دکتر مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: کشتارگاههای دام سیستان و بلوچستان در روز عید سعید قربان فعال و مردم برای ذبح دام قربانی به کشتارگاه مراجعه کنند تا ذبح دام آنان زیر نظر کارشناسان بهداشتی و شرعی انجام و از سلامت و حلیت گوشت قربانی مطمئن شوند.
عید قربان از اعیاد بزرگ مسلمانان محسوب میشود که با مراسم خاص خود همراه که مهمترین آن ذبح قربانی بوده که این امر نیازمند رعایت نکات و توصیههای بهداشتی خاصی است.
وی ادامه داد: مردم باید در خرید دام به نکات بهداشتی از جمله خرید دام از مراکز مجاز عرضه دام، توجه به سلامت دام و مشورت با کارشناسان دامپزشکی برای خرید دام توجه و از خرید دامهای دارای علائم بیماری، کنه و فاقد هویت خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بیان کرد: همگان از ذبح دام در معابر و خیابانها خودداری و در صورت ذبح دام در منزل به نکات بهداشتی و شرعی ذبح توجه کنند.
وی ادامه داد: مردم به هنگام ذبح و خرد کردن گوشت از تجهیزات ایمنی مانند دستکش، عینک و ماسک استفاده و گوشت دام قربانی را حتی الامکان قبل از مصرف به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در دمای یخچال (۰ تا چهار درجه) نگهداری کنند.
انتهای پیام/ع