سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش:

هوانیروز از جنس عشق و سلحشوری است/ نقش ارتش در عملیات رمضان

امیر سرتیپ دوم فولادی با اشاره به نقش بی‌بدیل هوانیروز در دوران دفاع مقدس گفت: هوانیروز از جنس حماسه‌، عشق و سلحشوری است.

‌به گزارش  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی با اشاره به مهمترین رخداد‌های تاریخی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در تیرماه، اظهار کرد: نوزدهم تیرماه یادآور گرامیداشت سالروز هوانیروز است که کارکنان این یگان از مقابل محل استقرار حضرت امام خمینی (ره) رژه رفتند و بدین ترتیب نوزدهم تیرماه سال ۱۳۵۸ به‌عنوان روز هوانیروز در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شد.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل هوانیروز در دوران دفاع مقدس گفت: هوانیروز ارتش در تمامی عملیات‌های دوران دفاع مقدس حضور مؤثری داشته است؛ یگان هوایی نیروی زمینی ارتش ۱۷۹ شهید را از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا پایان دوران دفاع مقدس تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرد که ۷۳ تن از آنان از خلبانان این یگان و ۱۰۶ نفر دیگر از مهندسان فنی و کارکنان این یگان بودند؛ همچنین هوانیروز ۱۴ آزاده در کارنامه خود دارد.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش با بیان اینکه هوانیروز از جنس حماسه، عشق و سلحشوری است، افزود: این یگان عملیاتی نه‌تن‌ها در دوران دفاع مقدس نقش‌آفرین بود، بلکه امروز با حضور خود در عرصه‌های مختلف همواره خدمت به مردم خدمت کرده است.

وی افزود: هوانیروز در موضوع سازندگی کشور، مقابله با بحران‌ها، مشارکت در سازندگی کشور، اطفای حریق، نصب دکل‌ها و اسکله‌های نفت، امدادرسانی به سیل‌زدگان و زلزله‌زدگان تسهیل در روند انتخابات همواره حضور موثری داشته است.

امیر فولادی با اشاره به سالگرد عملیات مشترک رمضان، گفت: این عملیات در ۲۲ تیرماه سال ۱۳۶۱ علیه دشمن بعثی شکل گرفت و می‌توان گفت نخستین عملیاتی بود که طی آن رزمندگان اسلام هجوم گسترده‌ای به خاک دشمن متجاوز انجام دادند.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ گردان در این عملیات از سوی ارتش، سپاه و بسیج علیه دشمن در چهار محور و پنج مرحله اقدام کردند.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش با بیان اینکه در این عملیات لشکر ۱۶ زرهی، لشکر ۲۱ پیاده، لشکر ۹۲ زرهی و لشکر ۷۷ خراسان از ارتش حضور داشتند، خاطرنشان کرد: ارتش در این عملیات ۷۹۹ شهید را تقدیم آرمان‌های انقلاب اسلامی کرد.

وی با اشاره به نتایج عملیات رمضان گفت: در این عملیات ۲۵۰ کیلومتر از خاک کشور آزاد شد و ۸۰ کیلومتر وارد خاک دشمن شدیم؛ عملیات رمضان ۱۰ هزار کشته و زخمی برای رژیم بعثی در پی داشت و در طول این عملیات تعداد هزار و ۵۱۳ نفر از نیرو‌های بعثی به اسارت رزمندگان اسلام درآمدند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.