سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیک بیسکویتی تمشک + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز فصد داریم طرز تهیه کیک بیسکویتی تمشک را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از خوراک دال عدس و پیازچه و حلوای انبه تا پرتله غذای سنتی استان لرستان + تصاویر


مواد مورد نیاز
کره مکعبی خرد کرده قالب...... ۱۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر.....۱۷۵ گرم

شکر دانه ریز....۷۵ گرم

زرده تخم‌مرغ...... ۱ عدد

گلاب ۱...... قاشق سوپخوری

خامه پرچرب....۶۰۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

تمشک (برای تزئین) ...... ۲۲۵ گرم

پودر قند و برگ نعناع برای تزئین..... به میزان لازم

جدول ارزش غذایی

کالری ۴۹۶

کربوهیدرات ۳۰ گرم

چربی ۴۱ گرم

پروتئین ۴ گرم

قند ۱۴ گرم

چربی اشباع شده ۲۶ گرم

سطح آشپزی با دقت

آماده سازی ۱۵ دقیقه

پخت ۱۵ دقیقه

روش تهیه

سینی فر را با کمی کره چرب کنید. برای تهیه بیسکویتی، آرد الک کرده را داخل کاسه‌ای بریزید و آرد را با نوک انگشت ورز دهید تا شبیه خرده نان شوند شکر، زرده تخم‌مرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و با انگشت ورز دهید تا به شکل خمیر نرمی دربیاید. خمیر را به دو نسبت مساوی تقسیم کنید. بر روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده هر قطعه را به اندازه یک دایره با قطر ۲۰ سانتیمتر باز کنید. با دقت هر قطعه را برداشته و در یکی از سینی‌های فر بگذارید و لبه‌های خمیر را با دست به شکل کنگره‌ای حالت دهید. کیک‌ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجة سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فر‌های گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا روی آن‌ها کمی طلایی‌رنگ شود. کیک‌ها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید و بگذارید خنک شوند. خامه زده شده را با تمشک‌ها مخلوط کرده و با قاشق روی یکی از کیک‌ها بریزید. آن را به طور یکسان پخش کنید. کیک دیگر را بر روی کیک قبل گذاشته و کمی پودر قند روی آن بپاشید و با مقداری دیگر تمشک و برگ نعنا تزئین کنید.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.