به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ بادمجان و پنیر با ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
بادمجان.... ۶ عدد کوچک
نمک و فلفل..... به میزان لازم
سیر خرد کرده..... ۱ حبه
روغن زیتون...... ۸ قاشق سوپخوری
سرکهی بالزامیک......۱ قاشق سوپخوری
پنیر خامهای (ماسکارپونه) ...... ۳۰۰ گرم
نعنای خرد کرده ....۱ قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده.... ۱ قاشق سوپخوری
ریحان خرد کرده.... ۱ قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی.......۶ عدد
ژامبون..... ۶ ورق
نان فرانسوی یا نان باگت....۱ عدد بزرگ
روشتهیه
فر را با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید. روی بادمجانها را با چاقو شکافهائی ایجاد کنید و ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه پوستشان چروک بخورد، در فر بپزید.
همینکه بادمجانها خنک شدند، هر کدام را دو قسمت کنید و گوشتهی آن را با قاشق درآورید و نمک و فلفل بزنید. حالا سیر و ۴ قاشق سوپخوری از روغن زیتون را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون سرکهی بالزامیک را نیز با ۲ قاشق سوپخوری از روغن زیتون مخلوط کنید و آن را به پنیر خامهای بیفزائید. سپس نمک، فلفل، نعنا، جعفری و ریحان را به مخلوط پنیر اضافه نمائید. آنگاه گوجهفرنگیها را دونیم کنید و دانه هایش را درآورید و مکعبی ببرید. سپس مایهی پنیری را با ژامبون مخلوط کنید و گوجهفرنگیهای خرد کرده و ریحان را به بادمجان بیفزائید. اکنون داخل نانها را با این مواد پر کنید و در سبد پیکنیک بگذارید.
خواص جعفری
تمام مسئله این است. مقدار ویتامینK آن چیزی است که واقعا شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد. جعفری مقدار زیادی از مواد مغذی را داراست و ویتامین C آن بیش از سه برابر مقدار ویتامین سی پرتقال است. این ماده همچنین غنی از مواد مغذی ضروری دیگر نظیر ویتامین A، آهن، مس و اسید فولیک است. به این ترتیب، جعفری دو برابر مقدار آهن موجود در اسفناج را داراست.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/