سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی

در گزارش زیر طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

رزماری تازه ساتوری شده:۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:¼ پیمانه
سیر:۲ حبه
نمک و فلفل:به میزان لازم
مرغ:یک عدد
آب لیمو ترش:¼ پیمانه
(می توان به جای رزماری تازه از ۱ قاشق غذاخوری رزماری خشک استفاده نمود)

طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی

مرغ را به ۸ یا ۱۰ قسمت تقسیم می‌کنیم. کباب پز یا منقل را روشن می‌کنیم.
در یک قابلمه مناسب، ۱/۳ پیمانه آب و رزماری را می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید.
پس از به جوش آمدن، آن را از روی حرارت بر می‌داریم و روی آن را می‌پوشانیم و به مدت ۵ دقیقه می‌گذاریم بماند. سپس آن را داخل غذاساز (بِلِندر) می‌ریزیم، روغن و سیر را به آن اضافه کرده و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می‌کنیم. مخلوط مواد را با غذاساز می‌زنیم تا به صورت پوره در آید. سپس می‌گذاریم تا خنک شود.
این مخلوط را روی مرغ‌ها می‌ریزیم و مرغ‌ها را به این مواد آغشته می‌کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق - و یا بهتر از آن یک شب در یخچال  می‌گذاریم تا مرغ‌ها مزه دار شوند.
مرغ‌ها را از مواد خارج می‌کنیم و آن‌ها را روی گریل داغ می‌گذاریم. در حین کباب شدن، کمی آب لیمو ترش تازه روی آن‌ها می‌ریزیم و آن‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه کباب می‌کنیم. این مرغ‌ها را با سبزیجات گریل شده و برشته سرو می‌کنیم.

منبع:پارسینه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.