به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، روح الله بهرامی در جلسهای با حضور موسوی مشاور امور زنان عشایر در سازمان امور عشایر ایران، گفت: یکی از محورهای اصلی این اداره و سازمان توانمندسازی اقتصادی بانوان عشایر و پایدار کردن این توانمندی در زنان عشایر است.
او با بیان اینکه زنان عشایر نقش بسیار برجستهای در مسائل فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دارند، افزود: اهداف تعاونی شهرستانها باید در راستای فعالیتهای تعاونی موجود در اداره کل باشد، حمایت از تولیدکنندگان و صندوقهای به هیچ وجه قطع نشود و برای ایجاد انگیزه مدیران عامل و مسئولان صندوقها در شهرستانها بیمه و مساعده آنها پیگیری و شرایط امنیت شغلی آنها تامین شود.
موسوی مشاور رییس سازمان امور عشایری کشور در امور زنان نیز اظهار داشت: عشق و انسانیت نهفته در درون عشایر قابل ارزش گذاری نیست و بسیار ارزشمند است لذا باید خدمت به این قشر از جامعه را موهبتی الهی دانست.
او ادامه داد: باتوجه به ایجاد صندوقهای خرد زنان و توانمندسازی اقتصادی پایدار آنها، زنان عشایر نیازهای بیشتری نیز دارند اعم از آموزش، بهداشت و تغذیه که نباید فقط به بحث اقتصادی آنها و صندوقها اکتفاء کرد که رسیدن به این امر وظیفه کارشناسان شهرستانها به جهت کشف و رشد دادن استعدادهای زنان عشایری است.
موسوی گفت: با پیگیریهایی که از سازمان صورت گرفته از سهم ۳ درصد بودجه آموزشی یک درصد در جهت آموزش حسابداری و بروزرسانی اطلاعات گردش مالی صندوقها خرد زنان در استان فارس که از دغدغههای اصلی مدیران عامل و مدیران صندوقها بوده به فارس اختصاص یابد.
او با اشاره به اینکه بالاترین مشارکت و بالاترین سطح آموزش در حوزه زنان در سازمان امور عشایری کشور در استان فارس بوده است خواستار پیگیری جدی در جهت رفع موانع اخذ تسهیلات در بعضی بانک و سلیقهای عمل کردن به آئین نامه از سوی آنها، مکانیزه نمودن تولیدات در شهرستان ها، در اولویت قراردادن برگزاری دورههای حسابداری در استان و مهمتر از همه سوق دادن زنان عشایری جهت ارائه تولیدات و محصولات خود با استفاده از پلتفرمهای رایگان فضای مجازی که سازمان در اختیار آنها قرار میدهد بودند.
انتهای پیام/