سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پایاب سد خداآفرین نیازمند ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار است

استاندار اردبیل گفت: برای تکمیل و راه اندازی پروژه پایاب سد خداآفرین۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنامجو، استاندار اردبیل در جلسه گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت:پایاب خداآفرین ۴۷ هزار هکتار اراضی دشت مغان را زیرکشت آبی می‌برد و تاکنون ۱۵ هزار هکتار از این اراضی زیر کشت رفته و پایاب باقیمانده اراضی هم تا پایان سال و یا اوایل سال آینده به بهره‌برداری می رسد.

او با بیان اینکه تاکنون پیشرفت فیزیکی پروژه پایاب خداآفرین به ۹۲ درصد رسیده است اظهارکرد:اجرای شبکه پایاب سد خداآفرین در  شمال استان اقدام بی‌سابقه در حوزه کشاورزی است که در سایه همدلی و هماهنگی مسئولان ملی و استانی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تحقق می‌یابد.

بهنامجو با اشاره به عملیات اجرایی سد عمارت گرمی گفت: عملیات اجرایی این سد بعنوان بزرگترین سد منطقه شمالغرب با ظرفیت ذخبره ۱۷۰ میلیون مترمکعب در حال اتمام و تکمیل است و برای راه اندازی این سد دنبال ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار  برای آبرسانی شهر گرمی می‌باشیم.

او به اجرای پروژه های پایاب سدهای سبلان و گیوی اشاره کرد و افزود:عملیات اجرایی پایاب سد سبلان مشگین‌شهر با تامین ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل ماده ۵۶ بودجه و پایاب سد گیوی هم با  ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار شتاب گرفته است.

بهنامجو با بیان اینکه آبیاری قطره‌ای در استان اردبیل روند خوبی دارد، گفت:در چهار سال گذشته رتبه اردبیل در آبیاری قطره‌ای بسیار پایین بود ولی در حال حاضر استان اردبیل جزو پنج استان اول در اجرای طرح آبیاری قطره‌ای است.

استاندار اردبیل کم آبی در استان اردبیل را نگران کننده دانست و افزود:میزان بارندگی استان نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۴ درصد و روان آبها هم به میزان ۷۰ الی ۸۰ درصد کاهش یافته است.

بهنامجو با بیان اینکه بیش از۲۰ درصد آب آشامیدنی در اردبیل  هدر می‌رود ،ادامه داد: یکی از دغدغه‌های بزرگ دولت بحث تأمین آب آشامیدنی  سالم است و باید با برنامه‌ریزی صحیح و مدیریت مناسب به سمت کاهش مصرف حرکت کرد.

او گفت: با افزایش جمعیت شهری و کاهش منابع آبی تنها راه چاره مدیریت آب، استفاده بهینه از آب و تغییر الگوی کشت و آبیاری قطره ای می‌باشد.

انتهای پیام/ع

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.