سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شتر مرغ، بال پریدن ندارد اما اقتصاد را به پرواز درمی آورد

گوشت رژیمی شترمرغ نه تنها خوراک لذیذ محبوبی است بلکه از چرم تا روغن این پرنده نیز بهره وری اقتصادی فراوانی دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، عبدی زاده، مدیر یکی از شرکت های پرورش شترمرغ گفت: ایران در بحث تولید گوشت شترمرغ بعد از کشور آفریقا مقام دوم را در دنیا دارد؛ تولید گوشت شترمرغ از لحاظ اقتصادی صرفه بالایی دارد، زیرا این پرنده به ازای هر چهار کیلو خوراکی که مصرف می‌کند یک کیلو گوشت می دهد، اما گوساله به ازای هر ۹ کیلو خوراکی که می خورد، یک کیلو گوشت به بدنش افزوده می شود.

او افزود: مصرف آب شترمرغ نیز پایین است و به ازای هر یک کیلو وزنی که دارد حدود ۲۸۰ لیتر آب مصرف می‌کند، در مقابل گوساله به ازای هر کیلو وزنش ۱۵۰۰ لیتر آب مصرف می‌کند.

عبدی زاده گفت: خوشبختانه در حوزه مصرف گوشت شترمرغ فرهنگ سازی انجام شده است و در حال حاضر مصرف خوبی در کشور دارد؛ گوشت شترمرغ دور ریز ندارد و دارای کلسترول کمی است، همچنین پروتئین و آهن بالایی دارد و به عنوان یک گوشت رژیمی شناخته می‌شود.

او با بیان این که گوشت شترمرغی که در البرز به تولید می رسد به استان‌های هم جوار تهران و قزوین هم صادر می شود، افزود: شترمرغ پرنده‌ای است که از پوست، پر، تخم مرغ و روغنش هم می‌توان استفاده کرد؛ از چربی این پرنده برای تهیه کرم های آرایشی و بهداشتی، روغن، درمان جای سوختگی و بخیه استفاده می‌شود.

مدیر شرکت پویندگان صنعت تکین البرز گفت: همچنین پر شترمرغ خاصیت غبارروبی بالایی دارد و چرم پوست آن به دلیل مقاومت بالا جنبه بالای صادراتی دارد و حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد از چرم‌های تولیدی به کشور‌های دیگر صادر می‌شود و عمر مفید چرم شتر مرغ ۲۵ سال است.

انتهای پیام/د.خ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.