سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ برابر شدن ارزش قرارداد‌های دانشگاه صنعتی اصفهان با صنعت

رییس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ارزش قراردادهای دانشگاه صنعتی اصفهان در ارتباط با صنعت در ۲ سال گذشته پنج برابر شد و به ۱۲۵ میلیارد تومان رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سید مهدی ابطحی رییس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان در سال‌های اخیر جهش بزرگی در ارتباط با صنعت و حل مسائل و مشکلات جامعه داشت به طوریکه قرارداد‌های پژوهشی آن با صنعت از ۲۵ میلیارد تومان در سال ۹۷ به ۱۲۵ میلیارد تومان در سال ۹۹ رسید.

او به امضای تفاهم‌نامه راه اندازی و تجهیز نخستین آزمایشگاه نسل چهار صنعت کشور با موضوع هوشمندسازی و اتوماسیون صنعتی با فولاد مبارکه در امسال اشاره کرد و گفت: مشارکت با صنعت برای ایجاد و تجهیز آزمایشگاه‌ها از دستاورد‌های ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه و نقش آفرینی اجتماعی است که دیگر نمونه‌های آن ایجاد آزمایشگاه‌های تخصصی در همکاری با وزارت راه و شهرسازی و صنایع خصوصی بخش نفت و پتروشیمی به شمار می‌رود.

او با بیان اینکه درآمد‌های اختصاصی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در ۲ سال گذشته رشد زیادی داشت، اظهار کرد: این درآمد‌ها از ۵۰ به ۱۰۰ میلیارد تومان رسید که جدا از قرارداد‌های ارتباط با صنعت است.

ابطحی با اشاره به اینکه درآمد‌های اختصاصی این دانشگاه معادل ۵۰ درصد بودجه دولتی است، تصریح کرد: این درآمد‌ها مربوط به محصولات نهایی است و نشان می‌دهد که دانشگاه صنعتی اصفهان در زمینه فناوری و پژوهش دستاورد‌های قابل ملاحظه‌ای داشته است.

او به جایگاه دانشگاه صنعتی اصفهان در سطح بین الملل نیز اشاره و خاطرنشان کرد: این دانشگاه نقطه اتصال کل کشور با طرح‌های پژوهشی بین المللی " سرن " و " سزامی " و همچنین همکاری دانشگاه‌های ایران با سوییس است.

سرن (CERN) بزرگترین مجموعه آزمایشگاهی دنیا در زمینه فیزیک ذرات بنیادی و فیزیک هسته‌ای است که دانشگاه صنعتی اصفهان به‌عنوان نخستین دانشگاه ایرانی در سال ۱۳۹۸ به عضویت این مرکز درآمد.

طرح سزامی (SESAME) به معنی "تابش سینکروترون برای تحقیقات علوم کاربردی و به کارگیری آن در خاورمیانه" و نخستین مرکز تحقیقاتی با سرمایه‌گذاری علمی و فنی مشترک بین‌المللی برای تأسیس و استفاده از یک دستگاه سینکروترون در خاورمیانه است که دانشگاه صنعتی اصفهان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌عنوان مرجع ملی همکاری ایران با طرح بین‌المللی سزامی (SESAME) معرفی شد.

رییس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه در ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز علمی سوییس موفق به دریافت اعتبارات پژوهانه بزرگی شدیم، گفت: امید است  امسال  در زمینه آموزش در بخش بین الملل نیز رشد خوبی داشته باشیم.

او با بیان اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان در جایگاه بالایی در رتبه بندی داخلی و خارجی دانشگاه‌ها قرار دارد، تصریح کرد: ما هنوز جای ارتقا داریم هرچند حفظ همین رتبه‌ها از جمله دانشگاه سوم فنی و مهندسی کشور نیز کار دشواری است.

ابطحی به ایجاد مدیریت‌های جدید در دانشگاه صنعتی اصفهان نیز اشاره کرد و گفت: مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست در این دانشکاه شکل گرفته و اقداماتی مانند استفاده از پساب برای آبیاری و کاهش مصرف کاغذ به این منظور انجام شده است و در حال حاضر مشغول کار بر روی ذخیره انرژی هستیم.

او همچنین با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی در دانشکده‌های دانشگاه صنعتی اصفهان منسجم و بیشتر شده است، اظهار کرد: مرکز مطالعات اجتماعی برای رصد رویکرد‌های جدید فرهنگی دانشگاه نیز ایجاد شده است.

رییس دانشگاه صنعتی اصفهان به اجرای طرح‌های مبتنی بر فناوری‌های برتر در دانشگاه صنعتی اصفهان اشاره کرد و افزود: طراحی و ساخت ربات زیرآبی کنترل از راه دور (کاوش ۸) به عنوان نخستین ربات زیر آبی آب‌های عمیق و ۴۰۰ متر کشور یکی از این طرح‌هاست.

دانشگاه صنعتی اصفهان با حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیات علمی یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.