سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترین پنیر و ژامبون + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ترین پنیر و ژامبون را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از خوراک دال عدس و پیازچه و حلوای انبه تا پرتله غذای سنتی استان لرستان + تصاویر


مواد مورد نیاز
بلوچیز....... ۲۰۰ گرم

کره ..... ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل...... به میزان لازم

پنیر چدار.... ۱۵۰ گرم

خامه‌ی صبحانه..... ۲ قاشق سوپخوری

پسته‌ی خرد کرده ...... ۵۰ گرم

ژامبون سرخ کرده.... ۸ ورق

روش تهیه

بلوچیز و کره را در ظرف مناسبی بریزید. با چنگال پوره کنید و اندکی نمک و فلفل بزنید. آن‌گاه پنیر چدار را خرد کنید و همراه با یک قاشق سوپخوری از خامه، در کاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید. چنانچه پنیر سفت بود، خامه‌ی بیشتری به آن بیفزائید تا پوره‌ی نرمی به دست آید. سپس قالب دیواره بلندی را به اندازه‌ی ۷×۱۳ سانتیمتر، با سلیفون بپوشانید و ورقه‌های ژامبون را رویش بچینید. حالا مقداری از مخلوط بلوچیز و کره رویش بریزید، صاف کنید و قدری پسته بپاشید. حالا نیمی از پوره‌ی پنیر چدار را رویش بریزید، صاف کنید و با ژامبون و پسته بپوشانید. به همین ترتیب همه‌ی مواد را لابه‌لای هم در قالب بریزید و رویش را با فویل بپوشانید. اینک قالب را در یخچال بگذارید و پس از ۲ ساعت،‌ترین را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.