سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مارمالاد ریواس

در مطلب زیر طرز تهیه مارمالاد ریواس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه مارمالاد ریواس  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

طرز تهیه مارمالاد ریواس:

ریواس و شکر را با هم مخلوط کنید.

پرتقال را ریز خرد کنید و همراه با مقداری پوست رنده شده آن به ریواس اضافه کنید.

مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و بدون قرار دادن در قابلمه اجازه دهید، آرام آرام به مدت یک ساعت بپزد.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و کف‌های روی آن را جدا کنید.

مارمالاد ریواس آماده را در شیشه بریزید به گونه‌ای که کمی از سرشیشه خالی بماند. هوای اضافه را خارج کنید و در آن را محکم ببندید.

شیشه‌ها را در قابلمه حاوی آب در حال جوش قرار دهید.

آب باید روی شیشه را بگیرد؛ بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

سپس شیشه‌ها را از آب دربیاورید و بگذارید خنک شود.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.