سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از نابودی کشت دیم در اسلام آبادغرب تا وجود یک هزار و ۲۰۰ هکتار باغ در ثلاث باباجانی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسلام‌آبادغرب از خسارت شدید به کشت‌های دیم در این شهرستان خبر داد. مدیر شبکه بهداشت و درمان گیلانغرب گفت : تاکنون ۵۵ درصد افراد بالای ۷۰ سال و تمامی افراد معرفی شده از سوی بنیاد جانبازان و ایثارگران واکسینه شده‌اند. فریدون نوری، مدیر شبکه بهداشت و درمان گیلانغرب در گفتگو با فارس در این خصوص، اظهار داشت: متأسفانه شهرستان گیلانغرب در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد. وی با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت گیلانغرب در رابطه با بیماری کرونا، گفت: تاکنون با مشارکت فعال سربازان خط مقدم بهداشت و درمان، بهورزان خانه بهداشت و مراقبان سلامت، ۳ هزار و ۷۵۳ نفر واکسن نوبت اول و ۲ هزار و ۱۳ نفر واکسن نوبت دوم را دریافت کردند. نوری تصریح کرد: ساعت ۲ بامداد امروز تعداد یک‌هزار و ۱۳۴ دُز واکسن به شهرستان تحویل داده شده که یک‌هزار و ۸۴ دُز آن واکسن سینوفارم و ۵۰ دُز آن واکسن کووبرکت است. وی با بیان اینکه تزریق نوبت دوم برای ۴۰۰ نفر باقی‌مانده است، گفت: مابقی واکسن‌ها به افراد ۶۸ سال به بالای جامانده تزریق خواهد شد. مدیر شبکه بهداشت و درمان گیلانغرب گفت: تاکنون ۵۵ درصد افراد بالای ۷۰ سال و تمامی افراد معرفی شده از سوی بنیاد جانبازان و ایثارگران واکسینه شده‌اند. وی ادامه داد: سعی و تلاش وزارتخانه و دانشگاه علوم پزشکی بر این است هر شخصی در نوبت اول هر واکسنی تزریق کرده در نوبت دوم هم همان نوع را دریافت کند. نوری تعداد تست‌های انجام شده در شهرستان از ابتدای فروردین تا امروز را ۵ هزار و ۸۷۴ نمونه اعلام کرد و گفت: یک‌هزار و ۳۶۴ نمونه از این تعداد مثبت بوده است. وی با اشاره به ثبت ۱۸ مورد مرگ بر اثر ابتلا قطعی به کرونا در گیلانغرب از ابتدای سال تاکنون، افزود: تاروز گذشته هم ۱۰ مورد بستری در بیمارستان داشتیم که خوشبختانه حال آن‌ها رضایت‌بخش است و بیمار بدحال نداریم. نوری متذکر شد: با توجه به اینکه کرونا دلتا می‌تواند افراد واکسینه‌شده را مبتلا کند توصیه می‌شود از ماسک استفاده شود، فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود وی خاطرنشان کرد:کرونای دلتا گروه‌های سنی پنج تا ۱۸ سال را درگیر می‌کند از این رو برای حفظ سلامتی فرزندان باید توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیریم تا ان‌شاءالله خانواده، جامعه و شهری سالم داشته باشیم

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، کامران کریمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسلام‌آبادغرب با بیان اینکه بیشترین خسارت خشکسالی در شهرستان متوجه کشت‌های دیم است، گفت : به دلیل اینکه در بهار امسال بارندگی آنچنانی نداشتیم، بیش از ۸۰ درصد اراضی دیم شهرستان دچار افت تولید شده است.

او گفت : امسال اراضی دیم شهرستان با تنش خشکی جدی مواجه بوده‌اند و همین مسئله عملکرد این مزارع را شدیدا دچار افت خواهد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسلام‌آبادغرب با بیان اینکه امسال در شهرستان ۵۰ هزار هکتار گندم کشت شده، افزود: از آنجایی که بخش اعظم کشت گندم شهرستان و در حدود ۴۷ هزار هکتار آن به کشت دیم اختصاص دارد، قطعا افت چشمگیر تولیدات را خواهیم داشت، البته دلیل در حال برداشت بودن محصول هنوز آمار کلی تولید گندم شهرستان مشخص نشده و برای اظهار نظر در مورد میزان افت تولیدات زود است.

کریمی با بیان اینکه همه زراعت‌های شهرستان تحت تاثیر خشکسالی با افت تولید مواجه خواهد شد، ادامه داد: اراضی آبی شهرستان هم وضعیت قابل قبولی ندارند و افت تولیدات این اراضی هم گریزناپذیر است.

او سپس از دامداری به عنوان یکی دیگر از بخش‌های آسیب دیده از خشکسالی در شهرستان اسلام‌آبادغرب یاد کرد و افزود: غنی نبودن مراتع شهرستان در سال جاری در اثر کم بودن میزان بارندگی‌ها، دامداران را برای تهیه علوفه مورد نیاز دام هایشان در تنگنا گذاشته و خیلی از دامداران مجبور به تغذیه دستی دام‌های خود شده‌اند که این موضوع هزینه زیادی را روی دست دامداران می‌گذارد.

کریمی سپس از شهرستان اسلام آباد غرب به عنوان دومین شهرستان کشاورزی استان یاد کرد و گفت: میزان تولیدات کشاورزی شهرستان سالانه در حدود ۴۳۰ هزار تن است که امسال قطعا با افت میزان تولیدات مواجه خواهیم شد، چرا که خشکسالی بر تمامی بخش‌های کشاورزی شهرستان تاثیر سوء برجای گذاشته است.

بیش از ۵۰۰ هکتار با تشنه اعتبار و آبرسانی

فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی گفت: این شهرستان یک هزار و ۲۰۰ هکتار باغ دارد که بیش از ۵۰۰ هکتار آن تشنه اعتبار و آبرسانی است.

یدالله شکری افزود: با سرعت بخشیدن و ساماندهی خط انتقال آب سد آزادی به دشت حر، بیش از ۱۶۰ هکتار باغات حاشیه رودخانه زمکان احیا می‌شود.

او ادامه داد: برای ۶۰ هکتار از باغات روستای قلقله، تسریع در حفاری، نصب ایستگاه پمپاژ و تامین لوله به میزان ۲ کیلومتر ضروری است.

فرماندار ثلاث باباجانی افزود: در منطقه پالان و سرچاو، برای حدود ۵۰۰ هکتار از باغات این منطقه لوله کشی و سیستم‌های آبیاری کم فشار اجرا شده و برای ۲۰۰ هکتار از باغات آن هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

شکری ادامه داد: ۸۰ هکتار از باغات زیتون روستای قالیچه مشکل احداث ایستگاه پمپاژ دارد.

او گفت: باغات روستای حشمر حدود ۶۰ هکتار است که برای رونق بیشتر آن‌ها تقاضای تخصیص ۵۰ لیتر آب از رودخانه زمکان را داریم.

فرماندار ثلاث باباجانی افزود: برای باغات ازگله نیز درخواست ما این است که از سامانه گرمسیری سهمیه آب را در نظر بگیرند.

وجود ۶۰۰ انشعاب غیرمجاز آب در صحنه

مدیر آب و فاضلاب صحنه گفت: ۶۰۰ انشعاب غیرمجاز آب در این خصوص شناسایی شد که تاکنون بیش از ۳۰۰ مورد از آن‌ها قطع شده است.

جلیل حیدری گفت: کاهش نزولات آسمانی باعث کاهش شدید سطح آب‌های زیرزمینی شده و استحصال و تولید آب را به شدت با مشکل رو به رو کرده است.

او در مدار قرار دادن تعدادی از چاه‌های موجود که دارای مشکلات جدی بودند، نشت‌یابی خطوط شبکه توزیع و دو خط انتقال مخازن، افزایش اکیپ تعمیرات در راستای کاهش زمان حوادث ایجاد شده و نصب دیزل ژنراتور تا در زمان قطع برق مشکلی پیش نیاید را از عمده اقداماتی شرکت آب و فاضلاب صحنه برای مدیریت مصرف بهینه آب در این شهرستان عنوان کرد.

مدیر آب و فاضلاب صحنه با اشاره به شناسایی و قطع انشعابات غیرمجاز در این شهرستان، گفت: ۶۰۰ مورد در این خصوص شناسایی شد که تاکنون بیش از ۳۰۰ مورد از آن‌ها قطع شده است.

او از شهروندان خواست، در راستای کاهش مصرف برنامه‌ریزی داشته باشند و با مدیریت صحیح مصرف بهینه داشته باشند .

واکسیناسیون  ۵۵ درصد افراد بالای ۷۰ سال

مدیر شبکه بهداشت و درمان گیلانغرب گفت : تاکنون ۵۵ درصد افراد بالای ۷۰ سال و تمامی افراد معرفی شده از سوی بنیاد جانبازان و ایثارگران واکسینه شده‌اند.

فریدون نوری گفت: متأسفانه شهرستان گیلانغرب در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.

او با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت گیلانغرب در رابطه با بیماری کرونا، افزود: تاکنون با مشارکت فعال سربازان خط مقدم بهداشت و درمان، بهورزان خانه بهداشت و مراقبان سلامت، ۳ هزار و ۷۵۳ نفر واکسن نوبت اول و ۲ هزار و ۱۳ نفر واکسن نوبت دوم را دریافت کردند.

نوری ادامه داد: ساعت ۲ بامداد امروز تعداد یک‌هزار و ۱۳۴ دُز واکسن به شهرستان تحویل داده شده که یک‌هزار و ۸۴ دُز آن واکسن سینوفارم و ۵۰ دُز آن واکسن کووبرکت است.

او با بیان اینکه تزریق نوبت دوم برای ۴۰۰ نفر باقی‌مانده است، گفت: مابقی واکسن‌ها به افراد ۶۸ سال به بالای جامانده تزریق خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گیلانغرب گفت: تاکنون ۵۵ درصد افراد بالای ۷۰ سال و تمامی افراد معرفی شده از سوی بنیاد جانبازان و ایثارگران واکسینه شده‌اند.

او ادامه داد: سعی و تلاش وزارتخانه و دانشگاه علوم پزشکی بر این است هر شخصی در نوبت اول هر واکسنی تزریق کرده در نوبت دوم هم همان نوع را دریافت کند.

نوری تعداد تست‌های انجام شده در شهرستان از ابتدای فروردین تا امروز را ۵ هزار و ۸۷۴ نمونه اعلام کرد و گفت: یک‌هزار و ۳۶۴ نمونه از این تعداد مثبت بوده است.

او با اشاره به ثبت ۱۸ مورد مرگ بر اثر ابتلا قطعی به کرونا در گیلانغرب از ابتدای سال تاکنون، افزود: تا دیروز هم ۱۰ مورد بستری در بیمارستان داشتیم که خوشبختانه حال آن‌ها رضایت‌بخش است و بیمار بدحال نداریم.

نوری ادامه داد: با توجه به اینکه کرونا دلتا می‌تواند افراد واکسینه‌شده را مبتلا کند توصیه می‌شود از ماسک استفاده شود، فاصله اجتماعی و دستورالعمل های بهداشتی رعایت شود.

او گفت: کرونای دلتا گروه‌های سنی پنج تا ۱۸ سال را درگیر می‌کند از این رو برای حفظ سلامتی فرزندان باید توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیریم تا ان‌شاءالله خانواده، جامعه و شهری سالم داشته باشیم .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.