سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرزتهیه ملوماکارونا، دسر یونانی

در گزارش زیر طرز تهیه طرزتهیه ملوماکارونا، دسر یونانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرزتهیه ملوماکارونا، دسر یونانی  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

موادلازم

۱ فنجان یا ۲۲۶ گرم کره ذوب شده
۱، ½ فنجان یا ۱۸۰ میلی لیتر روغن
۱، ½ فنجان یا ۳۰۰ گرم شکر
۱ فنجان یا ۱۸۰ میلی لیتر آب پرتقال (تازه یا صنعتی)
رنده پوست پرتقال از ۲ پرتقال
۱ قاشق غذاخوری دارچین
۱ قاشق غذاخوری پودر میخک
۱۰ فنجان یا ۱۳۰۰ گرم آرد همه منظوره
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۴، ½ فنجان یا ۹۰۰ گرم شکر
۱ فنجان یا ۳۳۶ گرم عسل
۳ فنجان معادل ۷۲۰ میلی لیتر آب
پوست ۱ پرتقال
چوب دارچین

 ۲۴۰ گرم گردو
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری پودر میخک

طرز تهیه:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و دو سینی فر را با کاغذ روغنی بچینید و کنار بگذارید.

کره ذوب شده، روغن و شکر را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. آن را با همزن یا با لیسک بزنید تا مخلوط شود. آب پرتقال، پوست پرتقال، دارچین و پودر میخک را مخلوط کنید.

در یک کاسه بزرگ جداگانه آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی بوجود بیاد. توجه: ممکنه نیازی به استفاده از تمام آرد نداشته باشید. وقتی که خمیر به راحتی قابل کنترل شد و شکلش را حفظ کرد دیگر آرد اضافه نکنید.

با وردنه خمیررا پهن کنید وقالب بزنید. کلوچه‌ها را روی سینی‌های فربگذارید و بسته به اندازه کوکی‌ها یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شوند بین ۳۰-۴۰ دقیقه آن‌ها را بپزید.

در حالی که کوکی‌ها در حال پخت هستند، شربت را آماده کنید. شکر، عسل، آب، پوست پرتقال، چوب دارچین و میخک را در یک قابلمه روی حرارت متوسط رو به زیاد اضافه کنید. مخلوط را بگذارید تا جوش بیاید. به محض جوش آمدن، حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. پوست، چوب دارچین و میخک برداشته و دور بریزید.

وقتی کوکی‌ها پختند بلافاصله کوکی‌ها را در شربت گرم قرار دهید. هر سری ۶-۸ کوکی را درون قابلمه قرار داده و اجازه دهید حدود ۳۰ ثانیه خیس بخورند. کوکی‌ها رو درآورده و به بشقاب منتقل کنید.

برای تهیه تاپینگ، گردو‌ها ریز خرد کنید شکر، دارچین و میخک را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شوند مواد را روی کوکی‌ها بپاشید و لذت ببرید!

کوکی‌ها حداکثر یک ماه در دمای اتاق و در ظرف در بسته سالم میماند.

منبع:شکمو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۲۵ ۰۵ آذر ۱۴۰۰
خوشمزه اس من درست کردم
ناشناس
۲۱:۲۹ ۱۶ تير ۱۴۰۰
خوشمزس