سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هدفگذاری افزایش سه برابری فروش محصولات شرکت‌ها

رئیس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه از هدفگذاری افزایش سه برابری فروش محصولات شرکت‌ها و واحد‌های فناور تحت حمایت این مرکز تا پایان سال آینده خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه با اشاره به شروع فعالیت پارک علم و فناوری کرمانشاه از سال ۱۳۸۶ گفت : طی این مدت توانسته ایم ۶۶۸ واحد فناور را تحت حمایت قرار دهیم.

او گفت : ۸۰ درصد خروجی‌های پارک موفق بوده و توانسته ایم شرکت‌های توانمندی تحویل جامعه دهیم.

آزادی با بیان اینکه هم اکنون ۲۵۳ واحد فناور تحت حمایت پارک قرار دارند، افزود: برخی از این واحد‌ها به شکل افراد حقیقی و برخی بصورت حقوقی فعالیت دارند.

او با اشاره به راه اندازی هفت مرکز رشد در سطح استان افزود: از این تعداد دو مرکز در کرمانشاه و مابقی در سایر شهرستان‌ها قرار دارند.

آزادی ادامه داد: هر یک از این مراکز رشد به عنوان مرکز معین فعالیت کرده و شهرستان‌های اطراف را تحت پوشش دارند.

او به راه اندازی سه کانون شکوفایی خلاقیت در سطح استان هم اشاره کرد و افزود: از این تعداد یک مرکز در کرمانشاه و دو مرکز در سایر شهرستان‌ها مستقر هستند.

رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه میزان فروش محصولات شرکت‌های تحت حمایت پارک در پارسال را ۱۹۴ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: طی این مدت شرکت‌ها توانسته اند ۱۴ میلیون دلار هم صادرات داشته باشند.

 آزادی گفت: برخی محصولات شرکت‌های تحت حمایت پارک به کشور‌های اروپایی صادر می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه تعداد اعضای واحد‌های فناور تحت حمایت پارک را ۱۸۵۵ نفر اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۲۹ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها مدیرعامل یا عضو هیات مدیره شرکت‌های تحت حمایت پارک هستند.

آزادی با اشاره به وجود ۵۸ شرکت دانش بنیان در سطح استان گفت: از این تعداد ۴۰ شرکت تحت حمایت پارک قرار دارند.

رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه به افتتاح برج فناوری استان اشاره کرد و افزود: تا پیش از افتتاح این برج ۶۱۹۳ متر مربع فضا برای واحد‌های فناور داشتیم که با افتتاح برج این میزان به سه برابر افزایش یافته است.

آزادی با اشاره به ارسال سالانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ ایده به پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: از این تعداد حدود ۶۰ تا ۷۰ ایده در پارک پذیرش می‌شوند و باید فضایی جهت فعالیت آن‌ها در نظر گرفته شود که ایجاد چنین ساختار‌هایی می‌تواند کمک کننده باشد.

او افزود: این برج در ۱۶ طبقه و به مساحت ۲۰ هزار متر مربع احداث شده است.

آزادی گفت: با راه اندازی این برج تلاش کرده ایم که تمام بازیگران زیست بوم فناوری استان را در این برج گرد هم آوریم و از این طریق با هم افزایی ایجاد شده بتوانیم گام‌های موثری در راستای توسعه فناوری استان برداریم.

این مسئول ادامه داد: با افتتاح این برج برنامه داریم آمار فروش محصولات واحد‌های فناور تحت حمایت پارک را تا پایان سال ۱۴۰۱ به سه برابر افزایش دهیم.

او افزود: در کنار این برج، مجتمع نوآوری را هم با مساحت ۱۲ هزار مترمربع برای استقرار فضا‌های کارگاهی واحد‌های فناور آماده کرده ایم و قرار است ۲۴ فضای کارگاهی در آن ایجاد شود.

آزادی به آماده سازی و استقرار ۱۷ کارگاه در این مجتمع گفت: هفت فضای کارگاهی دیگر تا پایان تابستان امسال آماده بهره برداری می‌شود.

رئیس پارک علم وفناوری کرمانشاه گفت: ۱۰۲ هکتار اراضی قابل ارائه به واحد‌های فناور هم در دستور کار قرار دارد که ۵۰ هکتار آن توسط هیات امنای جهاد دانشگاهی در اختیار پارک قرار داده شده و ۵۲ هکتار دیگر آن که در شهرستان صحنه قرار دارد مراحل تملک را می‌گذراند و در نظر داریم این اراضی را به احداث گلخانه‌های هوشمند اختصاص دهیم .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.