سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نرخ ارز منتظر مدیران دولت جدید!/ روی خوش بورس ادامه دارد

در نخستین هفته تیر شاهد روند صعودی نرخ ارز و سکه در بازار بوده ایم و شاخص بورس بعد از مدت ها روند مثبت را حفظ کرد.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بازار ارز و سکه در نخستین هفته تیرماه روند رو به رشدی را داشتند و نرخ ارز کانال قیمتی جدیدی را تجربه کرد از سوی دیگر بازار سرمایه همچون هفته گذشته به روند صعودی خود ادامه داد البته در برخی از  روزهای این هفته معاملات با افت شاخص آغاز شد  اما پس از چند ساعت این افت جبران شد و جای  خود را به رشد شاخص اختصاص داد.

سبز پوشی بورس ادامه دارد

شاخص بورس در اولین روز معاملات این هفته (پنجم تیر)  با رشد ۱۳ هزار واحدی  شروع به معاملات کرد و روی پله یک میلیون و ۲۲۵ هزار واحدی قرار گرفت. نماد‌های شستا، فولاد و تاپیکو بیش‌ترین تأثیر مثبت و نماد‌های خودرو، پترول و خساپا بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

در آخرین روز معاملات شاخص با افت ۲۳۰ واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۲۴۸ هزار واحد قرار گرفته است. البته این افت دیری نپایید که جای خودر را به روند صعودی داد و شاخص با  رشد ۸ هزار و ۴۴۳ واحدی روی پله یک میلیون و ۲۵۶ هزار واحدی قرار گرفت. ارزش معاملات بورس  به حدود رقم ۴ هزار و ۴۷۳ میلیارد تومان رسید. شستا، پارس و شتران سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند. ومدیر، برکت، شستا سه نماد پر تراکنش  در آخرین معاملات این هفته بود بودند.

با استفاده از نموار زیر می‌توانید نوسان شاخص را در این هفته مشاهده کنید.

دلار  در یک قدمی کانال 25 هزار تومانی؛ یورو از پله 29 هزار تومانی عبور کرد

در این هفته دلار حدود هزار تومان افزایش قیمت داشت و از نرخ ۲۳ هزار و ۹۷۴ تومان به مبلغ ۲۴ هزار و ۹۷۹ تومان رسید و یورو نیز از قیمت ۲۸ هزار و ۳۵۶ تومان به نرخ ۲۹ هزار و ۸۰۵ تومان افزایش یافت که این ارقام بیانگر افزایش یک هزار و ۴۵۰ تومان در این هفته است.

شما می‌توانید جزئیات افزایش نرخ دلار را  در نمودار زیر ببینید.

سکه در کانال 10 میلیون و 800 هزار تومان ایستاد 

روند قیمت طلا و سکه همسو با نرخ ارز بود به طوری که سکه طرح جدید از قیمت ۱۰ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان به نرخ ۱۰ میلیون ۸۱۰ هزار تومان رسید که در این هفته ۳۶۰ هزار  تومان افزایش قیمت را تجربه کرد همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار از قیمت یک میلیون و ۴۴ هزار تومان به یک میلیون و ۷۰ هزار تومان رسید.

با استفاده از نمودار زیر از تغییر نرخ سکه در این هفته آگاه شوید.


بیشتر بخوانید:


قیمت سکه تحت تاثیر نرخ ارز است 

محمد کشتی آرای نائب رئیس دوم اتحادیه طلا و جواهر در گفت و گو  با خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت قیمت سکه و طلا در نخستین هفته تیر ۱۴۰۰ گفت: در این هفته نرخ اونس جهانی روند کاهشی داشت و از نوسان زیادی برخوردار نبود و به طور متوسط حدودا 6 دلار کاهش یافت ولی برخلاف کاهش قیمت اونس جهانی نرخ  ارز روند افزایشی داشت و به طور متوسط هر دلار آمریکا که شاخص قیمت طلا و سکه است   حدود یک هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است و در بازار آزاد از نرخ 24 هزار تومان به کانال 25 هزار تومانی رسید.

کشتی آرای بیان کرد: افزایش نرخ ارز، تقاضا و  داد و ستدها که در بازار ایجاد شد باعث روند صعودی  قیمت طلا و سکه در بازار شد  به این صورت که قیمت سکه طرح قدیم حدود 200 هزار تومان در این هفته گران شد همچنین سکه طرح جدید حدود 270 هزار تومان افزایش نرخ را تجربه کرد.

او افزود: نیم سکه و ربع سکه حدود  150 هزار تومان به قیمت آن ها افزوده شد از  طرف دیگر سکه های یک گرمی حدود 50 هزار تومان گران شد. هر مثقال طلا در آخرین معاملات این هفته به مبلغ 4 میلیون و 440 هزار تومان رسید و هر گرم طلای 18 عیار با افزایش نرخ 18 هزار و 500 تومانی همراه بود البته  حباب سکه با افزایش 90 هزار تومانی به 350 هزار تومان رسید.

این مقام مسئول تصریح کرد: در کوتاه مدت نرخ سکه و طلا متاثر از نتیجه مذاکرات وین است که نتیجه آن بر قیمت ارز تاثیر گذار خواهد بود  و چون هنوز نتیجه مذاکرات مشخص و اعلام نشده است بازار روال حال حاضر را طی خواهد کرد بنابراین هرگونه اتفاق مثبت یا منفی در مذاکرات وین  می تواند بر نرخ ارز و طلا تاثیر بگذارد و هر گونه تغییری در نرخ ارز بر قیمت سکه و طلا هم  تاثیرگذار است.

نرخ دلار متاثر از دیدگاه‌های اقتصاد داخلی 

 مسعود پیری كارشناس بازار ارز و طلا گفت: بعد از پایان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری كارشناسان بر این باورند كه آنچه از امروز برای بازار سرمایه اهمیت زیادی دارد، نوع نگاه تیم اقتصادی دولت جدید به این موضوعات اساسی است كه در واقع بینش و نوع نگرش دولت را به اقتصاد می‌سازد.

او  بیان کرد: اگر در این شرایط مسئولان به سبک سال های قبل  به سراغ سیاست ارز پاشی بروند كاهش نرخ ارز تا ۱۵ هزار تومان محتمل است برآورد می‌شود كه میزان ذخایر ارزی كشور حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلار باشد، اگر این ذخایر همانند سال‌های قبل با ارز پاشی هدر رود می‌توان تا چند سال (حداكثر ۳ سال) نرخ ارز را در كشور كنترل كرد.

اصلاح قیمت سهام شرکت ها در رشد بازار سرمایه تاثیر بسزایی داشت 

فردین آقا بزرگی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو  با خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره  روند شاخص بازار سرمایه  در نخستین هفته تیر 1400 گفت: در یک ماه گذشته با توجه به نوسان هایی که بازار سرمایه پشت سر گذاشت در نهایت شاهد رشد بازار سرمایه بوده ایم  که مهمترین علت این موضوع در 4ماه گذشته اصلاح قیمت خوبی را در بازار داشته ایم. افزایش  نسبت ورود پول حقیقی و صندوق های قابل معامله  و روند صعودی حجم معاملات باعث شد علاقه مندی در بورس علی رغم وضعیت نابسامانی که در سال گذشته داشته ایم تاحدود زیادی افزایش یابد و اندکی از نگرانی ها کاسته شود.

او افزود: یکی از ریسک هایی که در بازار مشهود بود بحث انتخابات ریاست جمهوری در دولت جدید و به دنبال آن تغییر نرخ ارز بود مسلما برنامه ریزی هایی که در ارتباط با افزایش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی که در چند ماه گذشته علی رغم آمارهایی که ارائه می شد شاهد افزایش آن بوده ایم اما مواردی همچون نرخ بهره ، نرخ ارز ، تعیین ریاست جمهوری همراه با اصلاح قیمت در بازار زمینه حرکت مناسب در بورس را رقم زد.

آقا بزرگی تصریح کرد: ناگفته نماند که 2 دسته شرکت و صنایع در بورس وجود دارد که گروه اول شرکت هایی که اصلاح قیمت مناسبی در 6 ماه گذشته داشته اند و متوسط این شرکت ها و صنایع در 3 ماه گذشته 20 درصد بوده است اما بر خلاف آن شرکت هایی که اصلاح قیمت مناسبی نداشته اند بافاصله بعد از ورود نقدینگی کماکان اثر این شرکت ها باعث می شود که دوگانگی در روند بازار به وجود بیاید اما  در این ماه اخیر میزان اثر ورود نقدینگی در شرکت هایی که اصلاح قیمت شده اند بیشتر بود و سبب شد که بازار روند صعودی را در پیش بگیرد. 

این کارشناس بازار سرمایه گفت:  تعیین تیم اقتصادی و تحویل دولت به ریاست جمهور جدید ، ایجاد کابینه  و رای اعتماد آن و اتخاد مدیران منتخب حدودا بیش از 3 ماه زمان بر است و مهمترین گزینه ای که وجود دارد این است که گروه مشاوران و  مدیران  معرفی شده از طرف ریاست جمهوری منتخب نیروهای زبده و کار آزموده ای  هستند که انتظار می رود کارگروه اقتصادی برآیند تفکرات و عملکردشان جهت منافع جمیع سهامداران و اقتصاد بازار سرمایه باشد. 

گزارش از سحر ارجمندی منش 

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۶
در انتظار بررسی: ۰
حسین
۲۱:۲۴ ۱۱ تير ۱۴۰۰
امثال شما با رای به روحانی گند زدین به مملکت حالا ریسی نیومده دلار و باید بیاره پایین واقعا خدا شفاتون بده
رضا
۱۷:۲۵ ۱۱ تير ۱۴۰۰
پس تکلیف مردمی که سرمایه دار نیستن و طلا، سکه و دلاری ندارند که دلخوش خبر شما بشن چیه؟ اون روزی که کارخانه ها مثل ساعت کار می کردند و کشور تولید داشت و نرخ ارز در حاشیه بود کشور ثبات اقتصادی داشت. به جای تعقیب نرخ ارز و طلا به فکر را راه اندازی کارخانه های تعطیل شده و تولید باشید.
ناشناس
۱۶:۵۶ ۱۱ تير ۱۴۰۰
ببینیم دولت رییسی با اینهمه ا هن و تلپ چه گلی به سر بورس و دلار می زنه
ناشناس
۱۵:۳۲ ۱۱ تير ۱۴۰۰
واقعا اگر تغییری در وضعیت اقتصادی مردم نشه پس چرا مردم رای دادن هر کس رییس جمهور بشه همین آشه و همین کاسه مردم دیگه امیدی به بهبود شرایط اقتصادی خود ندارند
نبی
۱۳:۵۶ ۱۱ تير ۱۴۰۰
سلام چرا اقتصاد ایران بستین به نرخ ارز؟؟؟؟؟ واقعا چرا...
یعنی صادرات و واردات به دلار وابسته است.....خوب ما بیشتر تهاتر داره می شه!
احمد مرادی
۱۳:۵۵ ۱۱ تير ۱۴۰۰
نرخ ارز منتطر نتیجه مذاکرات وینه
ناشناس
۱۳:۴۹ ۱۱ تير ۱۴۰۰
پولمو گذاشته بودم بانک ماهانه سود بانکی میگرفتم اعصابم هم راحت بود تا اینکه گفتن همه چیزتونو به بورس بسپارید سپردیم اصل پول هم رفت چه برسه به سود حداقل برای کسانی که ضرر کردن سود بانکی پولی که آوردن تو بورس را بدن من بیکار هستم و درامدی ندارم وگرنه میگفتم بزار بمونه تا ۱۰ سال دیگه مهم نیست الان بدجور بی پولی رو دارم تحمل میکنم با این گرانی های وحشتناک که دارید میببنید
ناشناس
۱۲:۵۷ ۱۱ تير ۱۴۰۰
عجبااا
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۱ تير ۱۴۰۰
دلتون رو خوش نکنید الکی
ناشناس
۱۲:۵۱ ۱۱ تير ۱۴۰۰
به نظر من yjc به جای این خبر های بی فایده درد واقعی مردم را مطرح کند.۳۰ تا تیتر خبری می زنید یکیش واسه مردم فایده نداره.حقایق را پنهان نکنید.
ناشناس
۱۲:۲۵ ۱۱ تير ۱۴۰۰
ای کاش نرخ ارز مخصوصا دلار خیلی پایین بیاد چون متاسفانه زندگی مارو گره زدن به دلار ..
نا شناس۹
۱۲:۲۳ ۱۱ تير ۱۴۰۰
چند ساله منتظریم بشه ولی نمیشه
ناشناس
۱۲:۰۶ ۱۱ تير ۱۴۰۰
همه چیز روبراه است روال همان قبلی است آسوده بخوابید.
ناشناس
۱۲:۰۴ ۱۱ تير ۱۴۰۰
دولت کسری بودجه شدید داره پس طبیعتا دلار و سکه هم توی این یکی دو سال رشد زیادی میکنه.
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۱ تير ۱۴۰۰
نرخ ارز باید به زیر 5000 تومن برسه!!
ناشناس
۱۵:۲۹ ۱۱ تير ۱۴۰۰
نرخ ارز خودش هم بکشه دولت نمیزاره کمتر از 22 هزار بشه چون برای صادرات و پرکردن جیب دولت به صرفه نیست
ناشناس
۱۱:۲۷ ۱۱ تير ۱۴۰۰
فعلا ک همچنان داره میره بالا وارزش پول کشور ما پایینه وبی ارزش
ناشناس
۱۱:۲۶ ۱۱ تير ۱۴۰۰
اکنون بهترین زمان برای خرید سهم های بورسی هست . چون تو این ۱۰_۱۱ماه گذشته قیمت سهم ها به کف رسیده بود و بهترین فرصت برای خرید هست. سرمایه گذاری در قسمتهایی همچون ارز، طلا ،سکه و حتی زمین دیگه نه تنها سودی در بر نداره ، بلکه با ضرر و زیان همراه خواهد بود.
ناشناس
۱۰:۵۶ ۱۱ تير ۱۴۰۰
با سلام . تحریم یک واقعیت را اشکار ساخت که ایران فاقد صنایع الیاژی مناسب با رشد صنایع تولید مواد خام هست . الان بعد از چهار دهه صنایع بسیار بزرگ در تولید مواد خام مانند صنایع پترو شیمی . اهن . مس . روی . الومینویم و قلع و غیره در ایران ایجاد شده است ولی بعلت نبود صنایع الیاژی و نبود دانش متالوژی کافی الان ایران به بزرگترین صادر کننده مواد خام و بزرگترین وارد کننده مواد اولیه برای صنایع خودرو سازی . لوازم خانگی . صنعتی و حتی دارویی تبدیل شده است . بنیاد برکت با ساخت واکس ثابت کرد که در ایران نیروی متخصص بسیار زیاد و ورزیده وجود دارد .واگر انها در قالب شرکتهای دانش بنیان تجمع شوند و بخوبی هدایت شوند می توانند دانش متالوژی را در ایران بومی سازی کنند و ایران در اینده نزدیک به صادر کننده مواد اولیه تبدیل شود . یعنی مواد خام در ایران تبدیل به مواد اولیه شده و به دنیا صادر شود . همانطوریکه که الان چین . امریکا . المان . ژاپن .فرانسه این کار را انجام می دهند . متاسفانه در ایران سود واردات خیلی بیشتر از تولید است ان هم بعلت اینکه هنوز نظام مالیاتی در ایران بطور کامل مکانیزه نشده است و دقیقا مشخص نیست که هر کد ملی در سال چقدر مالیات می پردازد . چون فقط با تعرفه و مالیات می توان فرهنگ واردات را به فرهنگ صادرات تبدیل شود .
ناشناس
۱۰:۵۳ ۱۱ تير ۱۴۰۰
هیچ اتفاقی نمیفته
ناشناس
۱۳:۳۴ ۱۱ تير ۱۴۰۰
کاسبان وضع موجود، از تغییر به نفع مردم نگران شدن؟
ناشناس
۱۳:۵۰ ۱۱ تير ۱۴۰۰
چقدر ناامید
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۱ تير ۱۴۰۰
به امید کاهش نرخ ارز، کاهش فاصله طبقاتی، افزایش رفاه و عدالت اجتماعی، امنیت شغلی نیروهای پیمانکاری راهبری نیروی انسانی، افزایش اشتغال زایی و ...
ناشناس
۱۱:۵۳ ۱۱ تير ۱۴۰۰
به همین خیال باش.
ناشناس
۱۲:۲۳ ۱۱ تير ۱۴۰۰
کلا قرار دادهای پیمانکاری باید از بین بره باید برا امنیت شغلی قرار داد رسمی باشه
حسین
۲۱:۲۵ ۱۱ تير ۱۴۰۰
انشالله