سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صنایع دستی در شهرستان خلخال رونق گرفت

رئیس اداره میراث فرهنگی خلخال گفت: با اجرای برنامه‌های حمایتی از صنعتگران فعال در حوزه تولیدات دستی، صنایع دستی شهرستان احیا و رونق گرفته است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علی درویشی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خلخال گفت: با هدف احیا و رونق صنایع‌دستی و ایجاد اشتغال در هشت ماه گذشته با حمایت از مجریان طرح‌های صنایع‌دستی منطقه ۱۸ کارگاه صنایع‌دستی با اشتغال‌زایی ۱۵۰ نفر در این شهرستان ایجاد و راه‌اندازی شده است.

او افزود: امسال برای تحقق شعار سال (حمایت از تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها) این اداره اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی احیای صنایع‌دستی فراموش شده و ارائه آموزش رایگان به علاقه‌مندان به یادگیری صنایع‌دستی در حرفه‌های مختلف کرده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خلخال بیان کرد: با هدف صرفه‌جویی و کاهش هزینه برگزاری دوره‌های آموزشی برای ارتقای کیفیت آموزش دوره‌های آموزش صنایع‌دستی خلخال به‌صورت کارگاه محور در کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی برگزار شده است.

درویشی بیان کرد: این اداره در حوزه میراث‌فرهنگی، مرمت و ثبت ملی بنا‌های تاریخی شهرستان نیز تلاشگر بوده و با رایزنی و اخذ اعتبارات ملی نسبت به اجرای پروژه‌های مرمت بنا‌های تاریخی و همچنین ثبت آن‌ها در لیست آثار ملی کشور اقدام کرده است.

او با اشاره به رونق گردشگری خلخال عنوان کرد: گردشگری خلخال در سال‌های اخیر روند رو به رشدی داشته و با افزایش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ایجاد و راه‌اندازی امکانات رفاهی و تفریحی در مناطق نمونه گردشگری، صنعت گردشگری این شهرستان رونق گرفته است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خلخال اظهار کرد: برای حمایت از سرمایه‌گذاران مجری طرح‌های گردشگری اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خلخال اقدام به ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز این طرح‌ها کرده که تامین اعتبار اجرای طرح برق‌رسانی به پروژه گردشگری احداث پل معلق در منطقه نمونه گردشگری ازناو، اجرا و تکمیل زیرساخت‌های گردشگری منطقه نمونه امامزاده عبدالله شهر کلور در بخش شاهرود و تامین زیرساخت‌های مورد نیاز پروژه قصر چوبی و بام خلخال از جمله این اقدامات در سال گذشته و امسال است.

درویشی یکی از موفقیت‌های اخیر در خلخال را اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری اقتصادی از سوی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در بخش گردشگری دانست و گفت: با بهره‌برداری از آن‌ها در کنار ایجاد تحول در بحث رونق گردشگری منطقه زمینه اشتغال تعداد قابل‌توجهی از بیکاران فراهم خواهد شد.

او افزود: بخش گردشگری خلخال به خوبی راه افتاده و با تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های گردشگری مناطق نمونه گردشگری ازناو، الماس و اندبیل از جمله پل معلق، مجموعه قصر‌های چوبی، هتل پنج‌ستاره، هتل رغائب الماس، طرح گردشگری، تله‌سیژ و سایر امکانات رفاهی و تفریحی در منطقه گردشگری و تفرجگاه اندبیل به‌زودی شاهد تحول بزرگی در بخش صنعت گردشگری و افزایش قابل توجه جمعیت شناور این شهرستان خواهیم شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خلخال به کاهش زمان جواب استعلامات اداری متقاضیان طرح‌های سرمایه‌گذاری اقتصادی در بخش گردشگری این شهرستان اشاره کرد و گفت: استعلامات اداری بدون معطلی جواب داده می‌شود.

درویشی عنوان کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری برای ۱۰ مورد تقاضا موافقت اصولی صادر شده و ۶ مورد پرونده سرمایه‌گذاری اقتصادی در دست اقدام است.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.