سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مینی تاکو های مرغ

در مطلب زیر طرز تهیه مینی تاکو های مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه مینی تاکو های مرغ را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۷ عدد نان تورتیلا
کره ۲ قاشق غذاخوری، ذوب شده
۱ عدد سینه مرغ، خرد شده
۱ فنجان سس سالسا (۱۳۰ گرم)

خامه ترش
پنیر مخلوط مکزیکی
گواکامولی

دستور پخت:

فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. به اندازه کافی کره را به دو طرف تورتیلا بزنید. با استفاده از یک قالب کوکی دایره‌ای یا یک درب ظرف گرد، نان تورتیلا را به صورت دایره‌های کوچک برش دهید. یک قالب مافین ۱۲ عددی را برگردانید و یک قطعه برش خورده از تورتیلا را در فاصله بین دو قالب قرار دهید، به طوری که آن‌ها یک شکل مینی تاکو ایجاد کنند.

آن را به مدت ۵-۸ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی و ترد شود بپزید. (زمان و دما ممکن است بسته به فر متفاوت باشد.) اطمینان حاصل کنید که هر دو دقیقه یک بار آن‌ها را چک کنید تا نسوزد. یک عدد سینه مرغ را خرد کنید، تمام استخوان‌ها و پوست را جدا کنید. مرغ‌های خرد شده را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به زیاد قرار دهید و سس سالسا اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شود. سپس مواد را در تاکو قرار دهید و با خامه ترش یا پنیر مکزیکی یا پنیر پیتزا یا گواکامولی سرو کنید.

منبع:آشپزی ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.