سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اسپاگتی وجتریانو (گیاهی) مرحله به مرحله

در مطلب زیر طرز تهیه اسپاگتی وجتریانو (گیاهی) را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه اسپاگتی وجتریانو (گیاهی)  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم 

اسپاگتی (ماکارونی) ۱ بسته
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۲-۳ حبه
قارچ ۱ و نیم پیمانه
بادنجان متوسط ۲ عدد
پوره گوجه فرنگی ۳/۴ پیمانه
سس کچاپ ۱/۴ پیمانه
کاپاریس ۲ قاشق سوپخوری
گوجه گیلاسی حدوداً ۲۰ عدد
پنیر پارمزان به میزان لاطم
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به میزان لازم

مراحل تهیه اسپاگتی گیاهی

برای شروع با پخت اسپاگتی کارمون رو آغاز میکنیم به این ترتیب که یک قابلمه مناسب رو که ظرفیت پخت اسپاگتی رو داشته باشه، انتخاب می‌کنیم و ۳/۴ از حجمش رو آب میریزیم و همراه با مقدار مناسبی نمک، روی حرارت قرار میدیم تا به جوش بیاد. سپس اسپاگتی رو بدون اینکه خرد کنیم داخل قابلمه میریزیم و بعد از یکی دو دقیقه وقتی قسمت پایین اسپاگتی‌ها نرم شد، اون‌ها رو کمی فشار میدیم تا کاملاً داخل آب فرو برن. سپس طبق دستور پشت بسته بندی اسپاگتی زمان میدیم تا اون‌ها بپزن. چون قراره پخت اسپاگتی‌ها یک مرحله‌ای باشه و ما طبخ مجدد نداریم اجازه میدیم تا اسپاگتی‌ها کاملاً بپزن و مغز اون خام نمونه.

بعد از اینکه مرحله پخت اسپاگتی‌ها به پایان رسید، اون رو داخل آبکش میریزم و با آب سرد شستشو میدیم، اینکار باعث میشه تا اسپاگتی‌ها به هم نچسبن. اگر شما پخت اسپاگتی رو قبل از آماده شدن سس انجام دادین مقدار کمی روغن زیتون رو اسپاگتی‌ها برزین و با هم مخلوط کنین تا اسپاگتی‌ها تو فاصله آماده شدن .

حالا برای آماده کردن سس، پیاز و بادنجان‌ها و قارچ رو به صورت خلالی خرد می‌کنیم. اگر وقت کافی دارین بادنجان‌ها رو قبل از خرد کردن، زهر گیری کنین. سیر رو هم به صورت ساطوری خرد می‌کنیم. مقدار کمی روغن رو داخل یک ماهیتابه مناسب میریزیم و سپس پیاز رو بهش اضافه می‌کنیم، وقتی پیاز طلایی رنگ شد، سیر رو بهش اضافه می‌کنیم و همراه با پیاز تفت دمیدیم تا عطر سیر بلند بشه.

سپس بادنجان‌های خرد شده به پیاز و سیر اضافه می‌کنیم و با هم تفتشتون میدیم تا رنگ بادنجان‌ها تغییر پیدا کنه. وقتی بادنجان‌ها طلایی رنگ شدن، قارچ رو هم اضافه می‌کنیم و با بقیه مواد تفت میدیم.

وقتی قارچ‌ها کمی نرم شدن، نوبت اضافه کردن مخلوط پوره گوجه فرنگی و سس کچاپ میرسه. سس رو هم اضافه می‌کنیم و با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم و اجازه میدیم تا کمی تفت داده بشه تا خوش رنگ‌تر بشه. نمک، فلفل، پودر پاپریکا و کمی آویشن رو هم اضافه میکنیم. 

توی این غذا قراره از کاپاریس (کاپریس) یا کیپر در واقع یک نوع گیاه معطر و تقریباً تند مزه هست که توی خیلی از غذا‌های ایتالیایی و حتی مدیترانه‌ای اسم اون رو میشنویم. یک قاشق غذاخوری کاپاریس فقط دو کالری دارد.

کاپاریس و گوجه گیلاسی‌ها رو به سسمون اضافه می‌کنیم و حرارت رو کم می‌کنیم تا سس غلیظ بشه و مزه‌ها توی هم ادغام بشن.

زمانی که سس آماده شد، اسپاگتی‌های آدلانته شده رو اضافه میکنیم و در حدی که با هم مخلوط بشن روی حرارت نگهشون میداریم.

بعد از اینکه اسپاگتی‌ها کاملاً با سس مخلوط شدن، اسپاگتی وجتریانوی ما آماده است فقط کافیه غذا رو داخل ظرف مورد نظرمون بریزیم و مقداری پودر پنیر پارمزان روش بپاشیم و چند تا برگ ریحون تازه تزئینش و بعد هم سرو کنیم.

منبع:دونفره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.