصصی انجام شد.
او ادامه داد: به دنبال ارسال مدارک ایمیلی دریافت کردیم که بر اساس آن مدارک شهر تبریز در چارچوب فراخوان سال ۲۰۲۱ برای ارسال درخواست عضویت در شبکه شهرهای خلاق یونسکو در حوزه ادبیات اعلام وصول و تایید شد.
او با بیان اینکه نتیجه نهایی بررسی پرونده تبریز برای عضویت در شبکه شهرهای خلاق ادبیات آبان ماه اعلام خواهد شد، ابراز امیدواری کرد: با نهایی شدن انتخاب تبریز به عنوان شهر خلاق در زمینه ادبیات شاهد آثار ملموس این اتفاق خوب و مهم در حوزههای فرهنگی، گردشگری و اقتصادی باشیم.
انتهای پیام/ک