سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آژیر قرمز در پایگاه‌های اورژانس بوشهر به صدادرآمد

وعده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای پرداخت معوقات نیرو‌های شرکتی اورژانس استان محقق نشد و این نیرو‌ها می‌گویند نمی‌توانند با این شرایط کار کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، وضعیت ۹۵ نیروی شرکتی اورژانس بوشهر دیگر از مرحله اورژانسی گذشته است.

هر روز با دل‌خوش کردن به وعده‌ای که بار‌ها شنیده‌اند خود را راضی می‌کنند که به کارشان ادامه دهند. سال‌‎ها برای این کار زحمت کشیده و عرق ریخته‌اند. چه بسیار روز‌ها و شب‌هایی که سختی بیماریِ بیمارشان را همراه با دشواری‌های زندگی خود به دوش کشیده‌اند، اما خم به ابرو نیاورده‌اند و با وجود کمبود‌ها به خدمتشان ادامه‌داده‌اند.

قراردادشان اردیبهشت تمام شد، اما با این وجود کارشان را تمام نکردند و اورژانس را خالی نگذاشتند.

مسئولان برای پرداخت دستمزد معوقه ماه‌های اردیبهشت، خرداد و تیر، امروز و فردا کردند و در آخرین وعده قرار بود آخر تیر مطالبات را بدهند، اما تیر رفت و مرداد آمد، و خبری از پرداخت نشد.

۲۱ تیر بود که به علت همین بی‌توجهی به پرداخت حقوق و دستمزد نیرو‌های اورژانس سه پایگاه اورژانس شهرستان عسلویه تعطیل شد، موضوعی که قبل‌تر هم اتفاق افتاده بود.

فردای آن روز یعنی ۲۲ تیر دکتر سعید کشمیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت در جلسه هیات رئیسه دانشگاه مقرر شده حقوق سه ماه کارکنان شرکتی اورژانس ۱۱۵ تا پایان تیر پرداخت شود.

او افزود: در این جلسه مقرر شد حقوق اردیبهشت این نیرو‌ها را شرکت طرف قرار داد دانشگاه پرداخت کند و حقوق خرداد و تیر را نیز دانشگاه به دلیل پایان قرارداد شرکت مربوط، به صورت قرارداد مستقیم تا پایان تیر پرداخت کند.


بیشتر بخوانید


با اینکه چهار روز از مرداد گذشته هنوز این وعده عملی نشده و طاق طاقت نیرو‌های اورژانس خمیده شده است.

حالا یکی از آن نیرو‌های اورژانس که هشت سال خدمت کرده و هنوز هم مشتاق کارش است در گفت‌وگو با خبرنگار ما افزون بر اینکه از پرداخت نشدن معوقات گلایه دارد، از برخورد‌های عجیب مسئولان یکی از شبکه‌های بهداشت و درمان می‌گوید.

وقتی به جای پرداخت مطالبات تهدید به اخراج می‌شوند!

به گفته او، همکارانش در شهر‌های مختلف تصمیم گرفته‌اند به علت بی‌توجهی به خواسته‌هایشان در محل کار حاضر نشوند، او نیز با اعلام قبلی به مسئولشان می‌گوید به پایگاه اورژانس نخواهد رفت، ساعتی بعد از شبکه بهداشت و درمان شهرستانشان با او تماس می‌گیرند و به جای اینکه بگویند پیگیر خواسته‌های او و همکارانش خواهند بود از آنان می‌خواهند نامه استعفایشان را بنویسند! وسپس می‌گویند شما را اخراج می‌کنیم و به جایتان کسان دیگری را سر کار می‌آوریم!

این نیروی اورژانس که به نمایندگی از همکارانش صحبت می‌کند، می‌گوید: این حرف‌ها نمک بر زخممان پاشید. نه تنها حقوقمان را نمی‌دهند بلکه ما را به اخراج تهدید می‌کنند! چرا باید با نیرویی که سال‌ها زحمت کشیده و در شغلی پرخطر به ویژه در دوران کرونا خدمت کرده این طور برخورد شود؟ گناه ما چیست؟ گناهمان این است که گفته‌ایم حقوقمان را بدهید؟

او ادامه می‌دهد: حتی خبر داریم برای اینکه پایگاه اورژانس تعطیل نشود نیرویی را که از مراقبت‌های پزشکی و رانندگی آمبولانس چیزی نمی‌داند در پایگاه گذاشته‌اند!

این نیروی اورژانس خواسته خود و همکارانش را فقط و فقط پرداخت مطالبات و توجه به حقوقشان می‌داند، نکته‌ای که وظیفه مسئولان است.

نیرو‌های اورژانس وظیفه مهمی بر عهده دارند و اختلال در روند کاری‌شان همه را دچار مشکل خواهد کرد.

در روز‌هایی که کارکنان بهداشت و درمان به علت شرایط سخت کرونایی بسیار تحت فشار هستند، سزاوار نیست که با پیش آمدن این مسائل، روزگارشان سخت‌تر شود.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.