سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن

در گزارش زیر دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

خمیر تارت ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر چدار ۱ پیمانه
ژامبون یا بیکن ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

۱- فر را روشن و در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. خمیر تارت را روی یک سینی مخصوص فر پهن کنید و به مدت ۸- ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
۲- خمیر را از فر در بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود. پس از ۵ دقیقه روی سطح خمیر به وسیله یک برس کره آب شده را پخش کنید.
۳- تخم مرغ‌ها را روی خمیر تارت بشکنید و ژامبون یا بیکن خرد شده را روی آن بچینید و نمک، فلفل و پنیر چدار روی آن بپاشید.
۴- دمای فر را به ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و تارت را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ‌ها کاملا بپزند و پنیر‌ها آب شوند.
۵- تارت را از فر در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.