سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تهیه کوکوی کینوا

در مطلب زیر طرز تهیه کوکوی کینوا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کوکوی کینوا  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

کوکوی کینوا غذایی گیاهی و کاملا مقوی است داخل این دستور تخم مرغ هم هست بعضی از گیاهخواران از تخم مرغ استفاده می کنند که این غذا مناسب این افراد گیاهخوار است.

مواد لازم برای تهیه کوکوی کینوا :

 کینوا پخته شده 1 پیمانه
کدو رنده شده 1 پیمانه
هویج رنده شده 1 پیمانه
گشنیز خرد شده 1/4 پیمانه
پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پیاز رنده شده و آب آن گرفته 1 عدد
ادویه ایتالیایی و نمک و پودر سیر به مقدار لازم

کینوا را می توانید از هر رنگی که دوست داشتید استفاده کنید.

طرز تهیه:

ابتدا کدوهای رنده شده را داخل دستمالی بپیچید تا آب آن ها گرفته شود حالا همه مواد به جز تخم مرغ و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی جدا بشکنید و با پودر سیر خوب بزنید و به مواد اضافه کنید و ادویه ها را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

قالب مافین تان را چرب کنید و از مواد داخل قالب بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه قرار بدهید و اجازه بدهید طلایی شوند و از داخل فر بیرون بیاورید اجازه دهید سرد شود و از قالب جدا کنید. این کوکو را می توانید با هر سس یا لیمو میل کنید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: کوکو ، کینوا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۵۰ ۱۸ تير ۱۴۰۰
کینوا کیلویی ۱۵۰ هزار تومنه ... حالا بخوایم باهاش کوکو هم درست کنیم چه شود