سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشاورزی بدون دخالت دست، جدیدترین اختراع دانشمندان

دانشمندان شروع به آزمایشاتی کردند که ممکن است در آینده کشاورزان را مجبور کند که مزارع را ترک کرده و جای خود را به ربات ها بدهند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از آی ای؛ کشاورزان ممکن است به زودی مجبور شوند به جای کار در مزارع، به زندگی و نظارت در پشت صفحه به زندگی عادت کنند. زیرا ربات‌ها و هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای رو به پیشرفت هستند و در بسیاری از موارد بسیار بیشتر از انسان‌ها توانایی کار کردن دارند. به تازگی گزارشی منتشر شده که جدیدترین پیشرفت در قالب اولین مزرعه کاملاً خودکار و تحت کنترل کامل ربات‌ها در استرالیا است که با هزینه ۲۰ میلیون دلاری ایجاد شده است.


بیشتر بخوانید


پروژه کشاورزی بدون دخالت دست

این پروژه مزرعه بدون دخالت دست نام دارد که توسط محققان دانشگاه چارلز استورت در جزیره واگا واگای استرالیا و با همکاری مرکز تحقیقات Food Agility در دست طراحی و توسعه است. پس از تکمیل این مزرعه ۱۹۰۰ هکتاری به عنوان نمایشگاهی از توانایی رباتیک و هوش مصنوعی در کشاورزی به خدمت گرفته خواهد شد.

از جمله فناوری‌های به نمایش درآمده در این مزرعه نمایشگاهی، استفاده از پهپاد‌ها، تراکتور‌های رباتیک، ربات‌های برداشت کننده محصول و سنسور‌های اندازه گیری میزان انتشار کربن و سایر معیار‌ها خواهد بود. همچنین در این مزرعه از هوش مصنوعی برای اخذ تصمیمات مدیریتی خودکار استفاده خواهد شد.

بیرون آوردن کشاورزان از مزرعه

ریچارد نورتون، مدیرعامل مرکز تحقیقات Food Agility در یک بیانیه مطبوعاتی توضیح داد که کشاورزی بدون دخالت دست، امروزه خیلی به واقعیت نزدیک شده، چیزی بیش از آنچه که مردم در گذشته تصور می‌کردند. او توضیح داد: "اتوماسیون کامل یک مفهوم دور نیست، در حال حاضر معادنی در دنیا وجود دارد که کاملا توسط ربات‌ها و خودکار اداره می‌شوند. سال‌های زیادی نمی‌گذرد که این فناوری، کشاورزان را از مزرعه‌ها خارج و آن‌ها را در دنیای رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی غرق می‌کند. "

اکنون مزرعه‌ای در استرالیا به کشاورزی به صورت خودکار است و نتایج آزمایشان نشان می‌دهند که این مزرعه در طول شب و وقتی انسان‌ها خواب هستند هم فعالیت دارند. در کنار اتوماسیون، سایر نوآوری‌ها انقلابی هم می‌توانند در فرآیند تولید مواد غذایی مصرفی توسط مردم تغییر ایجاد کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.