سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرسایش کادر درمان، نتیجه عادی انگاری همه گیری کرونا

پیک پنجم کرونا و رکورد‌های خطرناک تعداد ابتلا و بستری، فشار کاری زیادی بر کادر درمان وارد کرده و منجر به فرسایش جسمی و روحی این قشر شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پیک پنجم کرونا هم از راه رسید مثل چهار پیک سابق دوباره شاهد افزایش بی شمار تعداد مبتلایان و بستری و مرگ و میر در سطح کشور به ویژه در کلانشهرها هستیم.

درمورد رعایت شیوه نامه های بهداشتی و عادی انگاری و خستگی مردم، مکرر صحبت شده است اما این بار صحبت در مورد خستگی و فرسودگی جدی و انرژی و توان تحلیل رفته کادر درمان است. 

هربار که در مورد تعداد افزایش آمار مبتلایان و بستری ها صحبت می‌کنیم، صرفا با یک عدد مواجه نیستیم، این افزایش آمار به معنی هجوم سیل بیمار و همراه بیمار به بیمارستان هاست، بیماران بدحالی که گاه چند قدمی مرگ هستند، همراهانی که بخاطر نگرانی عزیزشان، تسلطی بر خود ندارند و نگرانی و خشم خود را به کادر درمان منتقل می‌کنند. 

به گفته پزشکان و مسئولان وزارت بهداشت، وضعیت کشور وخیم و وضع برخی استان ها، بحرانی است. بحرانی که منجر به برپایی بیمارستان‌های صحرایی در فضای باز بیمارستان ها شده و بیماران سرپایی روی تخت هایی که در چادرها برپا شده تحت درمان هستند. 

مواجهه با تعداد زیاد بیماران، شیفت های پی در پی و فشرده، نداشتن خواب کافی، درگیری با همراه بیماران و یا خانواده های داغدار و چندین و چند دلیل دیگر منجر به فرسایش شدید جسمی و روحی کادر درمان شده است. اما باز هم بی ادعا و چشمداشت، در حال خدمت رسانی شبانه روزی به بیماران کرونایی در سخت ترین شرایط ممکن هستند و ریسک ابتلا را به جان خریده اند و دوسال است که خستگی ناپذیر در حال مداوا و مراقبت هستند.

واکسینه شدن، باعث رد ابتلا به کرونا نمی شود

حسین کرمانپور، مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در مورد وضعیت کادر درمان در پیک پنجم کرونا اظهار کرد: با توجه به واکسینه شدن کادر درمان، همچنان یک نگرانی برای این عزیزان وجود دارد و آن هم این است که واکسینه شدن، باعث رد ابتلا به کرونا نمی شود و صرفا باعث ابتلای ضعیف می‌شود و از بستری جلوگیری می‌کند.

کرمانپور افزود: در هر صورت واکسیناسیون نتیجه مثبتی برای کادر درمان داشت و یک رضایتمندی نسبی در بین این عزیزان ایجاد کرد، امیدواریم ۲۰ درصد باقیمانده از کادر درمان نیز به زودی واکسینه شوند.

او ادامه داد: تا کنون ۹۵ درصد کادر درمان بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، واکسن کرونا را دریافت کرده اند اما اشخاصی که در رادیولوژی و آزمایشگاه و فیزیوتراپی کار می‌کنند و یا حتی منشی مطب‌ها نیز جزو کادر درمان به حساب می‌آیند و در خطر ابتلا وجود دارند و با این وجود که اسامی شان برای دریافت واکسن ارسال شده، هنوز واکسن را دریافت نکرده اند، زیرا وزارت بهداشت، سهمیه این بزرگواران را تخصیص نداده است و به محض تخصیص سهمیه باید در مراکز اعلام شده واکسن خود را دریافت کنند.

کرمانپور گفت: به طور کلی باید توجه داشت دوره واکسیناسیون یک دوره خاص است و برای همه عمر افراد را ایمن نمی‌کند و نهایتاً ۸ یا ۹ ماه ایمنی قطعی دارد و پس از آن دوباره نیاز به انجام واکسیناسیون خواهد بود.

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی بیان کرد: نکته مهمی که در حال حاضر باعث ناراحتی و سردرگمی و خستگی کادر درمان شده ، پیک بازی کرونا در کشور است. به این معنی که برخلاف کشور‌های دیگر که در حال حاضر در پیک دوم یا سوم بیماری به سر می‌برند، ما پیک پنجم را تجربه می‌کنیم و اگر مدیریت اجتماعی  به همین منوال ادامه پیدا کند، پیک ششم نیز به سادگی آب خوردن در کشور اتفاق خواهد افتاد.

او افزود: دلیل این اظهار نظر بنده این است که زمان وقوع هر پیک همزمان با مراسم مختلف و اتفاقات خاص در سطح کشور است پس از آن نیز با فصل پاییز مواجه هستیم و همزمانی شیوع سرماخوردگی و آنفلوانزا با ترکیب کرونا منجر به بروز پیک های پی در پی خواهد شد.

کرمانپور گفت: وقوع همه این پیک ها باعث خستگی و آزار و فرسودگی، افرادی  است که در حال حاضر در میدان جنگ با کرونا حضور دارند. در حال حاضر کرونا شبیه به میدان جنگ شده که هر چند ماه یک بار حمله‌ای برای کادر درمانی ایجاد می‌کند و در هر حمله کادر درمان با هموطنانی مواجه می‌شوند که عزیزانشان در حال از دست رفتن هستند، یا با بیمارستانی که تخت خالی برای بستری کردن بیمار ندارد مواجه می‌شوند و ... که همه این عوامل، منجر به بروز فشار‌های سنگین روانی و جسمی به کادر درمان می‌شود. 

او ادامه داد: به دلیل شرایط خاص بیمارستان‌ها معمولاً کادر درمان ناچار است هم پاسخگوی تندی‌ها و نگرانی‌های همراه بیمار باشد و هم روند درمانی خود را ادامه دهد. به طور کلی تعداد پیک‌ها و سیل مراجعه بیماران به دلیل حضور در مراسم‌ مختلف افزایش یافته است.

این نکته را نیز باید مد نظر داشت که یکی از اصلی ترین دلایل افزایش بی رویه آمار، عادی انگاری و عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی است. جهش دلتا به هیچ وجه شوخی بردار نیست و به دلیل شدت و سرعت انتقالی که دارد در فضاهای بسته به راحتی افراد را درگیر می کند. متخصصان و مسئولان بیمارستان ها از مراجعات خانوادگی خبر می دهند که ناشی از عادی انگاری هایی است که منجر می شود افراد بدون هیچ نگرانی در دورهمی های خانوادگی شرکت کنند. 

کارد درمان به فرسودگی شغلی مبتلا می‌شوند

مجید صادقی، روانپزشک و رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران  در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: پدیده فرسودگی شغلی در همه مشاغل به وجود می‌آید. این پدیده زمانی اتفاق می‌افتد که روند کار‌ها، یکنواخت شود و حجم و فشار کاری افزایش پیدا کند. اگر در یک شغل فرآیند کاری مثبت باشد، باعث افزایش و بهبود روحیه فرد می‌شود اما در مقابل اگر فرآیند بیماری منفی باشد، فشار‌های زیادی بر فرد شاغل ایجاد می‌کند.

صادقی ادامه داد: کادر درمان با توجه به ساعت‌ وحجم کاری بالا، فشار کاری مضاعف و شیفت‌های چند روزه که بدون وقفه و استراحت برایشان پیش می‌آید و همچنین به دلیل نداشتن خواب و خوراک کافی، مواجهه با بیماران بسیار بدحال و ... به سندرومی به نام فرسودگی شغلی مبتلا می‌شوند.

او افزود: قبل از کرونا تحقیقات بسیار زیاد و مفصلی در مورد بحث فرسودگی شغلی در کادر پزشکی انجام شده بود که با گستردگی کرونا این فرسودگی بروز بیشتری در جامعه پزشکی و کادر درمان پیدا کرده است.

صادقی تصریح کرد: علاوه بر افزایش فرسودگی شغلی کادر درمان، سلامت روان این عزیزان نیز به شدت در خطر است. یکی از مواردی که می‌تواند بر سلامت روان اثرگذار باشد بحث تامین مالی این عزیزان است، به این معنی که اعضای کادر درمان علاوه بر فشار کاری که دارند نباید نگران تأخیر در پرداخت حقوق و مزایا و کارانه خود باشند.

او افزود: باید توجه داشت که تامین مسائل مالی صرفاً بخش کوچکی از این مسئله بزرگ است و باید حمایت‌های دیگری نیز از این عزیزان صورت بگیرد. داشتن ساعت‌های کاری مشخص، استراحت کافی در بین فواصل شیفت‌ها، در دسترس قرار داشتن تجهیزات پزشکی به اندازه کافی، داشتن تجهیزات کافی و مراقبتی برای خود کادر درمان و انجام واکسیناسیون گسترده  و سریع در سطح کشور, نقش مهمی در کنترل فرسودگی شغلی کادر درمان دارد.

رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران بیان کرد: تمام اثرات و عوارض این فرسودگی شغلی را پس از اتمام پاندمی کرونا خواهیم دید. باید در  راستای بازسازی روانی و احیای سلامت روان کادر درمان تلاش کرد اما در حال‌حاضر تقلیل ساعات کاری و اهمیت ویژه به مسئله خواب و تغذیه مناسب و در دسترس بودن وسایل محافظتی و مراقبتی و در دسترس بودن دارو و تجهیزات پزشکی می‌تواند از بروز بار اضافی کاری روی کادر درمان جلوگیری کند. 

بیمارستان‌ها خارج از ظرفیتشان کار می‌کنند

ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت اظهار کرد: یک از هم گسیختگی اجتماعی در رعایت دستورالعمل‌ها ایجاد شده و هرکسی به دلیلی رعایت نمی‌کند.

او افزود: قبول داریم که دستگاه‌های اجرایی مختلف باید بر اجرای اصولی محدودیت‌ها نظارت می‌کردند، اما اصلی‌ترین بخش اجرایی شدن محدودیت‌ها به آحاد مردم بستگی دارد. به نظر من ما با یک فروپاشی نظام تعامل و تدبیر اجتماعی به دلایلی مانند طولانی شدن پروسه بیماری، خستگی مردم و انتقادات وارده به نظام مدیریت بیماری و واکسن؛ در شرایط کرونایی مواجه شده ایم.

معاون کل وزیر بهداشت گفت: دستگاه‌های اجرایی ما نیز بعضا دچار یک کرختی و لَختی شده اند، زیرا دوره انتقال دولت و دستگاه‌های اجرایی را پیش رو داریم همچنین مباحث اقتصادی نیز فشار‌هایی وارد می‌کند. برای مثال ما در وزارت بهداشت، به قدری تنها مانده ایم که نیروی کاری ما که ۱۶ ساعت در حال کار است ناچار است در ساعت‌های دیگر نیز کار کند این در شرایطی است که ما از بهمن ماه نتوانسته ایم حقوق ساعت‌های اضافی که کار کرده را بپردازیم.

حریرچی یادآوری کرد: به غیر از بیمارستان‌های سپاه و سایر نیرو‌های نظامی، اکثر بخش‌های دیگر کمک چندانی در زمینه کرونا به ما نکردند و همکاری خوبی نداشتند، این باعث می شود که نظام سلامت برای خدمت، دچار اختلال شود.

او تصریح کرد: در شرایطی که حتی خانواده ها نیز همراه بیمار کرونایی به بیمارستان می آید تا خودش به بیمارستان مراجعه کند، پرسنل بیمارستان هر روز در بخش‌های کرونایی فعالیت می‌کند و بیماران مشکوک به کرونا را معاینه و درمان می‌کند.

معاون کل وزیر بهداشت گفت: قبلاً بیمارستان های اصلی و بزرگ ما تقریباً اشغال تخت ۱۰۰ درصدی داشتند الان ما روزانه در کشور ۵ هزار بستری جدید مشکوک و کرونایی داریم که در شهر تهران این عدد به ۲ هزار نفر رسیده است.

حریرچی در مورد وضعیت تخت‌های بیمارستانی در پیک پنجم و افزایش شمار بستری‌ها اظهار کرد: ما صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشتیم، زیرا مجبوریم چندین هزار بیمار را در همین استان تهران با روش‌های درست و علمی به صورت سرپایی درمان کنیم. در حال حاضر ما اجازه نمی‌دهیم بیماری پشت در بماند.

اپیدمیولوژیست ها و روانپزشکان معتقدند، پس از پایان پاندمی کرونا، عوارض شدید و جدی در انتظار کادر درمان است و تک تک ما در صورت عادی انگاری این شرایط بحرانی و رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی در این هجمه آسیبی که به کادر درمان وارد می شود، مسئول هستیم. 

کادر درمان، تنها گروهی هستند که از ابتدایی ترین روزهای شیوع کرونا تا کنون، بدون توقف و استراحت، در حال مداوای بیماران کرونایی بوده‌اند و هرگاه خواستند نفسی تازه کنند با آغاز پیکی جدید مواجه شدند و حجم کارشان هربار بیشتر از قبل شد. اما در این میان بودند مردمی که با آغاز و اعمال محدودیت ها و تعطیلی ها، بار سفر می بستند و در فاجعه افزایش بی رویه تعداد بیماران، سهیم بودند. 

عادی انگاری در این روزهایی که ویروس دلتا سراسر کشور را احاطه کرده و کادر درمان را در وضعیت بحران قرار داده است، ظلمی آشکار به این قشر شریف و تلاشگر است. 


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام /

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۴۹ ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
فرسایش کادر درمان، نتیجه عادی انگاری و در سایه تفکر احمقانه ما در دنیا در مبارزه با کرونا بهترینیم و همه بیایند از ما یاد بگیرند ....مملکتی که مدیران پخمه دارد به دشمن احتیاج ندارد
ناشناس
۱۷:۱۱ ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
مسئولين تمام كشور ها با پرداخت حقوق و بيمه كرونا و واكسيناسيون جلو كرونا رو گرفتن اما اينجا فقط مردم دارن با كرونا ميجنگن
ناشناس
۱۶:۳۷ ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
گناه دارن به امیرالمؤمنین ملت یه مقدار رعایت کنید
ناشناس
۲۳:۰۳ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
ننگ بر مافیای وزارت بهداشت
ناشناس
۲۱:۲۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
خدا بدادمون برسه
ناشناس
۲۱:۱۳ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
آقای حریرچی بجز کادر درمان سپاه دیگران هیچ کمکی نکردند؟؟؟؟
اگر منظورتان سیستان است که خود وزارت بهداشت در ۴۳ سال گذشته هیچگونه امکانات و تجهیزاتی برایش در نظر نگرفته
ناشناس
۱۵:۰۳ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فرسایش کادر درمان در ابتدا به بی تدبیری وزارت خانه خودشون بر می گردد و سپس سایر مسئولان که بجای خرید بموقع واکسن هزینه های زیادی صرف راه اندازی به اصطلاح خطوط تولید واکسن کردند تا الان خروجی انچنانی نداشته است.
ناشناس
۱۶:۳۸ ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
بنده خدا پرستار چه گناهی کرده
ناشناس
۱۴:۳۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
واقعا زشته برای جمهوری اسلامی کادر درمانی که در خط مقدم مبارزه با کروناست شرکتی باشه.
کمدین احمد مرادی
۱۴:۳۴ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فرسودگی کادر درمان نتیجه بی تدبیری مسولانه کسایی که فکر می کنند کرونا فقط توی خودروهای شخصیه#مسولین مچکریم
ناشناس
۱۴:۲۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
نه خیرررر به دلیل کوتاهی در تهیه واکسن
ناشناس
۱۴:۱۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
چرا درج نمیشه نظران
ناشناس
۱۴:۱۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
به خاطر سوء مدیریت دولت و بزرگان در راس حکومت هست
حامد
۱۴:۰۲ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
من هر دو ماه بیمارستان بستری میشم ، چیزی که من از کادر درمان دیدم اینه که کلا باید همه کارها رو خودمون انجام بدیم جز چند تا پرستار بقیه کلا بیخیالن (خیلی از اوقات شده دارو هم برام اشتباهی آوردن، چون همیشه قبل استفاده دارو خودم کنترل میکنم متوجه شدم).
در مورد کرونا هم اولا واکسن، دوما واکسن، سوما واکسن.
البته مسئولان و تهرانی ها هم نقش خیلی زیادی تو افزایش و پخش ویروس دارن.
مثلا هنگام تعطیلات خیلی از تهرانی ها مثل ... (خودتون پر کنید) سرشون رو میندازن میان شمال.
مسئولان هم برای خوش خدمتی دقیقا زمانی که تهرانی ها میان شمال: بستن جاده(یه چیزی در حد خیال پردازی و در برای درآمد زایی)، قطعی برق ندارن(فقط خارج از زمان تعطیلات برق قطع میشه)، همچنین مواردی مثل 13 روز تعطیلات عید یا انتخابات هم رنگ بندی به طور کاملا مشخص تغییر میکنه.
بعد میگن شمال، جنوب ، غرب و شرق کشور مردمش رعایت نمیکنن عزیز من شما اول جلوی مسافر رو بگیر، بقیه رعایت میکنن.
کنکورها برگزار میشه! نماز جمعه برگزار میشه! مراسمات برگزار میشه! جشن ها و عروسی ها برگزار میشه! و خیلی چیزهای دیگه که مربوط به تجمع هست برگزار میشه. ولی موقع رسیدگی به مشکلات مردم ، باز بودن مغازه ها و شغل مردم داره سختگیری میشه.
جایی که کل کشور قرمزه فقط تهران تعطیل میشه (بقیه کشور بمیرن ایراد نداره ولی تهران میتونه تعطیل بشه تا مردمش برن سفر و ویروس رو از تهران به بقیه جاها انتقال بدن).
شرکت های دولتی تعطیل میشه ولی خصوصی ها با تمام ظرفیت مشغول انجام کار هستن(دقیقا اونهایی که در طول روز کاری انجام نمیدن تطعیل میشن).
خبرگزاری ها هم نقش هندوانه گندیده رو دارن، فقط از بیرونش خبر میدن و گند و افتضاح داخلش رو به هیچ وجه اطلاع رسانی نمیکن.
زیاد حرف زدم شرمنده ، ولی خیلی چیزهای دیگه هست که نمیشه گفت.
اب
۱۳:۵۲ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
امریکا با دویست میلیون جمعیت بیش از ۷ هزار جراح پلاستیک داره و ایران با ۸۰ میلیون جمعیت کمتر از ۳۰۰ نفر جراح پلاستیک.
خستگی کادر درمان نتیجه مستقیم مافیای پزشکی بود که باعث شد هر سال تعداد بسیار محدودی دانشجوی پزشکی بگیرن و حالا کمترین سرانه های پزشک در دنیا داشته باشیم هم ردیف بشیم با انگولا و جیبوتی.
پزشکام ظهر این شهر هستن بعد از ظهر یه شهر دیگه، و نتیجش شده وقت نذاشتن برای مردم و ویزیت فله ای و تجویزهای اشتباه.
الانم عمده این گروه مرفه در شرایط کرونا معلوم نیست کجا تشریف بردن اب و هوا عوض کنن
حامد
۱۷:۱۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
حرف شما درسته ولی آمریکا بیشتر از سیصد و سی میلیون نفر جمعیت داره نه دویست میلیون و حدود 7 هزار جراح پلاستیک
ایران با هشتاد میلیون جمعیت حدود 300 جراح پلاستیک داره .
انگلیس با حدود 70 میلیون جمعیت هم حدود 500 تا 600 تا جراح پلاستیک داره.
همه جای دنیا این مسئله هست ، پزشکای خوب همیشه وقتشون کمتر آزاده.
ولی متاسفانه یه سری از پزشک های ما فقط بابت پول کار میکنن و به بیمار اهمیت نمیدن (نمونش دکتر خودم بود آقای جان بابایی معاون وزیر هستن الان، دقیقا فله ای و بدون وقت گذاشتن و شنیدن مشکلات بیمار فقط ویزیت میکردن ، مشکلی که الان دچارش هستم فقط بخاطر این بوده که ایشون خیلی راحت وضعیت من رو دید و پشت گوش انداخت و من هم تا خودم پیگیری کنم و دکتر مربوط به بیمای جدیدم رو پیدا کنم باعث شد کمی دیر بشه)
ناشناس
۲۰:۵۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
ببخشید که پزشکان فقط یک ویزیت چند ثانیه‌ای بلدند و پرستار و بهیار و خدمات ۲۴ ساعته حضور دارند
ناشناس
۱۶:۴۰ ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
جراح دماغ زیاد داریما
ناشناس
۱۳:۴۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
ما خواهان برقراری فوق العاده خاص کادر هستیم با ضریب ۳
ناشناس
۱۳:۴۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
۱۷ ماه شیفت طولانی و خسته کننده وفشرده کمبود پرستار داریم مجبور به شیفت هستیم وگرنه من حاضرم فقط موظفی رو برم و شغل ازاد داشته باشم هم خستگیش کمتره و هم دغدغه اش
ناشناس
۱۳:۴۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
خداسروکارهیچ کس را به کادردرمان نیندازد با مریض مانند محرم برخورد می کنند دست آخر هم کل مال و منال بیماررا می گیرند و دوباره بیماررا به مطب پزشکان ارجاع می دهند داستان مواجهه با کادردرمان مانند فیلم های ترسناک هالیوودی است
ناشناس
۱۳:۴۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
ما وظیفمون هست کمک به مردم فقط به عشق رهبر و مردم استادیم وگرنه درامد یه صافکار از ما خیلی بیشتره .
ناشناس
۱۳:۴۴ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فوق العا ه خاص کادر سلامت با ضریب ۳ . باید یه تفاوتی با ارگانهای همیشه تعطیل داشته باشیم . چرا کارمند بانک تعطیل حقوقش ومزایاش دوبرابر کادر درمان باشه . چه انصافیه که حقوق ارگان دولتی یکسان باشه
ناشناس
۱۳:۴۲ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فوق العاده خاص کادر سلامت با ضریب ۳ . حالا که انگ حقوق نجومی بالاتر از ۱۰ تومن بهمون زده میشه خواهشا برقرار کنید که این مردم گنهکار نشن
ناشناس
۱۳:۰۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
محرم رو تعطیل کنید که پیک ۶ نیاد
محسن
۱۲:۴۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
جلوی پرداخت حقوق نجومی رابگیریدوتعدادشاغلین کادردرمان رابیشترکنیدضمناتمام درمانگاه های شبانه روزی رابه سامانه تزریق واکسن ایرانی متصل کنید.
ناشناس
۱۲:۲۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
بازم مردم مقصرن اون ...که گرونی رو به وجود آورد مردم صبح تا شب دارن جون میکنن بازم سر ماه کم میارن اون ... که هر روز مردم رو پاس میده از این اداره به اون اداره اون ... که پولای واکسنو بالا کشیده و واکسن وارد نکرده اون ... که مردم رو به این روزگار انداخته مقصر نیست فقط مردم مقصرن
علیاری
۱۲:۲۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
تعویق آزمون نظام مهندسی ساختمان به بعد پیک ۵ کرونا
وحید
۱۲:۱۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
وقتی استخدام در کشور ضعیفه و فقط پارتی بازی توش دخیله معلومه همین میشه.
حضرت خمینی و تمامی شهدای عزیزمون اگه می دونستن که چنین کشوری با این اوضاع دزدی دولت و بیکاری و اختلاص و.... به وجود خواهد آمد هرگز برای خودشان پدر بیامرزی باقی نمی زاشتن
ضمنا من حاظرم کمک کننده کادر درمان باشم اگه واقعا می خواستید در خدمتم
ناشناس
۱۳:۳۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
حرف با عمل خیلی فاصله داره الان فراخوان دادن اگه مث مسئولین نیستی بیا جلو
ناشناس
۱۲:۱۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
پدر بزرگ خانومم عمل قلب باز کرده بودن و چیزی که برای ما مسجل بود، به دلیل قصور و خطاهای پزشکی فوت کردن، ولی در خلاصه فوتشون کرونا درج کردن که امکان شکایت از طرف ما گرفته بشه ، که هم هزینه های بیشتری برای انجام مراسمات خاک سپاری گرفته بشه و هم سلب مسئولیت پزشکی از بیمارستان بشه . و جوری که ما دیدیم کادر درمان اهمیتی برای جوون افراد مسن قائل نمیشن
ناشناس
۱۲:۰۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
دانشجویان پزشکی و پرستاری و کادر درمان رو بیشتر کنید.
ناشناس
۱۱:۵۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
اقایان نوبخت ونمکی یه حرکتی انجام بدین فوق العاده خاص کادر سلامت با ضریب ۳ رو برقرار کنید
ناشناس
۱۴:۰۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
چرا؟جزوظیفه مگه کاری میکنین که اونم شکرخداهمه ازعملکردتون ناراضین البته تعدادخیلی کمی هم هستن که هنوزانسانیت ووجدان دارن
ناشناس
۱۴:۱۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
اونایی که منفی دادن آیا میدونند این فوق العاده رو خیلی از اداراتت و سازمان ها که در دوران کرونا تعطیل هستند سالها دارند دریافت میکنند و برای بهداشت و درمان میگن بودجه نداریم.
ناشناس
۲۱:۰۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
خوبه که خودت میگی ما وظیفه‌ی خودرا انجام میدهیم لطفاً سه نفر از مدیران ارشد را نام ببرید که با دریافت حقوق فوق نجومی حداقل وظایف خودرا انجام میدهد!!!!!
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
خواهشا پیگیری کنین این فوق العاده خاص کادر سلامت رو
ناشناس
۱۱:۵۴ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فقط فوق العاده خاص با ضریب ۳ . مسئولین از خواب بیدار شین
ناشناس
۱۱:۴۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فوق العاده خاص کادر سلامت با ضریب ۳
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
کادر درمان وضعیت مالی خوبی دارند حقوق بالای ده میلیون به غیر از نیروهای شرکتی و... بقیه بالای 10... مردم چه کنند که هم مشکل اقتصادی دارند هم گرفتار کرونا و هزینه های که سرسام آور است!!!!! بیمارستان ها و مطلب ها که گوش بیمار را می برند چی!!!!
ناشناس
۱۳:۳۸ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
راست میگه یکیش خود من که ترشی خانگی میفروشم همسرم پرستاره . الان معلم که تو خونه نشسته به نظرت چن میگیره همه کارمند دولتن
ناشناس
۱۵:۴۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
شما ترشی می فروشی چون پول بیشتر میخواهی معلم جوان نصف شما هم نمی گیره!! اما شما بالای ده میلیون میگیری فیش حقوقی پرستاران هست پس الهی نگو حقوق کم
ناشناس
۱۹:۴۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
اخ که معلما از بس بیکارن همه جا پیدا میشن اقا برسین به کارتون. شما هم مث این خانم برین ترشی بفروشین اگه حقوقتون کمه عادت کردین به تنبلی فقط شش ساعت کار کردن ادم فقط دنبال پولی میگردبن که بدون زحمت بدس بیاد . والا تو قومای ما معلما وضعشون توپ همیشه هم هم زن هم مرد در گردشن خداروشکر .
ناشناس
۰۹:۵۱ ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
چقدر فرهنگ شما پایین که اسم معلم ها میبرید مگه این نظرات مربوط به معلم ها هست حسادت می کنید معلم ها هم زحمت می کشند و درس خواندند شما هم معلم بشو!! در اقوام ما هم معلم هست هشتش گرو 9!! کسانی که وضعیت خوب دارند یا هر دو معلم اند یا کار دوم دارند یا ارث بردند ما در اقوام خودمون معلم داریم زیر 10 سال خدمت 4 میلیون حقوقش ضامن شده فیش حقوقی مشخص!! لطفا کمی انسانیت داشته باشید پستی که مربوط به معلم ها نیست اسم نبرید کسی نگفته من معلمم
ناشناس
۱۱:۱۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
یادتونه پارسال وقتی چندتا از مدیرهای وزارت بهداشت مثل ملکزاده برکنار شدند آمار از ۵۰۰ اومد روی ۱۵۰؟ هنوزم هستن. هفت هشت تا دیگه هم که اخراج بشن کلا کرونا نمیخوابه؟
ناشناس
۱۱:۰۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
سازمان سنجش با برگزاری کنکور ارشد می خواد خستگی کادر درمان رو رفع کنه!!!!!!!!
علي
۱۱:۰۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فرسایش کادر زحمتکش درمان، نتیجه ی بی تدبیری دولت و وزارت بهداشت است نه مردم
ناشناس
۱۱:۰۴ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
خدا قوت
و معذرت
ناشناس
۱۰:۵۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
حقوق کادر درمان که خوبه! پرستارها 8 تا 15 میلیون می گیرند و پزشک ها هم که هر چی بتونن و اونم با ایجاد مطب های خصوصی سونوگرافی و... بیمه هم که هیچ چیز قبول نداره!! یک سونوگرافی 300 تومان بعدش روزی حداقل 30 نفر میرن میشه ماهی حداقل 200 میلیون!! پرستارها هم کارهای دیگه میکنند مثل تزریقات و کار در منزل!! خلاصه کل بودجه و پول بیمار دست کادر درمان!! دنبال فوق العاده خاص هم هستند!!!!! من حاضرم همه سختی ها به جون بخرم و کادر درمان باشم چون الان مردم به پول احتیاج دارند... مردم را دریابید... بیمه هیچی.. خدمات درستی هم بیمارستان ها ارائه نمیدن... فقط اول میگن پول بده... مریض هم با قصور ات ناقص می کنند... در مورد همه ی این مطالب سند هست!! مثل فیش حقوقی پس کسی نظر نده که این حرف ها الکی!! به جای دنبال فوق العاده خاص و گرفتن بیشتر بودجه فکر بیمار باشید
ناشناس
۱۳:۴۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
عزیز ۸ تا ۱۵ رو معلم هم میگیره چهار ساعت درس میدی بعدش میشنی تو خونه الان که کروناست که یه سر مهمونی ودورهمی دارن دیدم که میگم بیکاری بری کادر درمان که دوازده ساعت شیفت بدی نه زندگی حتی دیگران مث افراد طاعون زده باهامون رفتار میکنن . همه ی کارمندای دولت این حقوق رو میگیرن ولی کادر درمان واقعا نونش حلاله . خدا اجرشون بده
ناشناس
۱۴:۱۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
اگه جرات داری دو ساعت فقط دو ساعت برو با یه کرونایی با ماسک تو یه اتاق بزرگ نفس بکش....
اون استرس تو رو دو سال بلکه بیست سال پیر میکنه....
ضمناً شما یه نگاهی به حقوق و مزایای ادارات دیگه بنداز شاید اونجات کمتر بسوزه...
هموشون تو بهترین دانشگاه های ملی درس خوندن ولی به علت بی مهری هایی که سالهاست در حق بخش درمان و صد برابر بهداشت میشه دیگه خسته شده اند و ....
ناشناس
۱۵:۴۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
راست میگه و... اگر کاری انجام میدید 8 تا 15 میلیون میگیرید کلی جوان بیکار منتظر استخدامی هستند چون یک میلیون هم ندارند نمی توانید بیاید بیرون با کرونا که هیچ ما داریم با غول های زندگی می جنگیم از مرگ هم نمی ترسیم بیایم جای شما
ناشناس
۲۱:۰۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
اون پرستاری که مد نظرتان است از پرستاران نورچشمی و سهمیه‌ای است ،
ناشناس
۲۲:۱۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
۱۳:۴۰معلم باسابقه سی سال هم چنین حقوقی نمی گیرد وکمتر از هشت میلیون دریافتی دارد مرتب نگویید معلم بیکاراست درتمام دنیا ساعت کاری معلم کم است تا بتواند مطالعه کند وبه روز باشد درضمن استاد دانشگاه ساعت کاری کمتر از معلم دارد ولی شش برابر معلم دریافتی دارد هرکاری یک ساعت کاری جهانی ویک حقوق جهانی دارد که باید براساس آن قضاوت کرد معلم حتی در زمان کرونا هم بیکارنبود اولا مدارس را برای حفظ سلامت دانش آموزان وعدم فرسایش شما تعطیل کردند ثانیا معلم از جیب خود وبدون دریافت هزینه اضافی آموزش مجازی داد می دانی قیمت گوشی مناسب چنداست می دانی قیمت لپ تاپ و کامپیوتر چند است پس الکی توهین نکن
ناشناس
۱۰:۵۲ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
سلام وخسته نباشید به تمام عزیزان و سروران گرامی که در بخش سلامت جامعه نقش آفرینی می کنند..
پس چرا هشت سال دفاع مقدس از بسیجیان که هیچگونه چشم داشتی نداشتند .چرا پس کاری برای آنهایی که در جبهه جنگ که گلوله سرب بود و موشک وتوپخانه نه اسیر ونه جانباز شدن رسیدگی نمی شود
ناشناس
۱۱:۳۲ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
به اینها هم کسی رسیدگی نکرده مطمعن باشید . هرگونه افزایشی بوده برا همه ادارات بوده ولی برا ما فقط تو بوق وکرنا کردن . ماشالله مسئولین ما بسیار زرنگن
ناشناس
۱۲:۰۲ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
واقعا جا تاسف که زحمات این کادر درمان را اینگونه جواب میدی آنهایی که در ۸سال جنگ رفتند برا رضای خدا وحفظ ناموس رفتند نه امثال افرادی با نگاه تو
ناشناس
۱۲:۰۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
سلام اول انقلاب بعداز سال شصت مدرسهراول کردم سه ماه جبهه رفتم کردستان دراین سهماه وضع تغذیه اینجانب بعداز جهل روز مانند قحطیزذکانشدهبود ضعف مفرط کهدید وشنوائی همه مختل شد وبه کفته پزشک انموقع تااخر عمر رهایم نمیکند که باور نکردم کردستانیکه دراوج سرما به نکهبان به جای خرما خربزه میدادند والبته خبرها میامد که مواد غذائی فاسدرا نابود میکردند ویا پاسداران عزیز با وانت جبهه دوباره دربازار میفروختند چه خیانتها کهشد ازانموقع تاکنون هرگز سلامت خودرا بهدست نیاوردم وهرجه از طب سنتی استفاده میکنم فایده ندارد در طول سال شاید جند روز احساس کمی سلامت میکنم خدارا شکر دوره سربازیرادرزاندارمری کذراندم وفهمیدیم سپاه وبسیج چه کابوس وحشتناکی بودهاست خدائیش جوانمرد زمان رضاخان در زاندارمری یک مویش به همه پاسداران شرف دارد
ناشناس
۱۲:۰۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
مثالت قیاس مع الفارغ بود
محسن
۱۰:۵۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
گفتن تاسوعاوعاشورابه خاطرکرونانذری ندهید.بابای من مریض شده واسه امام حسین عهدکرده اگرخوب شدنذری هرسال درایام محرم بدهدتکلیفش چیه بااین کرونابه خاطرش واکسن چینی هم زد.خداراشکرهنوززنده هست ولی تکلیف خودش رانمیداند.
ناشناس
۱۰:۴۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
وقتی همه آزمون ها رو با این تعداد داوطلب برگزار میکنن معلومه مردم فکر میکنن خبری نیست خود اون ازمون باعث شیوع چندین برابری میشه. الان هم میخوان کنکور ارشد با 700 هزار داوطلب رو برگزار کنن نه به جون داوطلبین و خانواده هاشون اهمیت میدن نه به کادر درمان.
ناشناس
۱۰:۳۸ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
من پرستار دیگه هیچ اهمیتی برام نداره .
مطالبات مارو دولت یکسال هست پرداخت نکرده .
مردم همه ناراضی از خدمات .
من هم اگه کل بخش بمیرن همه رو میفرستم سردخونه . بعدشم هم برن قبرستون .
تقصیر خودشون بوده که رعایت نکردن
ناشناس
۱۴:۴۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
منافق
سا
۱۴:۵۳ ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
نمونه بارز پرستاران و کادر درمان کلیه بیمارستانهای مملکت اعم از خصوصی و دولتی که با تبلیغات دروغین بزرگشان کرده اند ، تنها کار و دغدغه شان منتظر ماندن جهت اتلاف تایم شیفتشون هستند
ناشناس
۱۰:۳۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فوق العاده خاص کادر بهداشت و درمان را برقرار کنید.
ناشناس
۱۰:۲۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فوق العاده خاص با ضریب 3 و فوق العاده جذب 65 درصد اعمال کنید تا شاید مرهمی بر درد های ما باشد
ل
۱۰:۴۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
عجیب است که در هرجایی بحران پیش می آید با افزایش فوق العاده می خوهند بحران را از بین ببرند نمی دانم این پول چیست که تا این اندازه می تواند مرهم دردهاباشد در حالی که چنین نیست که خود بدبختی دیگری را پدید می آورد باید راه حل دیگری جستجو کرد .
ناشناس
۱۰:۱۸ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
احمقااااااا باید واکسن بزنید تا کرونا تموم بشه ، آخه مردم تا کی میتونن رعایت کنند ، شما که خبرنگارین نمیدونم کورین؟؟ چرا کشور های دیگه رو نمیبینن آخه ، فقط چرت و پرت تحویل مردم میدین
ناشناس
۱۲:۰۸ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
واکسن روی دلتا تاثیر کمی داره
ناشناس
۱۰:۰۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
باسلام اینا فقط شعار میدن هروقت کرونا زیاد میشه یاد کارانه و اضافه کاریهای عقب مونده میفتن وقتی هم کرونا کم میشه همه چی یادشون میره ۱۵سال سابقه کار چرا کادر درمان باید غیر رسمی باشه چرا تغییر وضعیت انجام نمیشه که حداقل خیال این عزیزان ازاین جهت راحت باشه این حداقل کاریه که میشه براشون انجام داد
ناشناس
۱۰:۰۲ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
کاش یک پست هم در مورد قصور بعضی همین کادر درمان می گذاشتید که ما را مصیبت زده کردند! حقوق های چند میلیونی که پزشکان و کادر در مان میگیرند نمی گویید!! به خاطر یک پزشک که اشتباه کرده بیمار ما دوباره باید عمل کند!! و پزشک دیگری که هیات علمی دانشگاه است تاکید که مقصر اصلی همان پزشک است!!!! در انتخاب و گزینش بعضی از کادر درمان باید دقت شود چون با جان انسان ها سر وکارگران دارند و باید حتما توانایی افراد محرز شود بعد استخدام شوند.
ناشناس
۱۱:۴۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
تو همه ی مشاغل قصور هست عزیز، اون مهندسی که پول میگیره خونه ی داغون تحویل میده با اشغالترین مواد. یا اون معلمی که اصلا هیچ توجهی به درس دانش اموز نداره و دغدغه اش دانش اموز نیست . تو همه ی مشاغل هست ولی نمیسه گفت همه اشون خرابن این بی انصافیه مطمعن باشین اگه پرستار قصور انجام بده سریعا توبیخ میشه حالا دکتر رو نمیدونم . از این جهت خیالت راحت .
ناشناس
۱۵:۵۳ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
کدام توبیخ خدا لعنت کنه اون کسانی که با قصور ات زندگی ها را نابود کردند... جان مردم بازیچه نیست که با توبیخ حل شود باید مجازات بشن و مجازات سخت گیرانه باشه
ناشناس
۰۹:۵۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
تقصیر شما بی عرضه هاست که این ملت رو واکسن نمیزنید.اسراییل که فحشش میدین برا مردمش بیشتر ارزش قائله همون اول همه رو فایزر زد که ظاهرا جلوی ویروس نوع دلتا و دلتا پلاس هم کاملا مقاومه.خاک تو سرتون که ارزش جونمون رو از صهیونیست اسراییلی کمتر کردید
ناشناس
۱۳:۵۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فایزر اتفاقا هر کس واکسن فایزر زده کرونا گرفته بیش از ۵۰ درصدشون تازه انگلیسی ها همین دو هفته پیش بود تجمع کردن که بیل گیتس را دستگیر کنید و یه شکایت نامه هم از طرف کشور هند بر علیه این آقا نوشته شده و در اسرائیل هم همینطور اتفاقی افتاده که بیشتر اونایی که از این واکسن زدن این بیماری رو گرفتن پس لطفا اخبارموثق رو دنبال کنید نه اخبار اینستاگرام و...
ناشناس
۲۲:۲۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
مگه تو اسراییل هستی یا متخصصی که ببینی واکسناشون چقدر اثر کرده؟؟؟
ناشناس
۰۹:۵۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
بنده خداها. خدا به همگی صبر بده
دیگه ظلم بخدا همراه بیمارا دق دلیشونو سراین بیچاره ها خالی میکنن‌ بخدا انصاف نیست. گناه دارن.
صد در صد اگه احتیاج مالی نداشتن حتما بااین اوضاع استعفا میدادن.هرکدومشون عزیز یه خانواده و خونه زندگین
ناشناس
۰۹:۵۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فقط مردم نقصیر ندارند
ایکاش فن آوری نقش پررنگ تری در زندگی مردم داشت و خیلی از کارهای خود را از طریق دنیای مجازی پیگیری می کردند، مانند شرکت در انتخابات و ....
ناشناس
۰۹:۵۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
استخدام نیروهای بهداشت و درمان فاقد سهمیه ایثارگری خانوده مطالبه ملی مردم است
ناشناس
۰۹:۴۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
در کنترل تعطیلات و جلو گیری از مسافرت مردم دولت و نیروی انتظامی هیچ واکنشی نشان ندادن و در حد درخواست از مردم بود ، در حالی که در کشورهای دیگه اگه قرار هست قانونی رعایت بشه نیروهای پلیس با افراد قانون شکن سخت برخورد می کنند.
ناشناس
۰۹:۲۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
ای بابا
انقدر گندشون نکنید کل بودجه مملکت رو بلعیدن و هیچ غلطی نکردند
مردم دیگه چه باید بکنند که نکردند همش مقصر مردمند!!!!
آقا جان کاسبان سلامت عامل این داستان هستند آنقدر لی لی به لالاشون نزارید
ناشناس
۱۱:۴۴ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
ما زورمون به شما و اون مسئولین خواب زده نمیرسه فقط شما رو به خدا واگذار کردیم . من خودم همسرم تکنسین فوریت هست زندگیم فلج شده ، همه ی اقوام در تعطیلات ودور کاری فقط دورهمی دارن من با بچه ها تو خونه همسرم شیفت طولانی از سرکار هم خسته و کوفته میاد شهری که ما هستیم کرونا بیداد میکنع همه ی ماموریتا هم کرونایی . چی بهمون رسیده فقط یه فوق ویژه که اونم همه ی ادارات میگیرن حتی معلمان نه ماه قبل از ما میگرفتن ، ای کاش قدر زحمات رو میدونستن مردم این پیاما که میخونم واقعا اتیش میگیرم تو هر قشری ادم بداخلاق هست چرا تعمیم میدین به کل پرسنل سلامت چرا فقط بلدین اعتراض کنین اینا وظیفه اشونه بله ، حداقل قدردانی نمیکنین زخم زبون هم نزنید . کرم از خود درخته ، وقتی اختلاف حقوق دکتر وپرستار بسیار فاحش است همینطوری میشه دیگه کاراارو پرستارو میکنن ولی پزشکان عزیز پولشو میگیرن . این وزارت خونه وازرت پزشکان هست همه ی افزایشا برای این عزیزانه و پرستار با این همه خستگی و شیفت طولانی حقوقش مث سایر ارگان هاست .
محسن
۰۹:۰۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
خدا خودش بهشون سلامتی بده واقعا" سخته
ناشناس
۰۸:۵۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
کل ایران ‌فرسایش یافته اینکه چیزی نیست.
ناشناس
۱۱:۰۳ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
ان شاء الله چند روز دیگه هشت سال دفاع مقدس تموم میشه
علی
۰۸:۵۳ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
نتیجه ی عادی انگاریمردم و بزرگترین مقام مملکتی...ایشئن فکر کردن واکسن یک چیز لوکس هست که اگر از فلان کشور ها بیاد ما ناراحت میشیم ؛ واکسن ماشین شورلت نبود که ممنوعش کردی
ناشناس
۱۱:۰۴ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
لطفاً اینقدر ساده نباشید. واردات دست مافیای پول پرست وزارت بهداشته
ناشناس
۰۸:۴۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
اره به خدا .خسته شدیم والله منم دلم میخواد مرخصی بگیرم منم دلم مرخصی میخواد .کمی به خودتون رحم کنید نه به ما .
ناشناس
۰۸:۴۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
واکسن
ناشناس
۰۸:۴۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
واکسن
ناشناس
۰۸:۴۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
برگذاری امتحانات حضوری مدارس که اصلا بچه ها رعایت نکردند . برگذاری انتخابات اینا هیچ تا ثیری نداشت؟
ناشناس
۰۸:۳۲ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فرسایش کادر زحمتکش درمان، نتیجه ی بی تدبیری روسای آنها در وزارت بهداشت است.
ناشناس
۰۸:۳۲ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
فرسایش کادر زحمتکش درمان، نتیجه ی بی تدبیری روسای آنها در وزارت بهداشت است.
ناشناس
۰۸:۲۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
حتی کسانی هم که واکسن زده اند
باید جای شلوع نروند و ماسک بزنند
چونکه در اینجا با وجود واکسن کرونا گرفته اند
چرا بفکر سلامتی خود و خانواده و اجتماع و تیم پزشکی که تحت فشار زیادی هستند .نیستید
والله تا بحال ماسک کسی را نکشته
ولی کرونا جوان و مسن و پیر سرش نمیشه و
قربانی میگیرید
کاری نکنید که بعد پیشمانی سودی نداشته باشد
ناشناس
۱۱:۰۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
واکسنی که بعد از تزریقش هم باید از ترس کرونا قایم بشیم به چه دردی میخوره، بجز اینکه جیب واردکننده های واکسن را پر پول میکنه
ناشناس
۱۲:۴۸ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
منظورت از "اينجا" فيلترشكن كاناداست ديگه:))))
احمد
۰۸:۲۴ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
حداقل فوق العاده خاص و حق جذب واسشون تصویب کنید/