سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بروشتا پیش‌غذای ایتالیایی

در مطلب زیر طرز تهیه بروشتا پیش‌غذای ایتالیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه بروشتا پیش‌غذای ایتالیایی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

 گوجه فرنگی سفت. ۳ عدد
 ریحان تازه. ۵ شاخه
 سیر. ۵ حبه
 نان باگت. ۱۰ برش
 روغن زیتون. به میزان لازم
 پنیر پارمژان. به میزان لازم
 نمک و فلفل. به مقدار دلخواه

طرز تهیه

۱ - نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید، زیر و روی نان‌ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند.

۲ - سیر‌ها را کاملا له کرده و روی نان‌ها بمالید. گوجه فرنگی‌ها را فیله کرده و نگینی خرد کنید. گوجه‌ها را همراه نمک و فلفل روی نان‌ها ریخته و با تکه‌های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید.

۳ - پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه‌ها قرار دهید و سرو نمایید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.