سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ۹ تن زعفران دراستان اصفهان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: میزان تولید زعفران در استان اصفهان به ۹ هزار کیلوگرم در سال گذشته رسید که نسبت به سال ۱۳۹۸ معادل ۱۲ درصد افزایش داشته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، احمدرضا رئیس زاده مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: سطح زیر کشت زعفران در استان اصفهان یک هزار و ۶۱۴ هکتار و بیشتر در شهرستان‌های نطنز، تیران، نجف آباد، برخوار و اصفهان است؛ البته در سایر شهرستان‌ها نیز کم و بیش زعفران کشت شده و در حال گسترش است.

او با اشاره به اینکه نیاز آبی زعفران در مناطق خشک حدود چهار هزار مترمکعب در هکتار است، افزود: این میزان آب در مناطق غربی استان که بارندگی بیشتری دارند تا سه هزار متر مکعب نیز کاهش می‌یابد و در چند سال اخیر کشاورزانی که به ویژه منابع آبی محدود دارند از کشت‌های جایگزین و کم آب بَر مانند زعفران، گل محمدی، زرشک و پسته استقبال خوبی کرده‌اند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه دولت در سال‌های اخیر از توسعه کشت گیاهان دارویی حمایت تسهیلاتی کرده است، اضافه کرد: دولت امسال  نیز وام با بهره چهار درصد به کشاورزانی که به تولید گیاهان دارویی اقدام کنند، ارائه می‌کند و البته آموزش و برنامه‌های ترویجی بسیاری در زمینه کشت گیاهان دارویی و محصولات کم آب بر توسط همکاران ما در سطح استان اجرا می‌شود.

رئیس زاده درباره میزان صادرات زعفران استان، ابراز داشت: آمار صادرات زعفران استان را نداریم، زیرا به طور عمده از طریق سایر استان‌ها انجام می‌شود، اما آمار صادرات مجموع گیاهان دارویی در سال ۱۳۹۹ حدود ۲۴ هزار تن به ارزش ۱۳ میلیون دلار بوده که شامل گلاب و عرقیات، شیرین بیان، باریجه، آنغوزه، زعفران، سیر و موسیر بوده است.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.