سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستورپخت توپک شعریه

در مطلب زیر دستورپخت توپک شعریه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورپخت توپک شعریه  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم

ارد سفید ۳ لیوان
پودر شیر خشک نصف لیوان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
ماست یک سوم لیوان
روغن یک چهارم لیوان
اب ۱ لیوان
نمک کمی
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت

تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه تا خمیر بالا بیاد.
اندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه‌ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم.

به این ترتیب همشو آماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک‌ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.