سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اشکنه گوجه سبز را امتحان کنید

در مطلب دستورپخت زیر اشکنه گوجه سبز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورپخت  اشکنه گوجه سبز  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۳ عدد
روغن: ۱۵۰ گرم
شنبلیله: ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری
فلفل: به میزان کافی
نمک: به میزان کافی

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می‌کنیم.

سپس ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.

مرحله بعد تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و کم کم در مایه اشکنه می‌ریزیم، مرتب به هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها یکجا بسته نشود. پس از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف می‌ریزیم.

گوجه سبز‌ها را پس از گرفتن هسته آن‌ها داخل اشکنه می‌ریزیم ب و عد از پختن ۳ قاشق شکر به آن اضافه می‌کنیم. بطور کلی در تمام اشکنه‌ها میت وانیم بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغ‌ها بسته و پخته شود.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.