سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیراشکی مرغ ترکیه‌ای + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیراشکی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  پیراشکی مرغ ترکیه ای  را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از خوراک مرغ و کره و قهوه تخم مرغ تا تهیه ساندویچ بادمجان و پنیر + تصاویر


مواد مورد نیاز
مایه خمیر........ یک قاشق سوپخوری

شکر ...... ۱ قاشق سوپخوری

آب ولرم .... یک دوم پیمانه

آرد ......۵۰۰ گرم

روغن مایع .......۵۰ میلی‌لیتر

نمک..... یک‌دوم قاشق چایخوری

آب ..... حدودا ۲۰۰ میلی‌لیتر

مواد لازم میانی

پیاز ...... ۱ عدد

قارچ ریز خرد کرده .....۱۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده ..... ۱ عدد

سینه مرغ پخته و خرد کرده.....۲۰۰ گرم

ژامبون مرغ خرد کرده ......۲۰۰ گرم

نمک و فلفل... به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده شده دالیا.... به میزان لازم

روش‌تهیه

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسة مناسبی بریزید و در محیط مناسب قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد را در ظرف مناسبی الک کنید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد نمائید. سپس مایه خمیر، روغن و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید. آب را نیز اضافه کنید تا خمیر بدست آید. حالا خمیر را ورز داده و در کاسة چرب کرده قرار دهید و رویش را با سلفون بپوشانید و در محیط آشپزخانه حدود ۴۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و با شعله زیاد تفت دهید تا آب قارچ کاملا گرفته شود. اینک مرغ، ژامبون، نمک و فلفل را بیافزائید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا خمیر عمل آمده را ورز دهید تا هواگیری شود. اینک خمیر را به صورت گلوله‌های کوچک در آورده و از مواد میانی در آن بگذارید و پیراشکی را بپیچید و در روغن داغ، سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. اکنون پیراشکی‌ها را در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.