به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، اسوتلانا فوس متخصص تغذیه در روسیه معتقد است که کدو سبز خطرات تصلب شرایین و تشکیل سنگ صفرا را کاهش میدهد.
کدو سبز یکی از کم خوراکیترین مواد غذایی در جهان است که باید به ان توجه بیشتری شود و استفاده بیشتری از آن کرد. کدو سبز، سرشار از کاروتنوئیدها، لوتئین و ایزومر زیگزانتین آن است (در ۱۰۰ گرم - ۴/۳۵ درصد از ارزش روزانه زیگزانتین بدن را تامین میکند). این مواد قادر به جمع شدن در بافتهای چشم هستند و از بینایی محافظت میکنند.
اسیدهای اسکوربیک و فولیک زیادی در کدو سبز وجود دارد - به ترتیب ۱۷ و ۴-۵ درصد از نیاز روزانه و همچنین، ۱۱ درصد نیاز روزانه پتاسیم را تامین میکنند. همچنین حاوی فیبر غذایی و آب لازم برای عملکرد طبیعی روده است.
کدو سبز منبع خوبی از آنتی اکسیدانهای لوتئین و زئاگزانتین است که ضد پیری هستنند و از سلولهای بدن و پوست، در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکنند و با خوردن هر روز کدو سبز، شما بیشتر جوان خواهید ماند.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/
سپاس