سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ناسی گورنگ ایام کونیت

در مطلب زیر طرز تهیه ناسی گورنگ ایام کونیت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه ناسی گورنگ ایام کونیت را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم :

سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز
گل کلم یا کلم پیچ
بی بی کرن (baby corn)
هویج
سیر ۱ یا ۲ حبه
پیاز درشت ۱ عدد
فلفل قرمز ۱ تا ۲ عدد
آبلیمو کمی
زرد چوبه و نمک به مقدار لازم


طرز تهیه 

ابتدا مرغ رو به اندازه ۱ یا ۲ بند انگشت خورد میکنیم و با مقداری آبلیمو و زردچوبه و نمک نیم ساعت مرینیت میکنیم. لوبیا سبز، گل کلم، بی بی کرن، یه اندازه‌ی انگشت کوچیک خورد میکنیم. بعد مرغ رو در روغن داغ تفت میدیم تا طلایی بشه و حواستون باشه که خشک نشه.

مرغ‌ها رو از ظرف خارج کرده و در همون ظرف قطعات ریز شده‌ی پیاز و سیر اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطرشون در فضا پخش بشه. سپس بقیه‌ی مواد را اضافه کرده و تفت میدیم در حدی که سبزیجات نه نرم باشه نه خام و یه حالت کرانچی داشته باشه. بعد مرغ‌ها رو اضافه میکنیم و یه تفت کوچولو میدیم. این غذا باید تند باشه پس در ریختن فلفل دست و دلباز باشید.

منبع:دونفره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.