سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فیلینگ دلمه به سبک ترکیه

در مطلب زیر طرز تهیه فیلینگ دلمه به سبک ترکیه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه فیلینگ دلمه به سبک ترکیه را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:
پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد متوسط
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی (یا پوره گوجه فرنگی) ۲ قاشق سوپخوری
برنج خیس خورده و ابکش شده ۱ پیمانه
روغن زیتون به میزان لازم
لپه نیم پز شده ۱/۲ پیمانه
استاک گوشت ۱ پیمانه
سیر ساطوری شده ۱ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، پودر سیر به میزان لازم
سبزی معطر، شوید، نعنا، ریحان از هر کدام یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه فیلینگ:

برای شروع ابتدا مقدار کمی از روغن رو داخل تابه میریزیم و سپس پیاز نگینی خرد شده رو اضافه و روی حرارت ملایم قرار می‌دیم. پیاز رو همراه روغت تفت می‌دیم تا زمانی که پیاز نرم و شفاف بشه، سپس یک حبه سیر ساطوری شده رو به پیاز اضافه می‌کنیم.

اجازه میدیم تا سیر همراه با پیاز تفت بخوره و عطر خوش سیر بلند بشه. سپس گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله رو به به سیر و پیاز سرخ شده اضافه می‌کنیم. در حین تفت دادن گوشت به وسیله قاشق چوبی گوشت رو از هم باز می‌کنیم تا در زمان پخت کاملاً مغز پخت بشه.

سپس نمک رو به همراه ادویه‌ها اضافه می‌کنیم و با گوشت مخلوط می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا گوشت مزه دار بشه و بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی که داشتیم رو به گوشت تفت داده شده اضافه می‌کنیم.

رب گوجه فرنگی رو همراه با گوشت قدری تفت می‌دیم تا خوش رنگ بشه و بوی خامیش گرفته بشه. حالا نوبت اضافه کردن لپه‌ای هست که از قبل همراه با آب برای ۱۰ دقیقه اون رو جوشوندیم و سپس آبکش کردیم.  بعد نوبت برنجی هست که از قبل خیس کردیم و حالا آبکش کردیم. برنج رو هم به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله بعدی نوبت اضافه کردن استاگ گوشت هست. اگر استاک گوشت یا مرغ در دسترس نداشتین از آب معمولی استفاده می‌کنیم. اجازه میدیم تا آب به جوش بیاد، سپس ۱۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا مواد همراه با هم روی حرارت ملایم بپزند. حالا نوبت اضافه کردن سبزی‌های معطر به فیلینگ هست.

بعد از اضافه کردن سبزی ها، زیر حرارت رو خاموش می‌کنیم. فیلینگ آماده استفاده در انواع دلمه هاست، همچنین میتونیم اون رو در ظروف مخصوص نگهداری غذا در فریزر بسته بندی کنیم و در فریزر قرار بدیم و در صورت نیاز، دو تا سه ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کنیم و بعد از یخ زدایی استفاده کنیم.

منبع: دو نفره

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
پروانه
۲۲:۰۰ ۲۲ تير ۱۴۰۰
اگر به سبک ترکیه
اینجا( ترکیه) نه گوشت ولپه و سبزیجات نمیزنن انقد بده اصلا خوشمزه نیست
ناشناس
۰۹:۲۲ ۲۱ تير ۱۴۰۰
در ترکیه به مواد درون برگ مو که به آن یپراک سارماسی گفته می‌شود گوشت و لپه اضافه نمی‌کنند.اصلا لپه در ترکیه شناخته شده نیست.برخلاف ایران دلمه را با روش آبپز کردن می پزند.