محسن فرهادی، معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ستاد مدیریت کرونا هنوز مصوبهای را برای حضوری شدن یا نشدن مدارس اعلام نکرده است. مولفههایی مانند پوشش واکسیناسیون دانش آموزان و معلمان، همین طور روند بیماری و گسترش و مهار آن از جمله دلایل اعلام نکردن این طرح است.
او گفت: وزارت بهداشت، ستاد مدیریت کرونا و آموزش و پرورش بیشتر تلاش میکنند آموزش را به صورت حضوری سوق دهند تا بتوانند صدمات و آسیبهایی که در طول تحصیل به دانش آموزان وارد شده را جبران کنند.
البته باید بررسیهای لازم صورت بگیرد که آیا دانش آموزان میتوانند واکسن دریافت کنند یا خیر، زیرا تعدادی از آنها زیر ۱۸ سال سن دارند.
فرهادی بیان کرد: اگر تهویه کلاس مناسب باشد و فاصله گذاری رعایت شود، میتوانیم کلاسها را حضوری برگزار کنیم.
او تصریح کرد: با این وجود بهتر است که برخی دروس حضوری و باقی غیرحضوری برگزار شود تا تجمع دانش آموزان کمتر اتفاق بیفتد. سلامت معلمان و دانش آموزان بسیار مهم است، به همین دلیل با احتیاط بیشتری باید قدم برداریم و کلاسها را به سمت حضوری سوق دهیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
در ضمن، با تلاش اساتید دانشگاه و معلمان و همچنین والدین محترم، هرگز آموزش دانش آموزان و دانشجویان تعطیل نشده است.
در آموزش مجازی، دانش آموزان و دانشجویان تعلیم و تربیت را در کنار خانوده ها از معلمان و اساتید محترم فرا گرفته اند و این خیلی خیلی عالی است.
۱- از لحاظ هزینه در این ایام کرونایی که همه مریض دارن و شرایط اقتصادی بد است، خیلی خوبه که آموزش مجازی شده و به نفع اقتصاد خانواده هست.
۲- از لحاظ درس خوندن هم، دانش آموزان و دانشجویان در کنار خانواده هستند و لااقل پدر و مادر می فهمند که بچه چی داره میخونه.
۳- استاد، تمام وقتِ کلاس رو صرف یاد دادن میکنه و از گفتن حرف های بیخود که در کلاس های حضوری گفته میشه، دوری میکنه. چون میدونه خانواده ها هم ممکنه تدریس استاد رو گوش کنن. ضمن اینکه استاد میدونه تدریسش هم ضبط میشه.
۴-چون کلاس ها ضبط میشه، امکان بازبینی مجدد جهت تکرار فرایند یادگیری برای دانشجویان خیلی خوبه.
۵-در آموزش مجازی، یادگیری دانشجویان خیلی بهتر شده.