سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از لُکونه دزفولی و قروت بیرجندی تا یخمه تُرُش اصفهانی + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذا و دسر خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۴۱ ۲۱ تير ۱۴۰۰
به به
مهران
۲۱:۵۹ ۱۹ تير ۱۴۰۰
قروت بیرجندی رو حتماً درست کنید. خیلی خوشمزس. آقای جهانگیر الماسی هنرپیشه معروف هم در سفری که به بیرجند داشتند از این غذا استفاده کرده بودند و خیلی تعریف کردند.