سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تلاش دادگستری فارس برای کاهش آمار طلاق / اجرای طرح تحکیم بنیان خانواده

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس از اجرای چند طرح مشاوره روانشناختی زوجین برای تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از بروز اختلافات و کاهش آمار طلاق خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اسماعیل اکبری معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس با بیان اینکه مشاوره و افزایش آگاهی زوجین موجب کاهش اختلاف‌ها بین آن‌ها می‌شود، اظهار کرد: در یکی از اقدامات ابتکاری، طرح پاد یا پیوند آگاهانه دل‌ها توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان استان فارس به مرحله اجرا گذاشته شده است.

او با اشاره به اینکه این طرح با هدف هدایت و کمک به افراد متقاضی ازدواج در انتخاب درست زوج موردنظر طراحی و تدوین شده است، تشریح کرد: در این فرایند متقاضی ازدواج پس از مراجعه، یاری برگ‌هایی را با ۲۷۰ هزار تومان اعتبار مشاوره دریافت می‌کنند که ضمن هدایت به مراکز مشاوره معتبر، هر یک از افراد به صورت جداگانه یک جلسه مشاوره تخصصی روان شناختی رایگان و یک جلسه مشاوره با نصف تعرفه‌های مصوب و جمعا چهار جلسه مشاوره روان شناختی را دریافت می‌کنند.

این مقام قضایی افزود: با توجه به ارزیابی‌های اولیه به نظر می‌رسد این طرح در ایجاد پیوندی مستحکم‌تر در بین زوجین موثر باشد و با دریافت این خدمات آغازی خوش در زندگی زناشویی را تجربه کرده و بتوانند در صورت بروز هرگونه مشکل، از همان ابتدا مسیر حل و فصل و مدیریت زندگی را بر عهده بگیرند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس در ادامه به اختلافات بالای زوجین در یک ساله اول زندگی اشاره کرد و گفت: این معاونت همچنین در این راستا به منظور انتقال دانش و مهارت کافی به زوجین جهت کنترل و کاهش این اختلافات، طرح بیمه حامی (بیمه نامه‌های روان شناختی تحکیم بنیان خانواده) را که برای اولین بار در کشور اجرا می‌شود با همکاری اداره کل بهزیستی فارس، بیمه کوثر و موسسه بهارنکو به زوج‌های جوان ارائه می‌کند.

اکبری بیان کرد: در این طرح تا یکسال پس از تاریخ شروع عقد، هر یک زوجین می‌توانند با پرداخت مبلغ ۲۰ هزار تومان از چهار جلسه مشاوره روان شناختی استفاده کنند که البته در صورت نیاز چهار جلسه تکمیلی مشاوره نیز توسط سازمان بهزیستی استان در قالب یاری برگ به آن‌ها ارائه می‌شود.

او افزود: در حال حاضر زوجین می‌توانند به ۱۱ مرکز مشاوره شیراز، که اسامی آن‌ها نیز در بیمه نامه آن‌ها ذکر شده مراجعه و از بیمه نامه خود استفاده کنند.

دبیر شورای پیشگیری از جرم استان فارس در ادامه به طرح تحکیم خانواده اشاره و اعلام کرد: بر اساس قانون حمایت خانواده و پیشگیری از طلاق در بین زوجین متقاضی طلاق، مراکز مشاوره تحکیم خانواده همکار با دادگستری استان فارس با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌های متولی از جمله اداره کل بهزیستی استان و سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران و استفاده از مراکز برتر با ارزیابی‌های خاص به ویژه در بعد وجود نیروی انسانی متخصص در امر ارائه مشاوره روان شناختی تخصصی، ایجاد شده است.

اکبری تصریح کرد: پس از درخواست طلاق توسط زوجین، این مشاورین طی پروتکل‌های تعریف شده مداخلات تخصصی خود را آغاز و طی جلسات مشاوره تخصصی و در صورت لزوم ارائه خدمات مددکاری و مشاوره حقوقی سعی در اصلاح ارتباطات بین فردی آسیب دیده می‌کنند.

معاون قضایی دادگستری فارس گفت: این مراکز مکلفند از نظر دریافت هزینه منطبق با مصوبات شورای مشورتی واحد مشاوره استان عمل نمایند که حدودا از نظر ریالی نسبت به سایر مراکز مشاوره نیم بها منظور می‌شود. البته بهزیستی تسهیلاتی را برای زوجینی که تمکن مالی لازم را نداشته باشند اختصاص داده است که پس از بررسی با توجه به حدود تعیین شده برای مراکز مذکور رایگان مشاوره می‌شوند.

انتهای پیام. 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.