سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل سابق گوگل: آمریکا برای مقابله با چین باید از ژاپن و کره جنوبی کمک بگیرد

اریک اشمیت اعلام کرد پیشرفت‌های چین در زمینه هوش مصنوعی فراتر از انتظار است و توانایی رقابت با آمریکا را دارد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از فایننشال تایمز، اریک اشمیت، مدیرعامل سابق گوگل گفت: چین در زمینه هوش مصنوعی پیشرفت‌های باورنکردنی داشته و در حال رقابت‌های جدی با آمریکاست.

وی ادامه داد: آمریکا برای اینکه بتواند مقابل این پیشرفت‌ها بایستد چاره‌ای ندارد که از شرکای آسیایی خود کمک بگیرد. ژاپن و کره جنوبی شاید بتوانند به آمریکا در این زمینه کمک کنند.

اشمیت که در حال حاضر رئیس کمیسیون امنیت ملی هوش مصنوعی آمریکاست، اظهار کرد: چین در زمینه هوش مصنوعی و محاسبات کوانتومی در حال جلو زدن از آمریکاست و پیشرفت‌های این کشور بسیار سریعتر از برآورد‌های سال‌های قبل اتفاق افتاده است.

اشمیت که در سال ۲۰۱۹ به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی هوش مصنوعی منتخب شد؛ به عنوان مشاور رئیس جمهور و رابط کنگره در زمینه هوش مصنوعی نیز فعالیت می‌کند.

کمیسیون امنیت ملی هوش مصنوعی آمریکا اخیرا در گزارشی اعلام کرد اگر آمریکا اقدامی عملی در زمینه مقابله با پیشرفت‌های چین انجام ندهد، واشنگتن ممکن است در دهه آینده میلادی رهبری جهانی در زمینه هوش مصنوعی را به صورت جدی از دست دهد و دیگر حرفی برای گفتن در این زمینه نداشته باشد.

اشمیت در ادامه تاکید کرد: آمریکا برای پیروزی در رقابت فعلی با چین نیاز به حفظ پیشبرد خود در زمینه‌های استراتژیک مانند هوش مصنوعی، صنایع نیمه هادی، انرژی‌های پاک، محاسبات کوانتومی و زیست شناسی مصنوعی دارد.

وی افزود: ما برای رسیدن به این جایگاه نیاز به همکاری نزدیک با دانشمندان و محققان دانشگاهی ژاپن داریم. حتی از متحدان اروپایی خود هم باید بخواهیم که در این زمینه از کره جنوبی و ژاپن کمک بگیرند.

اشمیت همچنین گفت: به نفع واشنگتن نیست که وارد عرصه‌ای رقابتی با پکن شود.

چند سالی می‌شود که پیشرفت‌های چین در زمینه‌های مختلف به ویژه در زمینه فناوری مقامات آمریکا را نگران کرده است. کاخ سفید هر بار با وضع قوانینی بازدارنده قصد مقابله با این پیشرفت‌ها را داشته و اخیراً واردات محصولات انرژی از جمله انرژی‌های پاک مانند پنل‌های خورشیدی از چین به آمریکا ممنوع شده است. با این حال، سیاست‌ها و تحریم‌های واشنگتن نتوانسته مانعی برای پیشرفت‌های چین در زمینه فناوری‌های روز دنیا ایجاد کند.

جان مرشایمر، استاد روابط بین الملل دانشگاه شیکاگو و سردمدار رئالیسم تهاجمی ظهور چین را بزرگترین تهدید برای امنیت ملی امریکا می داند. این استراتژیست بزرگ آمریکایی معتقد است واشنگتن باید همان سیاست مهاری که علیه شوروی سابق اتخاذ کرد، علیه چین بکار گیرد. با این حال، مرشایمر معتقد است سیاست های غلط و در راس آن لیبرال هژمونی آمریکا پس از فروپاشی شوروی باعث اتلاف منابع شده و به ظهور چین به عنوان یک هژمون بالقوه در منطقه آسیا کمک کرده است. 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.