خلیل محمدی مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: واحد ۳۱۵ مگاواتی شماره ۶ این نیروگاه به منظور تعمیرات اساسی، رفع محدودیتهای تولیدی و با هدف بالا بردن سطح آمادگی تولید برق خارج از مدار تولید قرار داشت و پس از انجام این پروژه سنگین با تلاش متخصصان بومی توانستیم این واحد را راه اندازی و به شبکه سراسری برق کشور متصل کنیم.
او با بیان اینکه با اتمام تعمیرات اساسی و راه اندازی مجدد این واحد نیروگاهی هم اکنون در جهت تولید انرژی حیاتی برق و تامین آسایش مردم گام برمی داریم، افزود: با توجه به خشکسالیهای اخیر و کاهش سطح تولید نیروگاههای برقابی، هم اکنون حدود ۹۵ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی تولید میشود که با توجه به تابستان طاقت فرسای خوزستان و مصرف بالای انرژی برق به دلیل نیاز مبرم مردم به استفاده از تجهیزات برودتی و همچنین استقرار صنایع بزرگ در استان، عملکرد نیروگاه رامین بیش از هر زمان دیگری بر روند تامین آسایش مردم و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور تاثیر دارد.
محمدی ضمن تقدیر از تلاش و همت همه کارکنان این نیروگاه در اجرای تعمیرات اساسی این واحد ۳۱۵ مگاواتی و نگهداری و بهره برداری از سایر واحدهای نیروگاهی اظهار داشت: فعالیتهای متعدد تعمیراتی در بخشهای مختلف از جمله؛ توربین ژنراتور بویلر و تجهیزات جانبی در این پروژه اجرا میشود.
این مقام مسئول با اشاره به چالشهای اقتصادی، تحریمهای ظالمانه و مشکلات متعدد در تامین قطعات از بازارهای داخلی و خارجی، اظهار داشت: کارگاههای جانبی مستقر در نیروگاه در ساخت، تعمیر و بازسازی قطعات و تجهیزات نیروگاهی نقش مهمی در اجرای پروژههای تعمیراتی نیروگاه رامین اهواز دارند.
مدیرعامل نیروگاه رامین تصریح کرد: روند افزایش بی سابقه دمای هوا و افزایش میزان تقاضای انرژی برق، صنعت برق کشور را دچار چالشهای متعددی کرده و ما نیز با تکیه بر تعهد و تلاش همکاران سختکوش خود و تدابیر مدیران این صنعت نهایت تلاش خود را جهت تامین این انرژی حیاتی بکار خواهیم گرفت و امیدواریم مردم نیز با مصرف اصولی و منطقی انرژی برق، ما را در تامین پایدار این انرژی حیاتی یاری دهند.
فربد قیصری سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین اهواز گفت: تعمیرات اساسی توربین و ژنراتور، اصلاح و تنظیم دیافرگم ها، تعویض و تنظیم سیلهای لابیرنتی سیلندرهای hp ،ip، lp اصلاح الایمنت روتورها، اصلاح فیس کوپلینگها و رفع عیوب ndt شامل؛ ترکهای پوسته سیلندرها، رفع عیوب عمده سیستم کنترل توربین و رفع محدودیتها و تعویض ۳۰۰ شاخه از لولههای معیوب بویلر از مهمترین اقدامات تعمیراتی این پروژه به شمار میروند.
او تعمیرات اساسی تجهیزات جانبی و رفع مشکلات فنی ایرهیتر، کندانسور، پمپها، ژنراتور و تجهیزات الکتریک، ابزار دقیق، شیمی، برجهای خنک کن، تاسیات ساحلی و سایر تجهیزات جانبی را از دیگر اقدامات تعمیراتی در این واحد عنوان کرد.
براساس این گزارش؛ خوزستان پس از استان تهران در رتبه دوم مصرف برق قرار دارد و نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی و با مجموع یک هزار و ۸۵۰ مگاوات ساعت بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تولید برق مورد نیاز استان و پایداری شبکه سراسری برق کشور ایفا میکند.
انتهای پیام/گ