سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش آموزش‌های مجازی در حوزه دریایی

یک کارشناس امور دریایی گفت: آموزش از راه دور در حوزه دریایی و کشتیرانی در مقایسه با سال‌های گذشته ارتقا چشم گیری پیدا کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  روابط عمومی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، علی غياثيان کارشناس امور دریایی با اشاره به اینکه تمامی مراکز آموزش دریایی در دوران کرونا اقدام به آموزش از طریق آنلاین کرده اند، گفت: تمامی مدیران مراکز آموزشی در حوزه بندری اقدامات لازم در حوزه آموزش آنلاین را از خانه تا بنادر و حتی کشتی ارتقا دادند.

او با بیان اینکه امروزه دیگر بر کسی پوشیده نیست که کشور‌ها از جمله ایران با شیوع ویروس کرونا با شرایط تازه‌ای مواجه شده‌اند، افزود: این مواجهه برای فعالیت‌هایی که هویت خود را با حضور در کار‌های گروهی اثبات می‌کنند مانند مراکز آموزشی، نمود و پیدایی بیشتری دارد و آن را با دشواری‌ها و سختی‌های زیادی همراه کرده است به گونه‌ای که در ابتدای انتشار ویروس کرونا، فعالیت این مراکز با تهدید تعطیلی کلاس‌ها و آزمون‌های حضوری، تعطیلی همایش‌های علمی شده است.

او بیان کرد: در دوره گسترش ویروس کرونا نظام های آموزشی و تربیتی نیز از تحولات حادث شده وضعیت جدید که در تمامی عرصه‌های حیات بشری به سرعت در حال شکل گیری است بی‌نصیب نبوده‌اند و ندای انقلاب آموزشی به مثابه یک ضرورت در نظام‌های آموزشی دنیا پخش می شود.

 این کارشناس امور دریایی اظهار کرد: در این دوره فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان ابزاری نیرومند و قوی برای ارتقاء کیفیت و کارایی آموزش مؤثر، مورد استفاده قرار گرفت و شیوه سنتی حضور فراگیران آموزشی را دستخوش تغییر قرار داد و آنان را از حضور فیزیکی در کلاس‌های درس بی نیاز کرد و آموزش آنلاین به لحاظ سرعت عمل، فراگیری و تحولات ناشی از آن جایگزین شیوه‌های سنتی در بخش حمل ونقل دریایی و کشتیرانی شد.

او تاکید کرد: با وارد شدن فناوری به سیستم‌های آموزشی، امکان برگزاری کلاس‌های مجازی بدون مرز و دسترسی میلیون‌ها نفر به آموزش کم هزینه فراهم شد و  فناوری اطلاعات به بخشی از برنامه‌های درسی مؤسسات آموزشی تبدیل شد.

این کارشناس دریایی بیان کرد: مسئولان و کارشناسان اتاق فکر‌های آموزشی با اتخاذ بهترین و مناسب‌ترین شیوه، با بهره‌گیری از نرم افزار‌های آموزشی و تدارک محیط‌های مجازی برای یادگیری الکترونیکی کار مهمی انجام دادند تا فراگیران در هر مقطع آموزشی نه تنها احساس نکنند به حاشیه رانده می‌شوند بلکه از فرهنگ نوین آموزشی نیز برخوردار باشند.

غیاثیان اظهار کرد: بدون‌شک این تجربه ارزشمند که باید آن را از امتیازات دوران کرونا قلمداد کرد باعث می‌شود نظام آموزشی کشور در حوزه آموزش دریایی چشم انداز روشنی داشته باشد.

او افزود: حداقل تجربیات و امکانات صرفاً با تکیه بر بسیج عمومی، آموزش آنلاین شکل گرفت و اجازه نداد روند آموزش در نظام آموزشی ایران در مقایسه با سایر کشور‌ها با اندک درنگ و تأخیری مواجه شود. در حال حاضر روند آموزش آنلاین در کشور به گونه‌ای است که ایران در این زمینه بالاتر از کشور‌های در حال توسعه ایستاده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: حمل ونقل ، کشتیرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.