به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، مارینا ماکیشا، عضو انجمن ملی متخصصان تغذیه در روسیه دلایل لک شدن دندان را نام میبرد.
این متخصص اظهار میکند که دندانها به دلیل مشکلات مینای دندان تیره میشوند. همچنین "مشکلات وقتی به وجود میآیند که تراکم مینای دندان بر هم خورده باشد، منافذی در سطح ظاهر میشوند که رنگهای مختلفی میتوانند به آنها نفوذ کنند و باعث تغییر رنگ دندان به تیره میشوند. "
او افزود: اغلب در نتیجه عملکرد باکتریها در حفره دهان، پلاک بر روی دندان ایجاد میشود. در بعضی موارد، پس از مسواک زدن دندانها دوباره سفید میشوند. یکی از غذاهایی که میتواند به دندانهای شما آسیب برساند، سس گوجه فرنگی است. این ماده حاوی اسید استیک، شکر، گوجه فرنگی طبیعی و گاهی رنگهای شیمیایی است. در مقابل، هنگام تهیه غذا، ماکیشا توصیه میکند از رب گوجه فرنگی استفاده کنید، که دندانهای شما را سیاه نمیکند.
انتهای پیام/