سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه امیرکبیر:

دانشگاه‌های کشور در دوران کرونا نمره قابل قبولی دریافت کردند

معتمدی گفت: دانشگاه‌های کشور توانستند در دوران کرونا نمره قابل قبولی دریافت کنند؛ چرا که عملکرد آن‌ها در این زمان متوقف نشده بود.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتمین و نهمین گردهمایی روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: باتوجه به شیوع بیماری کرونا مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها بیشترین فعالیت را داشته اند و بررسی فعالیت‌های این مراکز نشان می‌دهد که عملکرد خوبی نیز داشته اند.

وی افزود: باتوجه به اینکه خوابگاه‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دوران کرونا دایر بود؛ بنابراین لازم بود تمام شیوه نامه های بهداشتی برای حضور دانشجویان در خوابگاه‌ها اجرا شود که این موضوع با کمک و همکاری مرکز بهداشت دانشگاه انجام شد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: وزارت علوم و دانشگاه‌های کشور در روند همه گیری بیماری کرونا نمره قبولی دریافت کردند چراکه فعالیت این مراکز در این دوران متوقف نشد.

معتمدی عنوان کرد: باتوجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته در دانشگاه‌ها به خصوص مرکز بهداشت دانشگاه هیچ مورد ابتلا به کرونا به دلیل حضور در دانشگاه وجود نداشت.

او اضافه کرد: در واقع در این دانشگاه هیچ فراگیری جمعی در خصوص بیماری کرونا تا کنون وجود نداشته است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در این دانشگاه موضوع بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) مورد توجه است و برنامه ریزی‌های کاربردی برای این موضوع در دانشگاه صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر اضافه کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته در دانشگاه به این نتیجه رسیدیم که برخی از فعالیت‌های مربوط به اچ اس‌ای در دانشگاه نیازمند بودجه نیست بکله تنها باید برای رفع موضوع توجه صورت گیرد.

او افزود: موضوعات مربوط به این حوزه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به سه دسته فعالیت‌های بدون نیاز به اعتبار، فعالیت‌هایی که نیاز به اعتبار متوسط و فعالیت‌هایی که نیاز به اعتبار زیاد دارند، تقسیم بندی شدند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: همچنین در جلسات شورای دانشگاه موضوع اچ اس‌ای مورد بررسی قرار گرفت و دانشکده‌های این دانشگاه در این حوزه رتبه بندی شدند.

معتمدی با بیان اینکه موضوع اچ اس‌ای یک رویه مستمر بشمار می‌رود، گفت: باتوجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته در حوزه اچ اس‌ای به دستاورد‌های خوبی رسیده ایم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تاکنون چند میلیارد برای مباحث حفاظتی و ایمنی آزمایشگاه‌های دانشگاه هزینه شده است که این امر در راستای برنامه ریزی در حوزه اچ اس‌ای بوده است.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۴۱ ۱۴ تير ۱۴۰۰
اتفاقاً آموزش مجازی خیلی خوبه.
۱- از لحاظ هزینه در این ایام کرونایی که همه مریض دارن و شرایط اقتصادی بد است، خیلی خوبه که آموزش مجازی شده و به نفع اقتصاد خانواده هست.
۲- از لحاظ درس خوندن هم، دانش آموزان و دانشجویان در کنار خانواده هستند و لااقل پدر و مادر می فهمند که بچه چی داره میخونه.
۳- استاد، تمام وقتِ کلاس رو صرف یاد دادن میکنه و از گفتن حرف های بیخود که در کلاس های حضوری گفته میشه، دوری میکنه. چون میدونه خانواده ها هم ممکنه تدریس استاد رو گوش کنن. ضمن اینکه استاد میدونه تدریسش هم ضبط میشه.
۴-چون کلاس ها ضبط میشه، امکان بازبینی مجدد جهت تکرار فرایند یادگیری برای دانشجویان خیلی خوبه.
۵-در آموزش مجازی، یادگیری دانشجویان خیلی بهتر شده.