سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لزوم رعایت خیرخواهی در مطالبه گری از منتخبان

امام جمعه تبریز گفت: باید مطالبه گری از منتخبان، وظیفه محورانه باشد و از هرگونه انتقام جویی و سهم خواهی پرهیز شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز که در مصلای امام خمینی (ره) این شهر با رعایت اصول بهداشتی برگزار شدگفت: باید اصول خیرخواهی، رعایت انصاف، شجاعت، صراحت، قاطعیت، موقعیت شناسی و پرهیز از بزرگنمایی و سیاه نمایی در مطالبه گری رعایت شود.

او با بیان اینکه چهار مطالبه از دولت سیزدهم وجود دارد گفت: مطالبات آرمانی که عبارت است از اجرای بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب که باید آن را ریل گذاری کند و مطالبات راهبردی که باید در حوزه‌های مختلف عملیاتی و پیگیری کند.

او ادامه داد: مطالبات کوتاه مدت یعنی تلاش برای تدوین برنامه برای پیشرفت کشور و مطالبات فوری یعنی تلاش شبانه روزی برای کاهش مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و کرونا دو مطالبه دیگر از دولت سیزدهم است.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به قطعی آب و برق در ساعاتی از روز گفت: تابستان امسال شرایط سختی در پی دارد و به گفته صاحب نظران صنعت برق و انرژی فاصله تولید و مصرف برق خیلی زیاد شده و گرمای هوا هم در نیم قرن اخیر بی سابقه است و مصرف وسایل سرمایشی را افزایش داده است و از سوی دیگر تدوام خشکسالی باعث شده است نیروگاه‌های برق آبی از مدار تولید خارج شوند.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم اضافه کرد: همراهی مردم در صرفه جویی لازم است، اما از سوی دیگر آب هم قطع می‌شود در این شرایط مدیریت بحران کجاست؟

اوافزود: مدیران ادارات برق و آب و بحران ما باید واقعا مرد بحران باشند و در روز بحران برنامه ریزی لازم را بکنند تا مردم تحت فشار قرار نگیرند.

او در بخش دیگری از خطبه‌ها به نامگذاری روز حجاب و عفاف به مناسبت قیام خونین مردم در مسجد گوهرشاد علیه کشف حجاب رضاخان گفت: حجاب زینت زن‌ها است و تمام برنامه‌های خداوند دارای حکمت و دلیل است.

نماینده ولی فقیه در استان افزود: برای حجاب چهار دلیل در قرآن آمده که عبارت است از: حفظ امنیت، شکل گیری فرهنگ عفاف در جامعه، ایجاد طهارت قلبی افراد جامعه و تحقق ترکیه نفس در جامعه؛ و استدلال قرآن برای پوشش گویای این پیام است که باید برای مقوله حجاب و عفاف تبیین گری و فرهنگ سازی شود تا این موضوع به صورت یک باور خلل ناپذیر تبدیل شود.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم تقوا را بزرگ‌ترین نعمتی دانست که باعث نزول رحمت الهی می‌شود و بی تقوایی انسان و جامعه انسانی را از نعمت‌های مادی و معنوی محروم می‌کند.

او تصریح کرد: تقوا متن زندگی مومنانه انسان است و انسان بی تقوا خودش و خانواده و جامعه را ناامن می‌کند و تقوا مادرزادی نیست بلکه مسئله مربوط به تربیت انسان است و انسان بدون تربیت آبستن هرگونه انحراف است.

او گفت: قرآن کریم درباره احترام به پدر و مادر سفارش کرده است و قابل توجه‌تر اینکه این سفارش در هر چهار آیه بعد از مسئله توحید مطرح شده است و این نشان دهنده عظمت پدر و مادر نزد خداوند است.

خطیب جمعه تبریز در بخش دیگری از خطبه‌ها به بحث ازدواج جوانان اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم که سبک ازدواج مولای متقیان علی (علیه السلام) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) برای جامعه الگو باشد و خانواده‌ها ازدواج را آسان بگیرند و پدر و مادر‌ها جوانان را به ازدواج آسان تشویق کنند.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم خاطرنشان کرد: باید از همان اول ازدواج، پایه‌های زندگانی محکم شود وگرنه زندگی دچار مشکل خواهد شد و افراد باید دانش و مهارت‌های لازم مدیریت خانواده و همسرداری و تربیت فرزند را یاد بگیرند.

او با تسلیت فرارسیدن ایام شهادت جواد الائمه (علیه السلام) گفت: امام جواد (ع) معدن علم و وفا و جوان‌ترین امام شیعیان هستند و در زیارتنامه ایشان روی فضیلت وفا تاکید شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.