سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل شرکت دانش بنیان امید پترو انرژی خاوران:

وجود شرکت‌های دانش‌بنیان انگیزه‌ای برای فارغ التحصیلان بیکار است

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان امید پترو انرژی خاوران گفت: در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که می‌توانند انگیزه‌ای برای جوانان و فارغ التحصیلان بیکار باشند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسین اخلاقی امیری مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان امید پترو انرژی خاوران عضو پارک علم و فناوری خراسان با اشاره به اینکه بزرگترین توقع شرکت‌های دانش‌بنیان از پارک علم و فناوری حمایت معنوی است،گفت: پارک‌های علم و فناوری در زمینه حمایت مادی دارای محدودیت‌هایی هستند. صندوق نوآوری و شکوفایی پارک به شرکت‌های دانش‌بنیان وام‌هایی را اختصاص می‌دهد که همین وام‌ها نیز دارای چالش‌هایی است که رغبت را از شرکت‌ها برای گرفتن وام می‌گیرد. درخواست ما در زمینه مالی نیست، زیرا با جذب سرمایه‌گذار می‌توان این نقاط ضعف را پوشش داد.

او افزود: نیازمند حمایت معنوی پارک هستیم تا با اعتبار پارک بتوانیم حمایت صنعت را جذب کنیم. از پارک درخواست می‌کنیم تا اعتبار خود را در جایی هزینه کند که شرکت‌ها بتوانند خود را به صنایع معرفی کنند.


بیشتر بخوانید


مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان امید پترو انرژی خاوران با تاکید بر اینکه در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که می‌توانند انگیزه‌ای برای جوانان و فارغ التحصیلان بیکار باشد، تشریح کرد: حضور و فعالیت مفید این شرکت‌ها می‌تواند نیاز روز صنعت را برطرف کند؛ شرکت‌های دانش بنیان انگیزه لازم را برای اشتغال جوانان فراهم می‌کند.

اخلاقی امیری بیان کرد: این شرکت از سال ۹۶ فعالیت خود را در مرکز رشد پارک علم و فناوری آغاز کرد؛ زمینه فعالیت این شرکت طراحی و ساخت تجهیزات فناورانه آزمایشگاهی در زمینه‌های مختلف است.

او تصریح کرد: در سال ۱۳۹۷ با طراحی دستگاه «پیکنومتر گازی» تبدیل به یک شرکت دانش‌بنیان شدیم. پس از ساخت این دستگاه از سال ۹۸ در زمینه صنایع معدنی و فولاد تمرکز کردیم و شرکت‌های محدودی در زمینه فولاد فعالیت می‌کنند. اعلام نیاز‌های این صنایع این رغبت را در ما ایجاد کرد تا در این زمینه فعالیت خود را آغاز کنیم. در سال‌های اخیر شناخت خوبی میان شرکت ما و صنایع ذی‌ربط ایجاد شده و پروژه‌های خوبی انجام داده‌ایم.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان امید پترو انرژی خاوران با اشاره به خروج از حوزه آزمایشگاهی و نیمه صنعتی شدن این شرکت، تاکید کرد: گزینه‌های مختلفی برای ورود به عرصه صنعت داشتیم، اما معتقد هستم که حضور در پارک و قرار گرفتن در کنار مجموعه شرکت‌های مختلفی که توسعه یافتند، می‌تواند انگیزه لازم برای رشد شرکت را فراهم آورد. شرکت در چنین مجموعه‌هایی سرعت رشد بیشتری پیدا می‌کند. حتی در صورت عدم حمایت پارک حضور در چنین مجموعه‌ای باعث می‌شود شرکت در یک رقابت سازنده با دیگران رشد کند.

اخلاقی امیری اظهار کرد: مشاوره‌های پارک، پیگیری‌های مراکز رشد، توقعاتی که از شرکت‌ها در دوران رشد دارند همه این موارد کمک کننده افرادی است که تازه وارد این عرصه شده و اطلاعات چندانی از نحوه عملکرد مناسب ندارند. از آنجایی که تیم ما شامل جوانان مختصصی است که فارغ التحصیل دانشگاه هستند، روحیه نوآور و خلاقی دارند. ۹۰ درصد شرکت‌های حاضر در پارک از صنعت وارد پارک شده‌اند، اما ما از دل دانشگاه، با نگاه خلاقانه و ایده‌هایی جدید وارد این عرصه شدیم. این ویژگی باعث شده است تا ما همواره به نوآوری و خلاقیت پایبند باشیم.

او افزود: با داشتن خلاقیت بالای گروهی این قابلیت را داریم که در هر لحظه به‌روز باشیم و نیاز صنعت را برطرف کنیم. از دو سال قبل تمرکز خود را در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی صنایع فولاد و صنایع معدنی قراردادیم. اخیرا در زمینه صنعت، نمونه گیری‌ها و سمپلر‌های روی نوار نقاله نیز ورود پیدا کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان امید پترو انرژی خاوران در خصوص دستگاه‌های تجاری‌سازی شده این شرکت، ادامه داد: این دستگاه‌ها شامل دستگاه پیکنومتر گازی اتوماتیک، دستگاه تست بلین، دستگاه دیویس تیوپ، دستگاه تست تامبلر و دستگاه ایرجت می‌شود. دستگاه دیوایدر نیز اخیرا ساخته شده که آماده عرضه است. نمونه‌های خارجی این دستگاه‌ها معمولا وجود دارد، اما باتوجه به قیمت‌های بالا و نبود خدمات پس از فروش، توانستیم در این زمینه گام‌های خوبی برداریم. برخی از دستگاه‌های تولید شده شرکت مانند پیکنومتر، دیوایدر و دیویس تیوپ اولین نمونه‌های این دستگاه در ایران بودند. سایر دستگاه‌ها نیز باوجود اینکه مورد مشابه آن‌ها در بازار وجود دارد، توسط این شرکت باز طراحی شده و مناسب صنعت فولاد ساخته می‌شود.

اخلاقی امیری با اشاره به اینکه تلاش کردیم تا طراحی دستگاه‌ها به گونه‌ای باشد تا بهترین نتیجه را ارائه دهد، بیان کرد: باتوجه به حساسیت بالای مقادیر خروجی این تست‌ها و مقایسه‌هایی که با نمونه دستی صورت می‌گیرد، تلاش کردیم تا سیستم اتوماسیون را نوعی طراحی کنیم که نتایج مورد قبول صنعت باشد؛ صنایع مصرف کننده محصولات ما از نتایج به عمل آمده توسط دستگاه رضایت کامل دارند. این دستگاه‌ها نتایج مطمئنی مانند دستگاه دستی را با سرعت و دقت بالاتری به عمل می‌آورد.

او تصریح کرد: تمام محصولات شرکت به سرعت وارد حوزه تجاری سازی می‌شود؛ روال فعالیت‌ها به این صورت است که از صنعت بازخورد می‌گیریم که چه محصولاتی نیاز دارند و سپس تلاش می‌کنیم تا آنچه می‌خواهند را طراحی و نیازشان را برطرف کنیم. چهار دستگاه ثبت اختراع کرده‌ایم، نیم نگاهی به موضوع صادرات داریم، اما باتوجه به اینکه شرکت نیازمند توسعه بیشتر است تا کیفیت محصولات را به معیار‌های جهانی نزدیک کند باید کمی صبر کنیم. ورود به حوزه تجهیزات آزمایشگاهی در صادرات بسیار دشوار است، زیرا استاندارد‌های خاص خود را دارد.

انتهای پبام//ف.ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.