سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مسقطی تمشک آبی

در گزارش زیر طرز تهیه مسقطی تمشک آبی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه مسقطی تمشک آبی  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم
نشاسته گل یک پیمانه
آب دوپیمانه. گلاب یک پیمانه
شکر دوپیمانه
ژله تمشک آبی دوبسته
کره سی گرم

قالب رو چرب کنید (قالب من قطرش۱۸ و قدش ۱۰سانت بود).
پودرنارگیل خامه یا... برای تزیین
همیشه نشاسته رو درآب سردحل کنید.
کره باعث شفاف شدن مسقطی می شود.

طرز تهیه 

نشاسته رو در آب حل کنید وازصافی عبورمیدهیم. درقابلمه ریخته وشکر رواضاف وهم بزنیدوقتی مخلوط شد.

پودرژله رواضاف و هم بزنیدحرارت را روشن کنیدومرتب هم بزنید تا کمی به غلظت برسددرادامه گلاب وکره رواضاف کنیدومرتب باحرارت کم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.تا وقتی که کمی خنک بشه مرتب هم بزنید سپس درقالب بریزید و حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۵۷ ۲۰ تير ۱۴۰۰
اشتی هستم . اموزشهای شما در این روزهای کرونایی خیلی بجاست خسته نباشید