سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه تیکا ماسالا با گل کلم

در مطلب زیر دستور تهیه تیکا ماسالا با گل کلم را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه تیکا ماسالا با گل کلم   را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم
 ۱/۲ فنجان خامه ترش یا ماست یونانی

 ۲ قاشق غذا خوری روغن نباتی

 ۱ قاشق غذا خوری پودر خمیر

 ۱/۱ قاشق چای خوری پاپریک شیرین

 نمک 

 ۱ عدد گل کلم، تقسیم به گل‌ها کوچک (حدود ۴ فنجان)

 ۳ حبه سیر، تقریبا خرد شده

 یک زنجبیل تازه ۱/۲ اینچی، خرد شده

 ۱ پیاز کوچک زرد، خرد شده

 ۲ قاشق چای خوری کاری

 ۲۸ اونس پوره گوجه فرنگی بدون نمک

 ۱۴ اونس نخود پخته

 ۱ فنجان نخود فرنگی یخ زده

 ۲ قاشق غذا خوری کره 

۳ قاشق غذا خوری نخود سبز خرد شده

 ۶ فنجان برنج قهوه‌ای پخته شده

یک اسلایس لیمو تازه

طرز تهیه تیکا ماسالا با گل کلم

گام اول: ۲ قاشق غذا خوری خامه ترش، ۱ قاشق غذا خوری روغن، ۱ قاشق غذاخوری آب، یک و نیم قاشق چای خوری پودر کاری، ۱/۲ قاشق چای خوری پاپریک و ۱/۴ قاشق چای خوری نمک را در یک کاسه متوسط ریخته و سپس گل کلم را که ریز کرده ایم را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و هم می‌زنیم.

گام دوم: در همین حال، سیر، زنجبیل، پیاز و ۲ قاشق غذا خوری آب را در یک غذا ساز میریزیم تا کاملا له شوند.

گام سوم: ۱ قاشق غذا خوری روغن را در یک قابلمه‌ی هلندی ۶ یا قابلمه تفلون بزرگ بر روی گرمای متوسط حرارت می‌دهیم، مخلوط پیاز، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و دو و نیم قاشق چای خوری پودر کاری و ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز را اضافه کنید؛ و ۴ دقیقه حرارت می‌دهیم.

گام چهارم: سپس گل کلم‌ها را درون فر قرار می‌دهیم تا گریل شوند. ۸ ال ۱۰ دقیقه. سپس مواد را با هم مخلوط کرده و با برنج قهوه‌ای میل می‌نماییم.

منبع:آشپزی ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.